• شنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92050502473
  • خبرنگار : 71070

آخرین گمانه‌زنی‌ها برای تصدی کرسی وزارت بهداشت

سید حسن قاضی‌زاده هاشمی کیست؟

سید حسن قاضی‌زاده هاشمی کیست؟

در شرایطی که تنها هفت روز دیگر به پایان کار دولت دهم و استقرار رییس جمهور منتخب در پاستور باقی مانده، تنور گمانه‌زنی‌ها برای تعیین تکلیف کرسی‌های کابینه دولت یازدهم داغ‌تر شده و از میان اسامی متعددی که پیش از این برای هدایت حوزه سلامت به گوش می‌رسید، نام یک تن بیش از سایرین برای تکیه بر کرسی وزارت بهداشت پررنگ شده است.

در شرایطی که تنها هفت روز دیگر به پایان کار دولت دهم و استقرار رییس جمهور منتخب در پاستور باقی مانده، تنور گمانه‌زنی‌ها برای تعیین تکلیف کرسی‌های کابینه دولت یازدهم داغ‌تر شده و از میان اسامی متعددی که پیش از این برای هدایت حوزه سلامت به گوش می‌رسید، نام یک تن بیش از سایرین برای تکیه بر کرسی وزارت بهداشت پررنگ شده است.

به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از ابتدای پیروزی روحانی در انتخابات یازدهم تاکنون چند نام و عنوان برای تصدی کرسی وزارت بهداشت به عنوان یکی از تخصصی‌ترین وزارتخانه‌ها به گوش رسیده است؛ اسامی همچون دکتر ایرج فاضل، دکتر رضا ملک‌زاده، دکتر علیرضا زالی، دکتر سیدمحمود طباطبایی، دکتر مسعود پزشکیان، دکتر علی نوبخت، دکتر ایرج حریرچی و ... از جمله افرادی بودند که نام آنها برای هدایت حوزه سلامت در دولت یازدهم به گوش می‌رسید و اخیرا نیز گمانه‌زنی‌ها دکتر سیدحسن هاشمی چشم پزشک را به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی و البته جدی‌تر از سایر اسامی، برای تصدی وزارت بهداشت مطرح کرده‌اند.

در هر حال در شرایطی که روحانی دولت خود را دولت اعتدال نامیده و بر استفاده از نیروهای توانمند فارغ از نگرش سیاسی آنها تاکید دارد، در آستانه برگزاری مراسم تحلیف و استقرار رسمی رییس جمهور منتخب در ساختمان پاستور، آخرین گمانه‌زنی‌ها نام "دکتر سیدحسن هاشمی" را به عنوان سیزدهمین سکاندار وزارت بهداشت پس از پیروزی انقلاب اسلامی مطرح می‌کنند و در صورتی که وی به عنوان وزیر بهداشت معرفی شود، پس از دکتر حسن طریقت منفرد، دومین چشم پزشکی خواهد بود که بر مسند وزارت بهداشت تکیه خواهد زد.

ایسنا در ادامه انتشار سوابق گزینه‌های احتمالی نامزدهای تصدی‌گری وزارت بهداشت، به معرفی و بررسی سوابق اجرایی و علمی دکتر هاشمی می‌پردازد:

دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی جراح و متخصص چشم پزشکی، فوق تخصص قرنیه و سگمان قدامی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

وی از سال 90 تاکنون دبیرکل و عضو هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران است و مبدع بسیاری از تکنیک‌های درمان بیماری‌های قرنیه در کشور است.

ریاست بخش قرنیه بیمارستان فارابی، عضویت در شورای راهبردی و سیاستگذاری بیمارستان فارابی، کارشناس تخصصی رشته چشم در دادسرا و هیئت‌های انتظامی سازمان نظام پزشکی، ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضو کمیته علوم بالینی فرهنگستان علوم پزشکی ایران، عضوهیات ممتحنه گواهینامه آزمون دستیاری چشم پزشکی، مؤسس و عضو هیات مدیره انجمن پزشکی لیزری ایران، عضو کمیسیون تدوین و نظارت و ارزشیابی وزارت بهداشت، عضو هیات تحریریه مجله Middle East Journal of Ophthalmology و ... بخشی از مسوولیت‌هایی است که در کارنامه اجرایی دکتر سیدحسن هاشمی ثبت شده است.

همچنین راهنمای مراقبت‌های چشمی ویژه پزشکان عمومی (ترجمه)، همکاری در تالیف و ترجمه ناخنک و فیکوچاپ، همکاری در تالیف و ترجمه پرستار چشم پزشکی، همکاری در تالیف دانستنی‌های چشم پزشکی، همکاری در تالیف جراحی رفراکتیو و تالیف "مراقبین چشم در ایران" از جمله کتاب‌های دکتر سید حسن هاشمی است. تعداد زیادی از مقاله‌های وی نیز درISI و Pubmedنمایه شده است.

در پایان باید گفت، نظام سلامت و وزارت بهداشت به عنوان یکی از تخصصی‌ترین وزارتخانه‌ها که سلامت جمعیت 75 میلیونی کشور به نوعی با فعالیت‌ها و تصمیمات آن گره خورده است، همواره در طول ادوار انتخاباتی به عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات مردمی مورد توجه نامزدهای انتخاباتی بوده است و اکنون در شرایطی که شمارش معکوس برای انتخاب کابینه یازدهم آغاز شده، چشمان فعالان عرصه سلامت کشور به دستان رییس‌جمهوری منتخب است تا کلید وزارت بهداشت را به چه کسی می‌سپارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۵ ۱۳:۴۳

وزارت بهداشت دارای حوزه های تخصصی بسیاری است که مردم بصورت مستقیم و غیر مستقیم نتیجه تصمیمات و خدمات آنرا بخوبی حس میکنند، معضل و مشکلی که از ابتدای انقلاب گریبانگر وزارت بهداشت تا به اکنون بوده این است که وزیر و معاونان و مدیران وزارت بهداشت اکثرا داری تخصص پزشکی و فاقد تخصص مدیریتی و سیاست‌گذاری بوده‌اند. در حالی که میدانیم خود وزارت بهداشت نیروهایی با تخصص مدیریت و سیاست‌گذاری که به همه ابعاد سلامت اشراف دارند تربیت می‌کند. آیا وقت آن نرسیده از آنها در سمت وزیر و مدیر استفاده شود؟