سرپرست دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه وزارت علوم باید توجه ویژهای به دانشگاه فرهنگیان داشته باشد، گفت: وزارت علوم نباید به دانشگاه فرهنگیان به چشم دوم و سوم نگاه کند و باید دانشگاه فرهنگیان را جزء اولویتهای خود قرار دهد.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود مهرمحمدی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه فرهنگیان، گفت: وزارت علوم نباید به دلیل اینکه دانشگاه فرهنگیان فعالیتی آموزش و پرورشی دارد به آن در مرحلههای بعدی نگاه کند و امیدواریم دانشگاه فرهنگیان بتواند به عنوان عنصری تازه وارد یک نگاه خوب شود. و همان طور که به دانشگاه تربیت مدرس نگاه ویژه شد به دانشگاه فرهنگیان نیز به عنوان مولود انقلاب نگاه ویژه شود.
وی افزود: انتظار ما از وزارت علوم این است که اقدامی را برای دانشگاه فرهنگیان انجام دهد تا در 20 سال آینده زمانی که به تاریخ این دانشگاه نگاه میکنیم شاهد همان اقداماتی باشیم که در دانشگاه تربیت مدرس انجام شد.
مهرمحمدی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان خواهان حمایت زیاد وزارت علوم است، گفت: امیدواریم با حمایت وزارت علوم این دانشگاه بتواند لطف قابل توجهی را داشته باشد و در زمینه اعطای بورس، هیات علمی، فعال سازی گروه تربیت معلم که واقعا پشتوانه اساسی برای دانشگاه فرهنگیان است مورد حمایت وزارت علوم قرار بگیرد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره به صحبت دکتر سلیمی سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی، گفت: هدف من در این دانشگاه این است که کاری کنیم تا دانشگاه فرهنگیان از تبدیل شدن به آموزشگاه دور بماند.
وی با بیان اینکه تصویر دانشگاه فرهنگیان به عنوان نقطه عطف تاریخی شناخته شده است، گفت: آموزش و پرورش برای تدارک نیروی انسانی مورد نظر خودش از مکانی به نام دانشگاه برخوردار شده است و این یک حرکت تازهای است که آموزش و پرورش باید به دانشگاه فرهنگیان به عنوان نهادی مدرن نگاه کند.
وی افزود: باید این اعتماد در جامعه شکل بگیرد که این مجموعه میتواند حوزه خود را مدیریت کند.
مهرمحمدی تصریح کرد: بحث استقلال دانشگاه فرهنگیان به این معنی نیست که دانشگاه میخواهد از آموزش و پرورش جدا شود، بلکه فلسفه ایجاد دانشگاه فرهنگیان تربیت نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با بیان این که رابطه ارگانیک دانشگاه فرهنگیان با آموزش و پرورش جدایی ناپذیر است، گفت: اما شخصیت دانشگاه باید به عنوان یک دانشگاه حفظ شود، چرا که از دید ما حمایت از و هدایت و پشتیبانی از این دانشگاه از نان شب برای ما واجبتر است.
مهرمحمدی افزود: وزارت علوم نیز باید این پیوند را به رسمیت بشناسد و باور کند که دانشگاه فرهنگیان مهمترین وظیفهی علمیاش رسیدن به توسعهی پایدار و تربیت نیروی معلم است.
وی با اشاره به تبدیل نشدن دانشگاه به آموزشگاه، گفت: همه کارمندان دانشگاه فرهنگیان نیز باید این مساله را باور کنند که در ایجاد این دانشگاه دستاندرکار و دخیل بودند و نگرشهایشان را در بعد فرهنگی و سیاسی سازگار و منطبق با این دانشگاه کنند، در غیر این صورت چنین جایگاهی برای دانشگاه فرهنگیان محقق نخواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: به خودم و تمام همکاران در سازمان مرکزی و مدیران دانشگاه فرهنگیان این هشدار را میدهم که باید برنامههایی را در پیش بگیریم تا خانواده آموزش عالی به این دانشگاه به عنوان عنصری جدید و برطرف کننده خلاءهای کشور نگاه کنند، چرا که فعالیت ما یک فعالیت زیربنایی در توسعه پایدار کشور است و این مساله برعهده هیچ دانشگاهی گذاشته نشده است و هدف دانشگاه فرهنگیان پر کردن این خلاء است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان افزود: وظیفه ماست که نگاه دانشگاه فرهنگیان را از آموزشگاهی شدن برداریم و نقش مهم خود را در این زمینه ایفا کنیم تا دانشگاه فرهنگیان با عنوان یک برند در سطح منطقه مطرح شود.
انتهای پیام
نظرات