عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد که انتخابات اخیر در ایران و رفتارهای انتخاباتی کاندیداها قبل، حین و بعد از برگزاری انتخابات، در عمل تفاوت میان اصولگرایی و غیراصولگرایی را مشخص کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، آیتالله سیداحمد خاتمی در همایش یاوران حضرت مهدی(عج) در شیراز با تشریح فضای انتخابات 24 خرداد گفت: در این انتخابات آنان که صلاحیتشان احراز نشد، با کمال صراحت تمکین کردند و نظام از رای رئیسجمهور منتخب پاسداری کرد و رقبا نیز برخورد بسیار خوبی داشتند. به این میگویند اصولگرایی. اگر کسی میخواهد فرق بین اصولگرایی و غیراصولگرایی را ببیند، انتخابات سال 88 را با امسال مقایسه کند.
سیداحمد خاتمی با بیان اینکه "انتخابات 88 هم انتخابات درستی بود"، افزود: در آن زمان عدهای داشتند کشور را به آتش میکشیدند اما امروز مردم تفاوت اصولگرایی را در عمل دیدند. اصولگرا وقتی رای میآورد خدمت میکند و وقتی رای نیاورد کینهتوزی نمیکند.
وی با بیان اینکه "انتخابات ایران دنیای استکبار را غافلگیر کرد"، به خطبههای نماز جمعه قبل از برگزاری انتخابات اشاره کرد و یادآور شد: آن روز توطئهای را رو کردم که خوشبختانه دیگر تداوم پیدا نکرد. رسانههای معاند و غربیها با شیطنت تلاش میکردند آقای جلیلی را به عنوان کاندیدای نظام معرفی کنند که اگر رای آورد بگویند مهندسی رای کردند و اگر رای نیاورد بگویند مردم به کاندیدای نظام رای ندادند. نظام در انتخابات هیچ کاندیدایی نداشت و نتیجه انتخابات هم که اعلام شد، برای مدتی دشمن را مات و مبهوت کرد که چه موضعی بگیرند.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به اولین نشست خبری رئیسجمهور منتخب، این مصاحبه را اصولگرایانه توصیف کرد و گفت: اصولگرایان در این انتخابات رای نیاوردند و یکی از دلایل آن، تشتت آرا بود اما برای ما اصولگرایان مهم نیستند، بلکه اصولگرایانه رفتار و عمل کردن اهمیت دارد.
خاتمی با بیان اینکه "با هیچکس عقد اخوت نبستهایم و دشمن هیچکس هم نیستیم"، تاکید کرد: اگر به گونهای دیگر عمل شود، ما همان هستیم که در هشت سال گذشته بودیم. اولین نقدها از تریبون نمازجمعه انجام شد. زمانی که حرف دوستی با ملت اسرائیل زده شد، اولین موضعگیریها از تریبون نمازجمعه انجام شد. معاون اولی آن آدم دردسرساز هم که تصویب شد، به صراحت در خطبهها موضعگیری شد.
وی با بیان اینکه "انتظار از نظام اسلامی آن است که کارکنانش، آنان که نانخور دولت هستند، رعایت کامل احکام دین را بکنند"، اظهار کرد: اینکه خانم کارمندی بخواهد هرطور خواست به اداره بیاید، با جمهوری اسلامی سازگار نیست. برخی این حرف نخنماشده را که باید کار فرهنگی کرد و خشونت جواب نمیدهد، مدام تکرار میکنند. لعنت بر آنها که دعوت به حجاب را خشونت تفسیر میکنند. برای مدیر محترم سخت نیست که خانمهایی که رعایت حجاب را میکنند، تشویق کند و فضایی فراهم کند که افرادی که رعایت دین نمیکنند احساس کنند کسی هست به آنها تذکر دهد.
این عضو مجلس خبرگان رعایت حقالناس، جلوگیری از پارتیبازی، مقابله با دریافت زیرمیزی و رعایت عدالت، اکرام ارباب رجوع و توجه به حقوق مردم و قانونسالاری را از جمله خصوصیتهای لازم برای مدیریت امام زمانی دانست.
وی یکی از منکرات را ناراضیپروری دانست و با بیان اینکه "مدیران اجرایی کشور تابلوی نظام هستند"، استفاده شخصی از امکانات دولتی و بیتالمال را منکر دانست و در ادامه گفت: دولت کریمه و امام زمانی، توجه به خوبها و متدینین و حزباللهیهای واقعی و به معنای قرآنی است.
سیداحمد خاتمی اضافه کرد: مدیری که مومنان و حزباللهیها را موی دماغ حساب کند و از کار برکنار میکند، حتی اگر نماز شب بخواند و زیارت عاشورایش ترک نشود، مدیر امام زمانی نیست.
امام جمعه موقت تهران در پایان، تملق را سفیدنمایی مطلق و همچون سیاهنمایی مطلق منکر دانست و گفت: تملق از مصادیق نفاق است. ما چهار نوع نفاق داریم؛ نفاق اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی و سیاسی.
انتهای پیام
نظرات