• شنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 92062314421

رییس ستاد حمل‌ونقل و مدیریت مصرف سوخت کشور خبر داد

قیمت بنزین تا پایان سال تغییر نمی‌کند / سناریوی جدید اصلاح نحوه سهمیه‌بندی سوخت

قیمت بنزین تا پایان سال تغییر نمی‌کند / سناریوی جدید اصلاح نحوه سهمیه‌بندی سوخت

رییس ستاد حمل‌ونقل و مدیریت مصرف سوخت کشور با بیان اینکه برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین تا پایان سالجاری نداریم از ارائه سناریوی جدید برای اصلاح نحوه سهمیه‌بندی سوخت خودروها خبر داد.

رییس ستاد حمل‌ونقل و مدیریت مصرف سوخت کشور با بیان اینکه برنامه‌ای برای تغییر قیمت بنزین تا پایان سالجاری نداریم از ارائه سناریوی جدید برای اصلاح نحوه سهمیه‌بندی سوخت خودروها خبر داد.

سید مجتبی شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره قیمت سوخت گفت: با توجه به تغییرات نرخ ارز، موضوعی که وزیر نفت نیز درباره قیمت کارشناسی بنزین مطرح کردند از لحاظ کارشناسی تایید شده است چرا که کارشناسان بر این باورند ارزانی بیش از حد سوخت تبعات زیادی را به دنبال دارد که علاوه بر تحمیل بار مالی بسیار زیاد برای دولت، از لحاظ محیط زیست و حمل و نقل نیز برای کشور زیان آور است.

وی افزود: قیمت عنوان شده از لحاظ کارشناسی منطقی است اما با توجه به تبعات اقتصادی اجتماعی که دارد باید با در نظر گرفتن هزینه‌ها درباره آن تصمیم گیری کرد.

شفیعی تصریح کرد: در اواخر دولت قبل نیز به این جمع‌بندی رسیده بودیم که تغییر قیمت باید با فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها انجام شود اما در آن زمان به این نتیجه نرسیدند که این تغییر را اجرا کنند و ظاهرا دولت جدید نیز تصمیمی برای تغییر قیمت بنزین تا پایان سال جاری ندارد و قطعا امسال هیچگونه افزایشی را نخواهیم داشت.

رییس ستاد حمل‌ونقل و مدیریت مصرف سوخت کشور گفت: اواخر دولت دهم و در جلسه ستاد هدفمندی یارانه‌ها پیشنهاداتی را در قالب چندین سناریو به دولت ارائه داده بودیم اما در حال حاضر برای دولت جدید پیشنهادی ارائه نداده‌ایم.

وی در ادامه درباره میزان مصرف روزانه بنزین نیز گفت: بر اساس آمار متوسط مصرف روزانه بنزین 65 میلیون لیتر است و اخیرا بر اساس آماری که اعلام شده این میزان به 80 میلیون رسیده که یکی از دلایل آن کاهش حساسیت جامعه نسبت به قیمت سوخت است ضمن آنکه افزایش سفرهای تابستانی برون شهری نیز در شهریور ماه میزان مصرف را افزایش داده است.

به گفته شفیعی افزایش میزان مصرف بنزین در تابستان امسال نسبت به تابستان سال گذشته ناشی از کاهش حساسیت جامعه به قیمت سوخت است چرا که در سایر بخش‌ها قیمت‌ها افزایش یافته و بنزین 400 تومانی با بنزین 700 تومانی تفاوت چندانی برای مردم نمی‌کند. ضمن آنکه امسال تعداد خودروها نیز افزایش یافته و بخشی از این افزایش مصرف سوخت طبیعی است.

رییس ستاد حمل‌ونقل و مدیریت مصرف سوخت کشور درباره کاهش یا افزایش میزان مصرف سوخت در مهرماه با توجه به بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی گفت: در مهرماه سفرهای درون شهری افزایش می‌یابد و پیش بینی می‌شود در نیمه اول افزایش میزان مصرف بنزین کمتر از 25 درصد خواهد بود که رقم قابل توجهی نیست.

ارائه پیشنهادات جدید برای اصلاح نحوه سهمیه بندی سوخت خودروها

شفیعی از ارائه سناریوی جدید برای اصلاح نحوه سهمیه بندی سوخت خودروها خبر داد و گفت: پیشنهاداتی را در این زمینه آماده کرده‌ایم چرا که در دولت قبل مصوباتی را در این زمینه داشتیم که اجرا نشد البته این پیشنهادات در راستای اصلاح سهمیه‌بندی سوخت خودروهاست.

به گفته وی باطل کردن کارت سوخت موتورسیکلت‌های متوقف در پارکینگ‌ها، خودروهای متوقف شده بیش از دو ماه در پارکینگ ‌ها، وانت‌بارهایی که تغییر کاربری داده‌اند و یا وانت بارهایی که در طرح ساماندهی شرکت نکرده‌اند از جمله مصوباتی بود که برای اصلاح سهمیه‌بندی سوخت اعلام شد اما به مرحله اجرا درنیامد.

رییس ستاد حمل‌ونقل و مدیریت مصرف سوخت کشور ادامه داد: موضوع اصلاح سهمیه‌بندی سوخت خودروها را در سه سناریو پیشنهاد داده‌ایم و چنانچه دولت آن را تصویب کند و یا نظری داشته باشد اعلام خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۶-۲۳ ۱۳:۵۸

بخش اعظم رشد مصرف بنزين در ترافيک شهري و راه‌بندانهاي سفرهاي بين شهري است. پول اضافي را در بهبود ترافيک و روان‌سازي حرکت خودروها خرج کنيد و بيخودي به مردم فشار نياوريد.

avatar
۱۳۹۲-۰۶-۲۳ ۱۵:۰۱

اين دومين زنگي هست كه دارند تو گوش مردم تكان ميدن كه اي مردم هوشيار باشيد كه با بنزين حتي 700 تومني هم بايد خداحافظي كنيد. اين فشار فقط مردم كم درآمد رو به سمت ضعيف و ضعيف‌تر شدن مي‌بره و قشر مرفه همچنان موج‌سواري ميكنه. خدايا ...

avatar
۱۳۹۲-۰۶-۲۳ ۱۶:۵۸

سازمان گردشگري افزايش مسافرتها را بعنوان يكي از شاخص‌هاي توسعه و يك فرصت خوب اعلام ميكند و سازمان مديريت سوخت افزايش مصرف بنزين را يك تهديد خطرناك اعلام ميكند. بالاخره مردم بايد براي رفتن به مسافرت به ماشينهاي خود بنزين بزنند يا آب؟ لطفا تكليف مردم را روشن كنيد