• جمعه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92062918300
  • خبرنگار : 71234

کوثری در گفت‌وگو با ایسنا؛

نرمش قهرمانانه، به معنای تغییر روش‌ها با تاکید بر اصول نظام است

نرمش قهرمانانه، به معنای تغییر روش‌ها با تاکید بر اصول نظام است

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که منظور از نرمش قهرمانانه تغییر روش‌ها با در نظر گرفتن اصول و سیاست‌های کلی نظام است که نباید به هیچ عنوان خدشه‌ای در اصول وارد شود.

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که منظور از نرمش قهرمانانه تغییر روش‌ها با در نظر گرفتن اصول و سیاست‌های کلی نظام است که نباید به هیچ عنوان خدشه‌ای در اصول وارد شود.

محمداسماعیل کوثری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره تاکتیک "نرمش قهرمانانه" در سیاست خارجی، گفت: بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در آستانه سفر رییس جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل و انجام دیدارهای دو یا چند جانبه در خلال این مجمع مطرح شده است.

وی افزود: ایشان سیاست کلان نظام را بازگو کردند که طبق تاکیدات ایشان نباید در مقابل دشمن مرعوب شویم و در مقابل باید آنچنان رفتاری داشته باشیم که منافع نظام با حفظ تمامی اصول تامین شود. این همان سیاستی است که امام نیز بر آن تاکید داشته‌اند.

رییس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار کرد: سیاست کلان نظام توسط شورای امنیت تهیه و در نهایت با تایید مقام معظم رهبری مشخص می‌شود. طبیعتا مسوولان و دیپلمات‌های سیاست خارجی باید تلاش کنند که در درجه اول هیچ خدشه‌ای به این سیاست‌ها وارد نشود.

کوثری ادامه داد: مسوولان باید بدانند که در تمامی مذاکرات دشمن حریف ماست و نباید رفتارها و مذاکرات طوری باشد که ما مرعوب نام و سوابقشان شویم و یا احیانا قول‌هایی داده نشود که خلاف سیاست‌های کلان نظام باشد.

وی تاکید کرد: هنر یک دیپلمات این است که در طول مذاکرات از لبخند صحبت با لحن آرام و گاهی تند استفاده کند ولی در نهایت تلاش کنند که تمامی این تاکتیک‌ها و تلاش‌ها با حفظ سیاست‌های کلی نظام به کسب منافع حداکثری منتهی شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: منظور از نرمش قهرمانانه آن است که اگر مسوولان در عرصه سیاست خارجی موضوعی را قبول کردند باید این موافقت با در نظر گرفتن اصول و سیاست‌های کلی نظام باشد و نباید به هیچ عنوان از اصول کوتاه آیند.

کوثری در پایان گفت: نرمش قهرمانانه این نیست که هرچه آنها بگویند را ما قبول کنیم بلکه منظور از نرمش قهرمانانه، تغییر روش‌ها با در نظر گرفتن اصول و سیاست‌های کلی نظام است که با این شرط که خدشه‌ای به اصول کشور وارد نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha