منتخب شورای چهارم شهر تهران با اشاره به وظایفی که قانون اساسی و قانون شوراها برای شوراها پیشبینی کرده است، گفت: همه اعضا باید تلاش کنند شورا، شورای شهر باشد نه شورای شهرداری.
غلامرضا انصاری در گفتوگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به ترکیب جریانها و گروههای مختلف در شورای شهر تهران ، گفت: تقریبا هم تخصصها بین منتخبین از هر دو گروه اصلاحطلب و اصولگرا وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که اعضای شورای شهر در قالب کارهایی که انجام میدهند امید و تدبیر را که شعار رییسجمهور منتخب هم هست در نظر بگیرند و امید ایجاد شده در مردم را زنده نگه دارند.
این منتخب مردم تهران در شورای شهر در توضیح حضور افراد از جناحهای مختلف در چهارمین دوره شورا، گفت: این نگاه غلطی است که تصور شود یک شورای یکدست عملکرد بهتری خواهد داشت و شاهد بودیم که در طول سالهای گذشته که یک جریان بر شورا حاکم بود نتوانستند مشکلات تهران را حل کنند. تصور باطلی است که فکر کنیم شرایطی که در شورای اول پیش آمد در این شورا تکرار شود. شورای نخست برای اولین بار شکل گرفته بود و هنوز تجربهای در رابطه با پارلمان شهری و منطقهای شورای شهر نداشتیم و حرکتهای رادیکالی که متاسفانه توسط هر دو گروه در آن دوره شکل میگرفت شرایطی را به وجود آورد که کام مردم را تلخ کرد.
انصاری با اشاره به رایزنیهایی انجام شده در مورد شهردار جدید تهران، گفت: برآیند مذاکرات توسط سخنگوی ائتلاف اصلاحطلبان اعلام خواهد شد، ولی در حال حاضر یک فرد مشخص مدنظر نیست.
این عضو جدید شورا اظهار کرد: قطعا از کاندیداهایی که معیارهای اولیه را دارا باشند، برنامه خواهیم خواست و این برنامهها هم به صورت شفاف از طریق رسانهها و جلسات علنی شورا به اطلاع مردم خواهد رسید. چرا که باید با اطلاعرسانی دقیق و شفاف به مردم مدیری برای شهر انتخاب کنیم تا معضلات فعلی در کمترین زمان ممکن حل شود.
انصاری که در دولت اصلاحات ریاست سازمان بهزیستی بر عهده داشت، در پاسخ به سوالی در رابطه با قانون جامع حمایت از حقوق معلولین که بیش از 9 سال از تصویب آن گذشته است و در آن بر مناسبسازی فضاهای عمومی برای معلولین تاکید شده است، گفت: باید توجه داشته باشیم که مهمتر از مناسبسازی فضاهای شهری که در برنامههای توسعه در طول چند برنامه گذشته کمتر دیده شده ، تاثیرات بخش اجتماعی و دیگر بخشها مد نظر بوده است. در دولت آقای خاتمی تلاش ما این بود که وزارت رفاه و شورای عالی رفاه به گونهای شکل بگیرد که به عنوان یک شورای فرابخشی بر کلیه سیاستگذاریهای توسعه، نقش موثر داشته باشد.
وی اضافه کرد: امروز تهران نه تنها برای معلولین مناسب نیست بلکه برای افراد سالم هم که بخواهند پیادهروی کنند مناسبسازی نشده است و ما یقیناً این مسائل را در شورای شهر پیگیری خواهیم کرد.
انصاری ادامه داد: مسکن مهر و بسیاری از شهرهای اقماری عموما شهرهای خوابگاهی هستند و بخشی از خانوادهها برای کار در طول روز در محیط مسکونی حضور ندارد و این امر متاسفانه در سالهای آینده در بخش آسیبهای اجتماعی معضلات بسیاری را به وجود میآورد.
انصاری در بخش دیگری از صحبتهای خود افزود: تلاش خواهیم کرد کمیسیون اجتماعی را به صورت جدی فعال و آسیب های اجتماعی را به حداقل رسانده و ظرفیتهای بالقوهای که در فرهنگ و مسائل اجتماعی وجود دارد در قالب طرحها و پروژهها مدنظر قرار دهیم.
وی ادامه داد: با وجود اعیاد بسیار در کشور هیچ سازمان و مجموعهای نداریم که در رابطه با رفتارهای هیجانی و شادگونه مردم برنامهریزی کند و باید برنامهریزی دقیق و حساب شدهای در این بخش اجتماعی و فرهنگی داشته باشیم.
انصاری در خاتمه نشاط، امید و سرزندگی را عامل حرکت روبه جلو در جامعه خواند و افزود: در شورای شهر تهران سازماندهی برنامههای نشاطآور و حرکتهای جمعی اجتماعی را دنبال خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات