• دوشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92071509599

با تلاش فناوران ایرانی محقق شد:

تولید کپسول حاوی اسید چرب ضدسرطان با غنی سازی شیر

تولید کپسول حاوی اسید چرب ضدسرطان با غنی سازی شیر

متخصصان مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به افزایش غلظت اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) به عنوان ترکیبات ضد سرطان در شیر و استخراج و تولید کپسول حاوی این اسید چرب ضروری برای بدن شدند.

متخصصان مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به افزایش غلظت اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) به عنوان ترکیبات ضد سرطان در شیر و استخراج و تولید کپسول حاوی این اسید چرب ضروری برای بدن شدند.

اکبر تقی‌زاده، مجری این طرح در گفت‌وگو با خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه بهبود سطح سلامت، کمک به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن و سرطان در راس برنامه‌های صنعت غذایی قرار دارد و پیشگیری مقدم بر درمان است، گفت: اسید لینولئیک کنژوگه یکی از ترکیبات ضد سرطان با خاصیت بالا بردن اثرات داروهای درمان سرطان است. این ماده در کنترل فشار خون توسط سلول‌های عصبی نیز موثر است که بدن قادر به سنتز آن در بدن نبوده و باید از طریق مواد دیگر وارد بدن انسان شود.

وی در خصوص مراحل استخراج و تولید کپسول اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) تصریح کرد: تولید کپسول در سه مرحله صورت می‌گیرد که مرحله اول آن غنی‌سازی از ترکیبات ضد سرطان تا مرحله تولید، مرحله دوم غنی‌سازی بعد از تولید و مرحله پایانی تغلیظ و استخراج کپسول با استفاده از آنتی اکسیدان‌های مناسب و تولید نهایی کپسول است.

تقی‌زاده در خصوص استفاده از شیر جهت تولید کپسول CLA خاطرنشان کرد: از آنجایی که شیر یکی از مواد غذایی مهم در سبد غذایی است و بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد از این ماده در جهت افزودن ترکیبات ضد سرطان استفاده کرده و همچنین به دلیل محدودیت مدت ماندگاری شیر این ترکیب را به صورت کپسول استخراج کردیم که مدت ماندگاری به دو سال افزایش یافته است.

وی در پایان گفت‌وگو افزود: در تولید این محصول برخلاف نمونه‌های خارجی از هیچ گونه ماده شیمیایی استفاده نشده و هر فرد سالم برای پیشگیری و افراد مبتلا به سرطان برای کمک به پروسه درمان خود بدون ایجاد هیچ عارضه دارویی می‌توانند از این کپسول استفاده کنند.

اسید لینولئیک کنژوگه (CLA) یک اسید چرب است که بدن به آن نیاز دارد ولی آن را تولید نمی‌کند و بنابراین باید از طریق غذا تامین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha