• جمعه / ۸ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92060804849

دکتر سهراب پور:کشور نیازمند ورود نخبگان به رشته‌های مدیریت و اقتصاد است

دکتر سهراب پور:کشور نیازمند ورود نخبگان به رشته‌های مدیریت و اقتصاد است

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با تمجید از راه‌اندازی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در سال‌های گذشته، کشور را نیازمند ورود نخبگان به رشته‌های مدیریت و اقتصاد خواند.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با تمجید از راه‌اندازی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در سال‌های گذشته، کشور را نیازمند ورود نخبگان به رشته‌های مدیریت و اقتصاد خواند.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سعید سهراب‌پور که در نخستین رویداد TED دانشگاه صنعتی شریف سخن می‌گفت درباره ویژگی‌های این دانشگاه گفت: یکی از خصوصیات دانشگاه‌های خوب دانشجویان آن هستند که دانشگاه صنعتی شریف توانسته است در طول سال‌های فعالیت خود بالای 90 درصد رتبه‌های یکم تا صدم کنکور سراسری را به خود جذب کند.

به گفته وی، افزون بر رتبه‌های برتر کنکور سراسری، اکثر دارندگان مدال‌های طلا المپیادهای دانش‌آموزی کشور به جز بیولوژی و ادبیات که رشته‌های تخصصی خود را دارند، به دانشگاه صنعتی شریف وارد می‌شوند.

رییس سابق دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: در زمان مدیریت من در دانشگاه صنعتی شریف، طرح پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی بدون برگزاری کنکور برای نخستین بار به وزارت علوم پیشنهاد شد و این وزارتخانه نیز با پذیرش آن، طرح را به دیگر دانشگاه‌ها ابلاغ کرد.

سهراب‌پور با اشاره به این که هر دانشجو باید بتواند افزون بر رشته‌ی تخصصی خود در دیگر رشته‌های مورد علاقه و یا مرتبط با حوزه درسی خود نیز اطلاعات داشته باشد، اظهار کرد: در طول سال‌های مدیریت در دانشگاه صنعتی‌شریف موفق شدیم دوره فرعی علوم و مهندسی را در این دانشگاه راه‌اندازی کنیم که بر اساس آن دانشجویان ممتاز بدون شهریه و سایرین با پرداخت شهریه می‌توانستند رشته‌های مورد علاقه خود را طی 25 واحد تخصصی علوم پایه، علوم انسانی و مهندسی فرا بگیرند.

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر این که کشور به ورود نخبگان به رشته‌های مدیریت و اقتصاد نیازمند است، گفت: تأسیس دانشکده مدیریت و اقتصاد در دانشگاه صنعتی شریف از خدمات قابل توجه این دانشگاه به نخبگان بود چرا که در ایران برخلاف سایر کشورهای پیشرفته جهان نخبگان به جای ورود به رشته‌هایی چون حقوق، مدیریت و اقتصاد به سمت رشته‌های فنی گرایش پیدا می‌کنند.

سهراب پور ادامه داد: در دوران مدیریت من در این دانشگاه حجم قراردادهای پژوهشی از 10 درصد بودجه دانشگاه به 70 درصد آن رسید و پژوهشکده‌های موفقی در دانشگاه تاسیس شد که پژوهشکده نانوتکنولوژی به عنوان یکی از آنها توانسته است در پنج سال گذشته به طور مستمر رتبه نخست دانشگاه‌های کشور را در زمینه نانوتکنولوژی به خود اختصاص دهد.

وی همچنین به دعوت از برندگان نوبل برای حضور در این دانشگاه به عنوان یکی از فعالیت‌های بین‌المللی خود در دوره ریاست در دانشگاه صنعتی شریف نام برد و افزود: دعوت از برندگان رشته‌های مختلف نوبل، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های مهم آمریکا و همچنین اعضای آکادمی علوم و آکادمی مهندسی این کشور از جمله فعالیت‌هایی بود که شور تحصیل علم و پیشرفت را در میان اساتید و دانشجویان این دانشگاه ایجاد کرد و نام این دانشگاه را در کشورهای دیگر جهان بر سر زبان‌ها انداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha