قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: خودروهایی که برای حمل موادمخدر مورد استفاده قرار میگیرند تحت هر شرایطی باید مصادره شوند.
به گزارش سرویس «اجتماعی» ایسنا، طه طاهری در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان که به ریاست استاندار در سرسرای اجتماعات استانداری این استان برگزار شد، افزود: با توجه به آمادن شدن زمینهها، سیستان و بلوچستان باید همچون استانهای کرمان، یزد و غیره از وجود معتادان پرخطر و فروشندگان موادمخدر تا دو ماه دیگر پاکسازی شود.
وی بیان کرد: بیشتر استانهای کشور پاکسازی شدهاند و تنها سیستان و بلوچستان باقی مانده که باید این استان نیز بطور کامل تا دو ماه دیگر از وجود معتادان پرخطر و خیابانی و خرده فروشان موادمخدر پاکسازی شود.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ایجاد مراکز بازپروری و ترک اعتیاد خصوصی و دولتی در زاهدان، زابل و ایرانشهر و مرکز ترک اعتیاد بانوان معتاد در زاهدان، شناسایی خرده فروشان موادمخدر توسط نیروی انتظامی و همکاری دستگاههای قضایی و اجرایی در این استان زمینه را برای اجرای طرح جمع آوری خرده فروشان و معتادان پرخطر فراهم کرده و هیچ مشکلی وجود ندارد.
طاهری تأکید کرد: باید موضوع معتادان پرخطر و خرده فروشان مواد مخدر در این استان جمع شود و هر آنچه امکانات و اعتبار لازم باشد اختصاص مییابد اما تا دو ماه دیگر نباید چنین معضلی در سیستان و بلوچستان وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: قاچاقچیان موادمخدر مسیر قاچاق و انتقال این مواد خانمانسوز را تغییر داده و تلاش دارند از مرزهای جنوبی و دریا برای این منظور استفاده کنند که خوشبختانه اقدامات کنترلی توسط مرزبانی، نیروی انتظامی و سایر دستگاههای دستاندرکار انجام شده و با قاطعیت با سوداگران مرگ برخورد می شود.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان کرد: سوداگران مرگ در برخی کشورهای همسایه لابراتوار ساخت هرویین ایجاد کرده و مواد اولیه آن شامل اسیدها و تریاک را می خواهند از مرزهای ایران انتقال دهند که با هوشیاری و تلاش شبانه روزی مأموران مرزبانی، انتظامی، گمرک و سربازان گمنام امام زمان (عج) همواره در رسیدن به این هدف ناکام مانده اند.
طاهری اظهار داشت: اردوگاه نگهداری معتادان و محکومان موادمخدر در ایرانشهر باید هر چه سریعتر راه اندازی شود تا زندانها برای جمع آوری فروشندگان موادمخدر و سایر مجرمان مرتبط با این مواد خانمانسوز توسط نیروی انتظامی تخلیه شوند.
این مقام مسوول در ستاد از کمیته اطلاعات شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان خواست اقدامات لازم را برای جلوگیری از ترانزیت موادمخدر توسط تانکرهای حامل موادسوختی خارجی و ترانزیتی که از مسیرهای قانونی تردد می کنند، انجام دهد زیرا بخشی از موادمخدر به وسیله سوداگران مرگ از طریق مبادی قانونی وارد کشور و یا ترانزیت می شود.
طاهری با تأکید بر توسعه فعالیتهای فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد گفت: اعتبارات مناسبی برای بخش فرهنگی در سال جاری اختصاص یافته که سیستان و بلوچستان از سهمی معادل استان تهران بهرهمند میشود.
وی افزود: همچنین اعتبار مناسبی برای تهیه جوایز برگزاری برنامه ورزش راهپیمایی در یکی از روزهای هفته مبارزه با موادمخدر در نظر گرفته شده است.
افتتاح مرکز گذری کاهش آسیب در شیر آباد شهرستان زاهدان
همچنین قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در افتتاح مرکز گذری کاهش آسیب (DIC) و احیای زندگی سیستان و بلوچستان که در منطقه مجدیه زاهدان و با حضور استاندار این استان افتتاح شد، اظهار کرد: این مرکز به صورت روزانه خدماتی همچون توزیع وسایل بهداشتی بین بیماران پر خطر، مددکاری و روانشناسی برای معتادان ارائه خواهد کرد.
طاهری افزود: با اجرایی شدن سیاستهای کلی نظام در مبارزه با مواد مخدر تحول عظیمی در سراسر کشور ایجاد خواهد شد.
همچنین مهندس حاتم ناروئی استاندار استان در این مراسم با اشاره به توسعه زندگی شهر نشینی گفت: شهرنشینی مشکلات بسیاری را با خود برای جوامع به همراه آورده است و یکی از چالشهای مهمی که امروز جوامع توسعهیافته با آن روبرو هستند افزایش آمار آسیبهای اجتماعی است.
وی افزود: طلاق، اعتیاد، کوکان کار، ابتلا به بیماریهای ویروسی محصول گرایش انسان به زندگی صنعتی و دور شدن از مفاهیم بلند اخلاقی است که نتیجهای به جز به انحطاط کشیدن شدن جامعه و سست شدن بنیان خانواده ندارد.
ناروئی تصریح کرد: مرکز DIC که هدف آن ارائه خدمات حمایتی از معتادان است با مساحت 600 متر مکعب و با اعتباری بالغ بر 700 میلیون ریال در این استان تجهیز و تکمیل شده است.
انتهای پیام
نظرات