• شنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92061609428
  • خبرنگار : 71432

چگونه از غذاهای دریایی نگهداری کنیم؟

چگونه از غذاهای دریایی نگهداری کنیم؟

غذاهای دریایی بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم به حساب می‌آیند اما نکته مهم در مورد این منابع غذایی مفید، نحوه صحیح نگهداری از آنها است.

غذاهای دریایی بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم به حساب می‌آیند اما نکته مهم در مورد این منابع غذایی مفید، نحوه صحیح نگهداری از آنها است.

به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای نگهداری بهتر و سالم‌تر این نوع مواد خوراکی توصیه‌های مهمی ارائه کرده که به شرح زیر است:

- تمام انواع غذاهای دریایی پخته شده از نوع خام آن باید کاملا جدا نگهداری شوند. همچنین توجه کنید که حتی قبل از خریداری کردن غذاهای دریایی، نوع خام و پخته آن نیز باید در فروشگاه در قفسه‌های جداگانه نگهداری شده باشند.

- حداقل 20 ثانیه قبل و بعد از تماس با غذاهایی دریایی، دست‌های را با آب و صابون شست‌وشو دهید.

- تمامی ظروف و سطوحی از آشپزخانه که با غذاهای دریایی خام تماس داشته‌اند باید به طور کامل شسته شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، همچنین غذاهای دریایی حتما باید پس از خریداری شدن بلافاصله داخل فریزر، منجمد شوند و سپس در فاصله دو روز پس از خریداری، مورد مصرف قرار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha