• چهارشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۱:۰۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92061307611
  • خبرنگار : 71452

کشف فرمول تهیه خوشمزه‌ترین بستنی!

کشف فرمول تهیه خوشمزه‌ترین بستنی!

محققان انگلیسی با انجام تحقیقاتی موفق به تهیه دستورالعمل با کیفیت ترین بستنی شدند.

محققان انگلیسی با انجام تحقیقاتی موفق به تهیه دستورالعمل با کیفیت ترین بستنی شدند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «سیمون مور» از اساتید دانشگاه متروپولیتن لندن با هدف تهیه با کیفیت ترین بستنی، مطالعه ای را با مشارکت یک هزار شهروند انگلیسی انجام داد.

آب شدن و ریختن بستنی اصلی ترین نگرانی افراد محسوب می شود؛ بر اساس مطالعه صورت گرفته حدود 68 درصد افراد آب شدن سریع بستنی را اصلی ترین مشکل می دانند و 18 درصد نیز فرو رفتن قطعه شکلات روی بستنی در چشم را مشکل دیگر عنوان می کنند!

همچنین 28 درصد پاسخگویان افزودن بین 35 تا 50 درصد شکلات به بستنی را باعث بهبود طعم آن عنوان کرده اند.

محققان با استفاده از این اطلاعات، مدعی یافتن فرمول تازه ای برای تهیه با کیفیت ترین بستنی شده اند که بر این اساس، زاویه مناسب برای قرار دادن قطعه شکلات در قله بستنی زاویه 45 درجه است که به حفظ ساختار بستنی نیز کمک می کند.

بهترین دما برای بستنی 15- درجه سانتیگراد است که این دما باعث اذیت شدن دندان ها نشده و در عین حال از سرمای کافی برای آب نشدن سریع بستنی برخوردار است. افزودن 35 درصد به شکلات نیز به بهبود طعم بستنی کمک شایانی می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۱-۲۵ ۲۱:۵۳

خوب بود.اما خيلي مختصره.در مورد تهيه بستني سوالي که دارم اين است که بعد از تهيه بستني ؛ کرستال هاي درشتي در بستني ايجاد مي شود. مشکل چيست؟ممنون.