رییس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست تا در دور جدید فعالیت خود بسترهای قانونی لازم برای شکل گیری سازمانهای کارگری و کارفرمایی را به عنوان پیش نیاز اصلی سه جانبه گرایی فراهم کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اولیا علیبیگی در مراسم تودیع دکتر عباسی وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معارفه دکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: جامعه کارگری مطالبات فراوانی از وزیر جدید کار دارد ولی مهمترین و بنیادیترین موضوعی که به آن اهمیت میدهد سه جانبه گرایی است.
وی ادامه داد: سه جانبه گرایی در اصطلاح حقوق بنیادین کار به معنای دخالت دادن نمایندگان دولت و تشکلهای کارگری و کارفرمایی در تنظیم روابط کار و تدوین مسائل مربوط به کار است و مشارکت دولت و دیگر شرکای اجتماعی برای اتخاذ تصمیم در زمینه مسائل مربوط به کار ناشی از اعمال سه جانبه گرایی است.
به اعتقاد رییس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور، سه جانبه گرایی واقعی، برونداد اجتماعی حاصل تعامل یک دولت مردم سالار با تشکلهای کارگری و کارفرمایی است.
علی بیگی گفت: امروزه سه جانبه گرایی در حوزه روابط کار برای هماهنگی الزامات عدالت اجتماعی با توسعه اقتصادی در ارتباط با گفتوگوهای اجتماعی بیش از پیش مورد نیاز است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کارفرما و کارگر باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند، اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، کارگر و کارفرما در تقابل یکدیگر نیستند بلکه مثل دو هم سنگر باید در کنار یکدیگر باشند. همچنان که تا کارآفرینان نباشند کار و کارگر معنا ندارد کارفرمایان هم باید بدانند که تا کارگران نباشند تولید شکل نمی گیرد.
رییس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور افزود: انتظار جامعه کارگری این است که با حضور فردی شایسته و برخواسته از میان کارگران و کارفرمایان مسائل و امور مربوط به کار و روابط کار به شکل مطلوبتری دنبال شود.
علی بیگی در پایان ابراز امیدواری کرد: با رویکرد اعتدالی و اصولی که در رییس جمهوری وجود دارد و تجربه و ذکاوت دکتر ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، زمینه توسعه کمی و کیفی تشکلهای کارگری و کارفرمایی به عنوان پیش نیاز تقویت سه جانبهگرایی و نهادینه شدن گفتوگوهای اجتماعی میان شرکای اجتماعی در دولت تدبیر و امید محقق و فراهم شود.
انتهای پیام
نظرات