مدیرکل تربیتبدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نتایج پژوهش طرح صباح از سوی پژوهشکده وزارت آموزش و پرورش اعلام شده است، گفت: نتایج این پژوهش نشان میدهد طرح "شنا" تاثیر مثبتی در اصلاح ساختار قامتی دانشآموزان داشته است.
حسین بابویی در گفتوگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اجرای برنامههای تربیتبدنی ویژه دانشآموزان از مهر امسال، گفت: یکی از برنامههایی که مقرر شده بود در مدارس اجرا شود، انجام ورزش صبحگاهی هماهنگ با نماآهنگ ضرب زورخانهای بود که برای اجرای این طرح، منتظر تعیین معاون سلامت آموزش و پرورش هستیم، چرا که برنامههای آن نهایی شده و پس از اعلام معاون سلامت، به مدارس ابلاغ خواهد شد.
وی گفت: تمام طرحهای ملی که کتابهای آن توسط سازمان پژوهش چاپ شده و در اختیار معلمان تربیتبدنی قرار گرفته، باید اجرا شود و برنامههای آن در همه استانها و مدارس ابلاغ شده است، لذا تمامی مدیران مدارس موظف به اجرای برنامههای ورزشی و ملی در مدارس هستند.
نظارت ویژه آموزش و پرورش در اجرای طرحهای ورزشی از مهر امسال
مدیرکل تربیتبدنی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه در برخی از مناطق برخی از طرحها از جمله شنا به خوبی اجرا نمیشود و یا به طور کامل به اجرا درنیامده، تاکید کرد: تمامی استانها موظفند مقدمات اجرای طرحهای ملی ورزشی اعلام شده مدارس را مهیا کنند و امسال نظارت ویژهای بر اجرای برنامههای تربیتبدنی مدارس خواهیم داشت.
بابویی ادامه داد: ممکن است در برخی از مناطق، این طرحها به درستی و یا به دلیل کمبود امکانات، به طور کامل اجرا نشود، اما آنچه که مهم است افزایش سطح کیفی برنامههاست و تلاش میکنیم تا هر ساله روند کیفی این برنامهها نسبت به سال تحصیلی گذشته ارتقا یابد.
وی درباره نتایج پژوهشی طرح شنا که در پایه سوم ابتدایی اجرا میشود، گفت: در این خصوص پژوهشگاه آموزش و پرورش برای اندازهگیری شاخصهای سلامت دانشآموزان، پژوهشی را انجام داده است و نتایج آن نشان میدهد که این ورزش توانسته نسبت به سالهای گذشته تاثیر مثبتی بر اصلاح ساختار قامتی دانشآموزان داشته باشد، ضمن آنکه از لحاظ رفتاری نیز تاثیرات مثبتی را نشان میدهد.
مدیرکل تربیتبدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید نتایج پژوهشی سایر رشتههای ورزشی نیز در دستور کار معاونت تربیتبدنی و سلامت آموزش و پرورش قرار بگیرد، گفت: قطعا برای اجرای بهتر برنامههای تربیتبدنی نیازمند چنین پژوهشهایی هستیم تا بتوانیم شاخصهای سلامتی و تندرستی دانشآموزان را به طور علمی برنامهریزی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اجرای برنامههای سلامت و تربیتبدنی یکی از مهمترین وظایف آموزش و پرورش محسوب میشود، خاطر نشان کرد: برای تمامی رشتههایی که در حال حاضر برای پایههای دوم تا هفتم برنامهریزی شده است، سفارش طرح پژوهشی دادهایم تا بتوانیم در آینده محور تصمیمات این حوزه را بر اساس نتایج طرحهای ملی اتخاذ کنیم.
بابویی درباره رشته ورزشی پایه اول ابتدایی نیز گفت: اختصاص رشته ورزشی به پایههای تحصیلی باید بر اساس مطالعات و پیشزمینههای پژوهشی باشد و یکی از موضوعاتی که برای پایه اول ابتدایی در نظر گرفته شده است، تکنیک الگوهای حرکتی پایه است که در دست بررسی است و چنانچه نهایی شود، برای دانشآموزان کلاس اول ابتدایی اجرای این تکنیکها ابلاغ خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات