محمد غرضی گفت: هرگاه چپیها و یا راستیها بر مردم حکومت کردهاند، دچار بخشینگری شدهاند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سید محمد غرضی در جمع اعضای اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: توقف تولید اولین ضربهای است که کاهش ارزش پول ملی وارد میکند. زمانی که ارزش پول ملی کاهش یابد دست دولتها در جیب فقرا وارد میشود.
وی با بیان اینکه امروز در کشور تولید از بین رفته است، افزود: تغییرات نرخ ارز ظرف صد سال گذشته باعث این امر شده است. دولتها نرخ ارز را افزایش دادهاند که این باعث شده تا تولید در کشور از بین برود.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من میخواهم به همت همه اقشار جامعه به اندازه درآمدهایم هزینه کنم، اظهار کرد: با اینکار میتوانیم تورم را کنترل کنیم. من برای اینکار دلایل شرعی خودم را دارم و معتقدم اگر روزی مردم در مخالفت با اینکار به خیابانها ریختند و گفتند بیا به ما پول بده یا اینکه تو را خواهیم کشت من به آنها میگویم بکشید مگر من چقدر عمر دارم مگر من به چه درد میخورم.
غرضی با اشاره به اینکه امروز در کشور به ازای هر ده نفر یک بشکه نفت مصرف میشود، خاطر نشان کرد: این در حالی است که در آمریکا به ازای هر 15 نفر یک بشکه نفت مصرف میشود و این بدان معناست که ایران با حدود 70 میلیون جمعیت یک و نیم برابر بیشتر از جمعیت آمریکا انرژی مصرف میکند.
وی با تاکید بر کارآمد نبودن بخشی اداره کردن جامعه، اظهار کرد: هر دولتی که اقدام به بخشی اداره کردن کند، هم خودش را از بین برده و هم کشور را. دولت واحدی است که باید همه بخشهای کشور را اداره کند، دولت باید این بخشها را در یک جا جمع کرده و از استعدادهایشان جهت توسعه کشور بهره ببرد.
در ادامه غرضی در پاسخ به این پرسش که برای مهار و کنترل تورم چه راهبردها و برنامههایی را ارایه میدهید، خاطر نشان کرد: ما دهه 30 را دهه التهابات سیاسی مینامیم، دهه 40 را دهه فرهنگ آمریکایی میدانیم، در این دهه دولتها قبول کردند که به ازای سامان دادن به تولید قیمت ارز را ثابت نگه دارند. در این دهه ما شاهد هجوم افراد به شهرها و همچنین افزایش واردات همراه با افزایش تولید در کشور بودیم. در این سالها پول نفت باعث تثبیت قیمتها شد و در نتیجه ما شاهد بودیم که واردات به شدت توسعه یافت.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه کار استقلال میآورد نه رفاه، اظهار کرد: در این دهه پولی که از طریق نفت صرف توسعه کشور شد مردم را پولدار کرد.
غرضی با بیان اینکه کشوری که از لحاظ اقتصادی ثبات داشته باشد، میتواند به پیشرفت دست یابد، اظهار کرد: معتقدم اگر میخواهیم کشوری با ثبات از لحاظ اقتصادی داشته باشیم، باید از فرمولهایی استفاده کنیم که در سایر کشورها تجربه شده است. من معتقدم که با بخشی اداره کردن نمیتوانیم کشور را اداره کنیم ما تجربه کردهایم که تاکنون هرگاه چپیها و یا راستیها بر مردم حکومت کردهاند، دچار بخشینگری شدهاند، ما امروز نیز شاهدیم این دو گروه با نگاه بخشینگری به جان یکدیگر افتادهاند آنها هیچگاه نتوانستهاند در بحث کاهش نرخ تورم به خوبی عمل کنند به همین خاطر هم به صادرات و هم به واردات ظلم کردهاند.
وی ادامه داد: ما برای مقابله با این نگاه باید سیستمی سنتی در کشور حاکم کنیم که در آن سیستم نه چپیها و نه راستیها بتوانند به آن تعرض کنند؛ چرا که این دو بودند که به ریال خیانت کردند.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به اظهارنظر یکی از حاضرین مبنی بر اینکه دولتهای گذشته اعتماد به خود را از مردم سلب کردند، دولت شما با توجه به مشکلات اقتصادی کشور چگونه میتواند این اعتماد را به دست بیاورد؟ اظهار کرد: هرکسی شخصیت خودش را دارد، اینکه در دبی مردم نسبت به دولت بیاعتماد شدهاند ناشی از شخصیتی است که آن دولت از خود نشان داده است من معتقدم اگر با مردم صادقانه صحبت کنیم آنها اعتماد خواهند کرد و چنانچه به آنها دروغ بگوییم اعتماد آنها از دولت سلب خواهد شد.
غرضی در پاسخ به اظهارنظر یکی دیگر از حاضرین مبنی بر اینکه دولت احتمالی شما در پاسخ به مجلس در مورد مبارزه با تورم خواهد گفت که من به اندازه درآمدهایم هزینه میکنم در این شرایط چنانچه مجلس این صحبتهای شما را نپذیرد شما خواهید گفت من خواستم کاری را بکنم که مجلس اجازه نداد، مدعی شد: اگر مردم به من رای بدهند من در مجلس میگویم که هزینه کردن به اندازه درآمدها سخن مردم است و سخنی حق است.
وی با بیان اینکه من اقتصاد کشور را میفهمم، افزود: من اقتصاد کشور را به خوبی میشناسم و جاهای خالی این اقتصاد را به خوبی بلدم، من معتقدم در اقتصاد ایران سرمایههای انسانی و مالی فراوانی نهفته است که باید از این سرمایهها استفاده شایان کرد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: اگر امروز از همه کسانی که در کشور صاحب منصب و قدرت هستند، بپرسیم که بانک مرکزی کجا قرار دارد آنها نشانی آن را میدهند، ولی اگر از من بپرسید که بانک مرکزی کجا قرار دارد من میگویم که جیب فقرا بانک مرکزی است. چرا که فقرا اندک پولی را که دارند تا زمانیکه واجب نباشد استفاده نخواهند کرد.
در پایان این برنامه غرضی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که رسانههای خارجی قصد دارند انتخابات ایران را زیر سوال ببرند، اقدامات شما در این زمینه چه خواهد بود، اظهار کرد: ما با آنها کاری نداریم آنها همانطور که دائما مسوولان نظام ما را کوچک میشمارند انتخابات ما را نیز کوچک میدانند روش آنها اینگونه است من آنها را شخصیت معتبری نمیدانم که بخواهند در مورد ما و انتخابات ما اظهارنظر کنند.
انتهای پیام
نظرات