• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۲ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92052916618
  • خبرنگار : 71424

عبور از مرز 200 پیوند کبد از ابتدای امسال

تهران و اصفهان؛ درصدر آمار "کلیه‌ فروشی" در کشور

تهران و اصفهان؛ درصدر آمار "کلیه‌ فروشی" در کشور

رییس انجمن پیوند اعضای خاورمیانه به تبیین وضعیت پیوند عضو در کشور پرداخت.

رییس انجمن پیوند اعضای خاورمیانه به تبیین وضعیت پیوند عضو در کشور پرداخت.

دکتر سید علی ملک حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره توضیح داد: در حال حاضر وضعیت پیوند عضو بویژه پیوند کبد در شیراز مطلوب است. قدرت ایران در پیوند کبد بی نظیر است و شیراز هم جزو بهترین مراکز پیوند کبد منطقه است.

وی افزود: سال گذشته بیش از 400 عمل پیوند کبد انجام شد. تاکنون که هنوز به نیمه سال نرسیده‌ایم، از آمار 200 پیوند کبد فراتر رفته‌ایم.

پدر پیوند کبد ایران در ادامه به وضعیت نابسامان فروش کلیه در کشور اشاره کرد و گفت: پدیده "کلیه فروشی" حیثیت ما را در سطح جهان خدشه‌دار کرده است. این در حالیست که فروش کلیه در همه جای دنیا ممنوع است.

به گفته ملک حسینی، تهران بالاترین آمار مربوط به "کلیه فروشی" را به خود اختصاص داده است، پس از آن استان اصفهان و شهرهای دیگر قرار دارند.

وی افزود: این اتفاق روزانه در ایران رخ می دهد و علی‌رغم اینکه شمار افراد مرگ مغزی در ایران، از سایر کشورهای منطقه بیشتر است، اما متاسفانه هنوز پیوند عضو از مرگ مغزی آمار بالایی ندارد.

رییس بخش پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: خوشبختانه در شیراز، حدود چهار سال است که پیوندهای کلیه‌مان از مرگ مغزی انجام می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۵-۲۹ ۱۴:۱۶

لطفاً از آقاي دکتر ملک حسيني سوال شود چند در صد از بيماران کليوي از عمل پيوند تيم ايشان رضايت دارند و بجاي آمار کمي، آمار کيفي را ارايه نمايند. چرا بيماران مجبورميشوند بعد از عمل پيوند کليه توسط تيم ايشان، در بيمارستانهاي خصوصي سرگردان شده و با هزينه گزاف، کمبود دارو و مشکلات عفونتي که طي عمل پيوند بوجود آمده مجدداً عمل شده و کليه پيوندي را براي حفظ جانشان از بدن خارج نمايند؟؟؟

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۲۹ ۱۷:۰۲

آقای دکتر ملک حسینی و دیگر اساتید دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز جزء افتخارات کشور اسلامی ما هستند. بهترین اساتید و بهترین جراحان در کشور ما هستند از جمله در شیراز. خداوند این مرد بزرگ و همه دانشمندان ایران را موفق کند.