آژانس کار سازمان ملل با ابراز نگرانی در مورد زنان و دخترانی که در آسیای جنوبی قربانی کار اجباری میشوند اعلام کرد که در آسیا و خاورمیانه سالانه حدود 12 میلیارد دلار از نتیجه کار اجباری، درآمد بدست میآید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر اساس آمارهای سازمان جهانی کار در حال حاضر نزدیک به 21 میلیون انسان در دنیا قربانی قاچاق شده و به کار اجباری مشغولند. بخش زیادی از این افراد را آسیاییها تشکیل میدهند که زنان و دختران آسیبپذیرترین آنها هستند.
آژانس کار سازمان ملل قصد دارد طی پروژهای مشترک با وزارت گسترش بینالملل انگلیس به 100 زن و دختر در آسیای جنوبی کمک کند تا مانع از مهاجرت آنها به دیگر کشورها برای کار شود.
بر اساس گزارش پایگاه سازمان ملل، فقر یکی از دلایل اصلی مردان و زنانی است که برای به دست آوردن پول و تامین هزینههای خانوادههایشان به کشورهای دیگر مراجعه میکنند و اغلب نیز مجبورند بدون داشتن مهارت در مشاغل سخت فعالیت کنند.
مدیرکل سازمان جهانی کار (ILO) ابراز تاسف کرد که سالانه میلیونها انسان از جوامع فقیر به کشورهای دیگر مهاجرت میکنند که متاسفانه بسیاری از آنها به کارهایی با دستمزد پایین و حتی بدون دستمزد تن میدهند.
سازمان ملل در این پروژه قرار است به زنان و دختران در آسیای جنوبی کمک مالی کند تا مانع از خروج آنها از کشور و کار اجباری شود. آسیای جنوبی در واقع یکی از نقاط اصلی دنیاست که مردم برای کار به کشورهای دیگری مهاجرت میکنند.
انتهای پیام
نظرات