• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 92052916837
  • خبرنگار : 71282

مراسم تودیع و معارفه وزیر کار؛

ربیعی تاکید کرد: حمایت از تولید و کارآفرینی ضامن آرامش کارگران

 ربیعی تاکید کرد: حمایت از تولید و کارآفرینی ضامن آرامش کارگران

وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی مساله اصلی نظام در شرایط کنونی را حمایت از جریان تولید و کارآفرینی دانست و توسعه آن را ضامن آرامش کارگران به شمار آورد.

وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی مساله اصلی نظام در شرایط کنونی را حمایت از جریان تولید و کارآفرینی دانست و توسعه آن را ضامن آرامش کارگران به شمار آورد.

به گزارش خبرنگار تعاون و اشتغال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی ربیعی اظهار کرد:‌ یکی از مسائلی که در حال حاضر در آن دچار مشکل هستیم فرهنگ کارآفرینی است در حالی که باید این فرهنگ به شکل اصولی در کشور نهادینه و اجرایی شود. چنانچه در سرمایه‌گذاری مشکل داریم و موانع آن باید برطرف شود.

وی که در مراسم تودیع وزیر پیشین تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی و معارفه خود سخن می‌گفت ادامه داد: پس از مسئله تعاون این وزارتخانه، وزارتخانه کار است و همه ذینفعان آن در حوزه کار هستند. بنابراین باید کار و کارآفرینی توسعه باید تا کارگران و کارکنان روی آرامش ببینند.

وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که به تعاون اعتقاد دارم، ادامه داد: متاسفانه در قرن حاضر پول‌ها و سرمایه‌ها به سمت بخش تجاری می رود و بخش تعاون جایگاه مناسبی از این نظر ندارد.

ربیعی گفت: همه بخش‌ها و حوزه‌ها به رفاه اجتماعی گره خورده است و اگر جامعه راضی نباشد و رفاه نداشته باشد متشنج خواهد شد.

وی با بیان این‌که جامعه امروز نیاز به همدلی دارد و پویایی و ماندگاری انقلاب وابسته به این همدلی است، خاطرنشان کرد: سرمایه اجتماعی یکی از موضوعات و مسائل مهم در وزارت کار به شمار می‌رود و لذا امیدوارم که بتوانم این سرمایه اجتماعی را درک و از آن پشتیبانی کنم.

وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که وزارت تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی از پیش از تولد تا مرگ با انسان ارتباط دارد افزود: تلاش می‌کنم تا در این وزارتخانه حرکت با برنامه و قانونمند همراه با استفاده از دانش و فن‌آوری باشد.

ربیعی آرامش را در سایه شایسته‌سالاری دانست و تاکید کرد: در وزارت کار زمانی آرامش محقق می شود که کارآفرینان و کارگران آرامش داشته باشند. من تحقیقاتی در ارتباط با کارآفرینی انجام داده‌ام و معتقدم که مساله اصلی نظام امروز حمایت از تولید و کارآفرینی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: از زمانی که مجلس به من رای اعتماد داد همیاری مثبت مجلس با خود را تاکنون احساس می کنم و امیدوارم در آینده هم این همیاری ادامه یابد.

وزیر تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که نباید گذشتگان را تخریب کنیم، تصریح کرد: باید به گذشتگان ارج نهاد این‌ها تجارب ارزشمندی‌ دارند که باید از آن ها استفاده کرد.

ربیعی گفت که از همین حالا فشارها را احساس می کند ولی برای انجام کارها در این وزارتخانه بزرگ و بسیار سنگین اول به لطف خدا و بعد به همکاری همکاران خود امید بسته است.

وی در پایان از تمام کارکنان وزارت تعاون،‌ کار و رفاه اجتماعی خواست تا نظم و انضباط را رعایت کنند و با احساس مسوولیت در قبال مردم و پاکدامنی و پاک‌دستی به وظایف خود عمل کنند و مدیران مجموعه نیز محیطی امن و صمیمانه را برای کارمندان ایجاد و کارآمدی و راستگویی را سرلوحه خود قرار بدهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha