• سه‌شنبه / ۱۱ تیر ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92041106465

معاون وزیر صنعت و تجارت در گفت‌وگو با ایسنا:

کیفیت نان ایده‌آل نیست/ افزایش قیمت نان در دستور کار قرار ندارد

کیفیت نان ایده‌آل نیست/ افزایش قیمت نان در دستور کار قرار ندارد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: ما نمی‌گوییم که کیفیت نان در حد ایده‌آل قرار دارد ولی اگر نانوایی نان بد تولید کند مردم از او خرید نمی‌کنند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: ما نمی‌گوییم که کیفیت نان در حد ایده‌آل قرار دارد ولی اگر نانوایی نان بد تولید کند مردم از او خرید نمی‌کنند.

عباس قبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که آیا قیمت نان در دولت دهم تغییر می‌کند بیان کرد: فعلا افزایش قیمت نان در دستور کار نیست.

* پول کشاورزان را خودمان دادیم

وی درباره خرید تضمینی گندم خبر داد: ‌تاکنون دو میلیون تن خرید تضمینی گندم انجام شده و پول کشاورزان را تا ریال آخر پرداخت کرده‌ایم.

قبادی با تاکید بر این‌که پول کشاورزان را از منابع داخلی بازرگانی دولتی ایران پرداخت کرده‌ایم، گفت: روند خرید گندم همچنان ادامه دارد.

* خمیرمایه جایگزین جوش شیرین شد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران درباره روند جایگزینی خمیر مایه به جای جوش شیرین تصریح کرد: تقریبا می توان گفت که در نانوایی‌ها دیگر از جوش شیرین استفاده نمی‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: براساس آمارهای ما روند جایگزینی خمیر مایه به جای جوش شیرین انجام شده مگر این‌که گزارشی از نانوایی ارائه شود که هنوز از جوش شیرین استفاده می‌شود و ما به آن رسیدگی می کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۱۵:۰۵

کيفيت نان ايده‌آل نيست چون سبوس در نان وجود ندارد - آرد سبوس منبع غني آهن و ويتامين بي است ولي متاسفانه در ايران آرد سبوس از نان حذف شده

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۱۱ ۱۵:۳۱

آرد سفيد ( آرد نانوايي ) هيچ خاصيت و ارزش غذايي ندارد چون تمام سبوس آن گرفته شده. اگر درصد سبوس نان افزايش يابد قطعا کيفيت نان بهتر ميشود