• جمعه / ۴ مرداد ۱۳۹۲ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92050401749
  • خبرنگار : 71132

سبحانی‌نیا:

درخواست کنگره آمریکا جهت تعامل با ایران، کمک به حرکتی عقلانی در روابط دو کشور است

درخواست کنگره آمریکا جهت تعامل با ایران، کمک به حرکتی عقلانی در روابط دو کشور است

یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت که در خواست اعضای کنگره آمریکا از دولت این کشور برای تعامل با ایران می‌تواند گام خوبی برای حرکتی عقلانی‌تر در روابط دو کشور باشد.

یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت که در خواست اعضای کنگره آمریکا از دولت این کشور برای تعامل با ایران می‌تواند گام خوبی برای حرکتی عقلانی‌تر در روابط دو کشور باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسین سبحانی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: برداشت من این است که خواسته نمایندگان کنگره آمریکا از اوباما برای اتخاذ رویکرد دیپلماتیک با ایران واقع‌بینانه‌تر از برخوردی است که برخی سیاستمداران آمریکایی در قبال ایران دارند و همین اخیرا موضعی گرفته بودند و قضاوت بیجایی کرده بودند که با دولت آقای روحانی نمی‌شود کار کرد یا امیدی برای کار با او بست، در حالیکه هنوز دولتی تشکیل نشده است.

وی با بیان اینکه داشتن نگاه منفی به دولت جدید از سوی غربی‌ها پیش از روی کار آمدن دولت واقع‌بینانه نیست، یادآور شد: آنچه اعضای کنگره گفتند این است که دولت جدید با رویکرد و نگاهی خاص تشکیل شده و به تبع به دنبال ایجاد فضای مناسب برای همکاری در صحنه بین‌المللی خواهد بود و آنها نباید راهکاری اتخاذ کنند که راه تعامل و مذاکره از ابتدا با این دولت بسته شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: درخواست نمایندگان آمریکا برای تعامل با ایران نشان از اختلاف‌نظر بین مقامات کنگره نسبت به مساله ایران است و ما امیدواریم همین نگاه آمریکا را در مسیر درست و واقع‌بینانه‌ای نسبت به مسائل کشورمان قرار دهد.

نماینده مردم نیشابور در مجلس اظهار کرد: اگر آمریکا بخواهد رویکرد درستی نسبت به ایران داشته باشد نباید تنها منبع تغذیه اطلاعی‌اش از کانال‌های ضدایرانی و صهیونیستی باشد؛ اتفاقی که در رابطه تحریم‌ها و تشدید تحریم‌ها افتاده است.

سبحانی‌نیا اضافه کرد: این اقدام نمایندگان کنگره آمریکا فضایی را در این کشور به وجود می‌آورد که امکان بازنگری در سیاست این کشور در قبال ایران وجود داشته باشد و آنها باید از این فرصت استفاده کنند.

این عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاخیر کنگره در ارسال لایحه تشدید تحریم‌ها علیه ایران، خاطرنشان کرد: این اقدامات می‌تواند در جهت مثبت ارزیابی و تحلیل شود زیرا نفس این حرکات به رفع سوء تفاهمات فیمابین و رسیدن به نگاه واقع‌بینانه‌تر کمک می‌کند اگرچه اینکه بگوییم این حرکت می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند انتظار بعیدی است اما وجود این نگاه به حرکت عقلانی در روابط دو کشور کمک می‌کند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تغییر احتمالی رویکرد ایران نسبت به آمریکا نیز تصریح کرد: این موضوع بستگی به این دارد که آمریکا چقدر بخواهد به خواسته اعضای کنگره اهمیت بدهد. اگر این حرف صرفا یک گفته باشد تاثیر زیادی نخواهد داشت، همان‌طور که در گذشته هم چنین مسائلی از طرف برخی افراد و مقامات بیان شده و تناقضاتی در تصمیم‌گیران سیاست خارجی آمریکا در خصوص گفت‌وگو و مذاکره با ایران یا اعتراف به حق ایران در برخی زمینه‌ها در مساله هسته‌یی وجود داشته است اما در عمل خلاف اینها انجام شده است.

سبحانی‌نیا در پایان تاکید کرد: دولت آمریکا باید به خواسته اعضای کنگره نقش بیشتری بدهد که در این صورت این کار می‌تواند گام خوبی برای حرکت عقلانی‌تر در روابط دو کشور باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۴ ۱۲:۲۵

آفرین به نماینده نیشابور که از تندروی به دوره.

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۴ ۱۲:۳۹

هر چه زودتر روابط منطقي رو برقرار کنيد مردم از فشار در بيان...

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۴ ۱۶:۰۲

من نمیفهمم دم زدن از رابطه با امریکا یعنی چی؟

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۴ ۱۶:۳۲

اصلا دلیل نداشتن ارتباط و تعامل با دولت امریکا چیه؟ میترسیم گول بخوریم یا اینکه برقراری رابطه به معنی اینه که هرچی اونها گفتند باید قبول کنیم و هیچ اراده ای از خودمون دیگه نداریم؟ مگر کشورهای دیگه که با امریکا ارتباط دارند همه تحت سلطه امریکا هستند؟ یا ما اصل دیپلماسی بلد نیستیم یا اینکه دنباله‌رو سیاست قدیم انگلیس هستیم که گفته بودند برا تسلط به مردم ایران همیشه باید تحت فشار باشند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۴ ۱۶:۳۴

مثل اینکه بعضی از کسایی که میان و نظرات مثبتی که بعضی دوستان میدن رو با منفی رای میدن از فشار خوششان میاد که مخالف کاهش فشارن و بیشتر دوست دارن مقاومت کنن تا زندگی!!