رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: از سال 82 تا 90، 450 کلاس در کشور هوشمند سازی شدند.
به گزارش خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، یوسف نوری صبح امروز در جشنواره فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: 79 هزار نفر در مسابقات کارگاه نمایشگاه و دستاوردها شرکت کردند.
وی با بیان اینکه نمایشگاه از مرحله ابزار عبور کرده و به محتوا رسیده است، خاطرنشان کرد: تولید دانش حاصل خلاقیت و به کارگیری صحیح ابزار است.
وی درخصوص نظام رتبه بندی آموزش و پرورش گفت: هر چند مسائل مادی تفاوتهای جدی ایجاد میکند، اما معلمان نباید به مسائل مادی توجه کنند.
رییس مرکز امار و فناوری اطلاعات وزارت اموزش و پرورش اظهار کرد: تا قبل از ایجاد این سند، آموزش و پرورش مانند خانهای بود که سند نداشت.
وی افزود: سند تحول بنیادین براساس بوم و محیط طراحی شده و برای ادامه یافتن این سند نیاز به برنامهی یادگیری و یاددهی است.
نوری با اشاره به عمر کوتاه و سرعت زیاد فناوری گفت: معاون فناوری و کارشناس هوشمند سازی برای مدارس تعیین شده است.
وی گفت: کشورهایی از جمله مالزی، کره جنوبی، ترکیه و .. آغازگر فناوری هستند.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در پایان بیان کرد: استان خراسان رضوی در زمینه کیفیت و کمیت فناوری و ارتباطات قطب بسیار مهمی در کشور است و دارای رتبه بالای هوشمندسازی است.
به گزارش ایسنا، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه امروزه فقط قلم و بیان برای ترویج گفتمانهای آگاهی بخشی کافی نیست، افزود: معتقدیم فناوری اطلاعات تنها راه استفاده از تکنولوژی روز است وهوشمند سازی بخشی از سند تحول بنیادین است
وی با اشاره به برنامه درسی ملی خاطرنشان کرد: امروزه جنگ سایبری وارد عرصه الکترونیکی شده و کشور ما در حال حاضر درگیر مقابله با جنگ سایبری است.
انتهای پیام
نظرات