• چهارشنبه / ۳ مهر ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 92070301585

فانی به ایسنا خبر داد:

حل مشکل نیروهای بلاتکلیف آموزش و پرورش، بزودی

حل مشکل نیروهای بلاتکلیف آموزش و پرورش، بزودی

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نیروهایی از قبل در آموزش و پرورش وجود دارند که بلاتکلیف هستند، گفت: به زودی بر اساس تکلیفی که قانون بر عهده وزارتخانه گذاشته، این نیروها تعیین و تکلیف خواهند شد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نیروهایی از قبل در آموزش و پرورش وجود دارند که بلاتکلیف هستند، گفت: به زودی بر اساس تکلیفی که قانون بر عهده وزارتخانه گذاشته، این نیروها تعیین و تکلیف خواهند شد.

علی اصغر فانی در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره نحوه استخدام در آموزش و پرورش و آخرین وضعیت نیروهای بلاتکلیف این وزارتخانه، افزود: تعدادی از نیروها از قبل در آموزش و پرورش وجود دارند که قانون تکلیفی را برای آموزش و پرورش مشخص کرده و ما مکلف به اجرای آن قانون هستیم.

وی افزود: بیش از یک سال مهلت داریم که این نیروها را تعیین و تکلیف کنیم که برنامه‌ آنها در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.

فانی با بیان اینکه برای سال تحصیلی 93-92 حتی یک نیروی جدید به آموزش و پرورش اضافه نشده است، ادامه داد: به طور جدی پیگیر این موضوع هستیم که کسی به این شیوه‌ها وارد آموزش و پرورش نشود، چرا که این گونه اقدامات روش مناسبی برای تامین نیرو در آموزش و پرورش نیست.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: نیروی انسانی آموزش و پرورش باید از طرق رسمی گزینش و انتخاب و پس از طی آموزش‌های لازم، وارد آموزش و پرورش شوند. بر همین اساس امسال کسری نیروهای انسانی را در سراسر کشور از طریق فرهنگیان شاغل تامین کردیم و به هیچ وجه نیروی جدیدی که دوره‌های آموزشی را ندیده باشد، وارد آموزش و پرورش نکردیم و نخواهیم کرد که این سیاست به صورت جدی ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: برای آن دسته از نیروهای آموزش و پرورش که از قبل در آموزش و پرورش به سر می‌برند و در حال حاضر بلاتکلیف هستند، پیگیری‌های لازم در دستور کار قرار دارد که پس از مشخص شدن، اعلام خواهیم کرد.

فانی درباره کمبود مربیان بهداشت که یکی از دغدغه‌های آموزش و پرورش در سال‌های اخیر بوده و علاوه بر وزیر سابق آموزش و پرورش، معاون سلامت نیز بارها آن را مطرح کرده است به ایسنا گفت: جذب مربی بهداشت یا هر برنامه دیگری که در آموزش و پرورش می‌خواهد انجام شود باید با زمینه‌سازی‌های قبلی باشد، چرا که باید نیروی انسانی و بودجه آن تامین شود و پس از تنظیم برنامه‌های عملیاتی، روند اجرایی آن در دستور کار قرار بگیرد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: متاسفانه در این سال‌ها شاهد بودیم برخی از ایده‌های خوب در آموزش و پرورش به دلیل اینکه فاقد تمهیدات مقدمات بود و با عجله و شتاب انجام شده، مشکلات و معضلات فراوانی را ایجاد کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۳ ۱۴:۵۵

قانون تعيين تکليف مربيان پيش دبستاني 19 مهرماه 1391 در مجلس به تصويب رسيده و ايشان فقط يک سال فرصت دارند که وضعيت ما را مشخص کنند. اميدواريم در همين سال 92 تکليف ما را معلوم کنند.

avatar
۱۳۹۲-۱۱-۳۰ ۰۰:۵۴

سلام اقاي فاني لطفا تکليف مربيان بهداشتي که درحال حاضر خونه نشين شده اند را مشخص کنيد.نمونه اش ما مربيان بهداشت استان بوشهر هستيم که دوساله بيکار و ناراحت وحسرت ميخوريم.باتشکر