• دوشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۰۱:۰۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92023019892
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

یک متخصص طب سنتی توصیه کرد:

افزایش قدرت تمرکز و یادگیری در ایام امتحانات با مصرف غذاهای لطیف!

افزایش قدرت تمرکز و یادگیری در ایام امتحانات با مصرف غذاهای لطیف!

یک متخصص طب سنتی ایران با بیان اینکه مصرف برخی از غذاهای لطیف باعث تقویت عملکرد مغز می‌شود به دانش آموزان و دانشجویان توصیه کرد: غذاهایی همچون حریرۀ بادام، شله زرد و زردۀ تخم مرغ به صورت عسلی آب‌پز یا نیمرو شده برای مصرف در ایام امتحانات مناسب هستند بطوری که افزودن مقدار متعادلی دارچین و زعفران به این غذاها در عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک کننده خواهد بود.

یک متخصص طب سنتی ایران با بیان اینکه مصرف برخی از غذاهای لطیف باعث تقویت عملکرد مغز می‌شود به دانش آموزان و دانشجویان توصیه کرد: غذاهایی همچون حریرۀ بادام، شله زرد و زردۀ تخم مرغ به صورت عسلی آب‌پز یا نیمرو شده برای مصرف در ایام امتحانات مناسب هستند بطوری که افزودن مقدار متعادلی دارچین و زعفران به این غذاها در عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک کننده خواهد بود.

دکتر مجید انوشیروانی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر رعایت رژیم غذایی مناسب در ایام امتحانات اظهار داشت: بهتر است دانش‌آموزان و دانشجویان در روزهای نزدیک به آزمون از خوراکی‌هایی استفاده کنند که به ‌آسانی هضم شده و در دستگاه گوارش ایجاد سنگینی و کندی نکنند تا فشار زیادی برروی سیستم گوارش به وجود نیاید.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در دانش تغذیه طب سنتی به غذاهایی که برای هضم و جذب همچنین دفع فضولات آنها، به نیروی زیادی لازم نباشد غذاهای لطیف گفته می‌شود، گفت: مصرف این نوع غذاها در مقایسه با غذاهای دیرهضم و سنگین، موجب می‌شود که خون و قوای بدن کمتر متوجه دستگاه گوارش شده و از توجه به سیستم عصبی بازنمانند و بدین ترتیب عملکردهای مغزی از قبیل تمرکز و حفظ مطالب بهتر انجام می‌شوند.

این متخصص طب سنتی ایران در پایان با یادآوری این مطلب که مصرف برخی از غذاهای لطیف، باعث تقویت عملکرد مغز می‌شود، به دانش آموزان و دانشجویان توصیه کرد: غذاهایی همچون حریرۀ بادام، شله زرد و زردۀ تخم مرغ به صورت عسلی آب‌پز یا نیمرو شده برای مصرف در ایام امتحانات مناسب است بطوری که افزودن مقدار متعدلی دارچین و زعفران به این غذاها به عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha