• چهارشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92061308304
  • خبرنگار : 90089

بروجردی در پاسخ به ایسنا:

آمریکایی‌ها اول سلاح‌های ادعایی زمان حمله به عراق را تحویل دهند

 آمریکایی‌ها اول سلاح‌های ادعایی زمان حمله به عراق را تحویل دهند

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برای ما و افکار عمومی جهان نیز سوال است که آمریکایی‌ها چرا دروغ بزرگی را که در عراق گفتند و این ملت را 10 سال با بحران روبرو کردند، از این سلاح زنگ زده در سوریه نیز استفاده کردند؟

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برای ما و افکار عمومی جهان نیز سوال است که آمریکایی‌ها چرا دروغ بزرگی را که در عراق گفتند و این ملت را 10 سال با بحران روبرو کردند، از این سلاح زنگ زده در سوریه نیز استفاده کردند؟

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علاءالدین بروجردی که به همراه فتح‌الله حسینی و کریمی قدوسی نمایندگان قصر شیرین و مشهد چند روزی را به سوریه و لبنان سفر کرده بود، در بدو ورود به تهران در فرودگاه امام خمینی (ره) به تشریح دلایل سفر هیات پارلمانی به سوریه و لبنان پرداخت.

وی در پاسخ به این سوال ایسنا مبنی بر اینکه مگر سلاح‌های مورد ادعای آمریکا در عراق پیدا و تحویل داده شد که حالا چنین ادعایی را درباره سوریه نیز تکرار می‌کنند؟ گفت: ما و افکار عمومی منطقه نیز چنین سوالی از آمریکایی‌ها داریم.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: آمریکا‌یی‌ها دروغ بزرگی را گفتند و بحران 10 ساله‌ای را بر ملت عراق تحمیل کردند و حالا نیز از این سلاح زنگ زده در سوریه استفاده کرده‌اند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس ابراز تاسف کرد: وضعیت آمریکایی‌ها به عنوان یک نظام زورگو و مستکبر به همین صورت است که ملاحظه می‌کنید و تصمیم مقاومت در برابر زورگویی‌های آمریکا از این جنبه حائز اهمیت است.

بروجردی با تاکید بر اینکه پایان کار در سوریه به ضرر آمریکایی‌ها تمام خواهد شد، گفت: تحولات در اروپا رویکرد مثبتی را نسبت به مخالفت در حمله به سوریه نشان می‌دهد. اینکه کشوری مانند انگلیس به دلیل نظر پارلمان با حمله به سوریه مخالفت می‌کند و علاوه بر این کشور آلمان، ایتالیا و کانادا نیز مخالف حمله هستند، در رییس‌جمهور آمریکا تردید ایجاد کرده است.

وی افزود: اجلاس اتحادیه عرب در قاهره و موضع‌گیری تند وزرای تونس و مصر جدای از افکار عمومی و مخالفت جدی الزهرء و درخواست پاپ از همه مسیحیان جهان برای گرفتن یک روز روزه برای برقراری صلح در سوریه، همه و همه رویکرد جهانی را در مخالفت با حمله آمریکا به سوریه را نشان می‌دهد.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در عین حال متذکر شد: خروجی غوغاسالاری‌های آمریکا عمدتا با فشار لابی صهیونیستی انجام می‌شود ولی امیدوارم تصمیم اشتباهی توسط آمریکایی‌ها اتخاذ نشود.

بروجردی با اشاره به نقش عربستان در حمله به سوریه، گفت: اینکه کشوری مثل عربستان از حمله به سوریه حمایت می‌کند و علاوه بر آن اعلام می‌کند پایگاه‌های نظامی‌اش را در اختیار آمریکا قرار می‌دهد به نوعی تجسم خودفروختگی یک کشور اسلامی و عربی را نشان می‌دهد.

وی با نکوهش حمایت ترکیه و عربستان از در اختیار قرار دادن پایگاه‌های نظامی‌شان به نیروهای آمریکایی، گفت: این کشورها از موضع ذلت در برابر بیگانگان عمل کردند. عجیب است هم مشوق حمله هستند و هم پایگاه نظامی در اختیار آمریکایی‌ها قرار می‌دهند. البته این کشورها در بین ملل مسلمان جایگاهی ندارند ولی به هر حال جزو سرسپردگان آمریکا در منطقه به شمار می‌روند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس با بیان اینکه درخواست رییس‌جمهور آمریکا از کنگره این کشور برای تصمیم‌گیری جهت حمله به سوریه را تردید اوباما برای حمله نظامی به سوریه تحلیل کرد و افزود: اینکه آمریکایی‌ها اعلام می‌کنند نمی‌خواهند نظام بشار اسد را ساقط و جنگ فراگیر راه بیندازند بلکه تصمیم به نقطه‌زنی در سوریه دارند حکایت از تردید و نگرانی در حکام آمریکایی است.

بروجردی افزود: اما لابی صهیونیستی و هم‌پیمانان عربی آمریکا فشار زیادی را برای حمله به سوریه به اوباما وارد می‌کنند به همین دلیل رییس‌جمهور آمریکا توپ را به زمین کنگره انداخته است.

وی در تشریح دستاوردهای سفر هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به سوریه و لبنان، گفت: این کشورها در انتظار چنین اقدامی از سوی جمهوری اسلامی ایران بودند چرا که جمهوری اسلامی از ابتدای بحران سوریه مخالف راه‌حل نظامی بود و بر راه‌حل سیاسی سوری سوری تاکید دارد. ایران معتقد به مذاکره دولت، مخالفان و مردم سوریه است کاری که چندی پیش در تهران انجام شد و در دمشق ادامه یافت.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به مجموعه دیدارها و مذاکراتش با مسئولان لبنانی و سوری،‌گفت: دیروز در پارلمان لبنان با گروه 14 مارس و مخالفان بشار اسد بحث مفصلی داشتیم. آنان نیز معتقدند بازی سوریه به ضرر کل منطقه به ویژه به ضرر رژیم صهیونیستی تمام خواهد شد.

بروجردی اعلام مواضع رسمی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت سوریه را تقویت‌کننده محور مقاومت در این کشور دانست و افزود: با توجه به وضعیت منطقه، تهدیدات آمریکا، بحران تحمیل شده به ملت سوریه و سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران در حمایت از سوریه محور مذاکرات‌مان در لبنان و سوریه بود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس تاکید کرد: در ملاقات با رییس‌جمهور، نخست‌وزیر، رییس مجلس و وزیر خارجه سوریه از مخالفت صریح و رسمی جمهوری اسلامی ایران با حمله نظامی به سوریه سخن گفتیم و این مساله را در رسانه‌ها نیز به اطلاع افکار عمومی جهان رساندیم.

وی عامل استفاده از سلاح‌های شیمیایی بکار رفته در سوریه را تروریست‌ها دانست و افزود: استفاده سلاح‌های شیمیایی در سوریه از سوی تروریست‌ها انجام شده است و ما این موضوع را محکوم کردیم. تروریست‌ها در اخوان‌الاسل از سلاح‌های شیمیایی استفاده کردند که این مساله به صراحت در گزارش نماینده سازمان ملل بیان شد ولی سران کاخ سفید و کنگره به آن توجهی نکردند.

بروجردی متذکر شد: این رفتار آمریکا و برخی کشورهای غربی نشان می‌دهد که موضوع حمله به سوریه یک مساله کاملا سیاسی است. آمریکا با این رفتار اثبات کرد که در پی پیاده کردن اهدافش در منطقه است.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس وضعیت منطقه را ملتهب توصیف کرد و افزود: فضای سوریه و دمشق با فضای ترسیم شده در افکار عمومی کاملا متفاوت است. مردم در این کشور زندگی عادی خود را دارند و در مقاومت مصمم‌ هستند. روحیه بشار اسد نیز بسیار بالاست. وی با وجود فضاسازی‌های انجام شده توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی به دفاع از تمامیت ارضی و مقاومت در برابر بیگانگان بسیار مصمم بود.

وی با هشدار به سران کشورهای غربی و آمریکا، گفت: اگر به سوریه حمله شود ابعاد آن در کنترل آمریکا و رژیم صهیونیستی نیست به ویژه آنکه وضعیت جغرافیایی سرزمین‌های اشغالی به شکلی است که اگر موشک‌باران‌ها آغاز شود و موشکی به مراکز هسته‌یی رژیم صهیونیستی یا کارخانجات پتروشیمی این رژیم اصابت کند آنگاه شاهد فاجعه‌ای انسانی در منطقه خواهیم بود.

بروجردی در پایان ابراز امیدواری کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان عربی و غربی این کشورها با حمله به سوریه دچار یک تصمیم اشتباه نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha