• دوشنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92021610636
  • منبع : نمایندگی البرز

باهنر: فقر اقتصادی و فرهنگی مهمترین مشکل جامعه امروز است

باهنر: فقر اقتصادی و فرهنگی مهمترین مشکل جامعه امروز است

همایش انتخاباتی محمدرضا باهنر، کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته با حضور برخی مسولین، اساتید و دانشجویان در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

همایش انتخاباتی محمدرضا باهنر، کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته با حضور برخی مسولین، اساتید و دانشجویان در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) محمد رضا باهنر در جمع دانشجویان دانشگاه خوارزمی مهم‌ترین معضل جامعه امروز را فقر اقتصادی و فرهنگی دانست و گفت: فقر اقتصادی و فرهنگی در همه ابعاد جامعه نمود پیدا کرده و باعث بروز مشکلات بسیاری در جامعه شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارکرد: مشکلات اقتصادی و فرهنگی هر دو به یک اندازه باعث ایجاد مشکل در جامعه می‌شوند ولی چون مسئله اقتصادی با زندگی مردم عجین‌تر است و افراد در هر سنی که باشند با آن درگیر هستند بیشتر از معضلات فرهنگی در جامعه نمود پیدا می کند.

باهنر ادامه داد: اگر کشور را به سه سطح خانوار، بنگاه‌های تولیدی و دولت تقسیم کنیم در تمام این سطوح با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم.

وی بیان کرد: در سطح خانوار مسائلی از قبیل گرانی و بیکاری، خانواده‌ها را آزار می‌دهد و باعث بروز مشکلاتی در بین خانواده‌ها شده است.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت : در بسیاری از خانواده ها شاهد وجود نیروهای آماده به کاری هستیم که متاسفانه امکان دستیابی به شغل برای آن‌ها وجود ندارد و همین بیکاری و عدم داشتن درآمد، به فقر خانواده‌ها دامن می‌زند و این در حالی است که برخورداری از شغل مناسب و داشتن امکانات مالی برای تامین حداقل نیازها حق هر انسانی است.

این مقام مسئول اضافه کرد: در سطح بنگاه‌های تولیدی نیز که هدف عمده شان تولید کالا و خدمات است نیز با مشکلات زیادی از جمله نبود عوامل تولید، تجهیزات و ابزار مواجه هستیم که این مشکلات باعث کاهش تولید ناخالص داخلی می‌شود.

باهنر اظهار کرد: در سطح دولت نیز ما با معضل ناکارآمدی مدیران و افرادی که کشور را اداره می کنند مواجه هستیم بنابراین مردم باید دقت کنند فردی را به عنوان رییس جمهور آینده انتخاب کنند که توانایی حل این معضلات را داشته باشد.

وی در ادامه سخنانش به سیاست خارجی دولت اشاره کرد و گفت: بعضی از افراد درصدد هستند تمام مشکلات به وجود آمده در جامعه را به تحریم‌های خارجی نسبت بدهند در حالی که نسبت دادن تمام مسائل جامعه به تحریم‌ها بسیار ناعادلانه است.

وی ابراز کرد: 40 درصد از مشکلات ایجاد شده را می‌توان در تحریم‌های خارجی جست‌وجو کرد ولی 60 درصد باقیمانده به سیاست‌های اشتباه، عدم استفاده از افراد کارآمد و... باز می گردد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: درمورد سیاست خارجی ما باید از دیپلماسی لبخند توام با اخم استفاده کنیم یعنی حد امکان از لبخند استفاده کنیم و در صورت لزوم از اخم چرا که چگونگی برخورد ما در صحنه سیاست خارجی تاثیر قابل ملاحظه‌ای در میزان بهره‌مندی ما از امکانات ایجاد شده از سوی سایر کشورهای جهان می گذارد.

وی اظهار کرد: عدم وابستگی به کشورهای دیگر و خودکفا شدن در همه جوانب امکان پذیر نیست و ما باید با سایر کشورها ارتباط برقرار کنیم چرا که امروز کشورهایی در عرصه جهانی می توانند رشد کنند که از اقتصادی پویا برخوردار باشند و لازمه برخورداری از اقتصاد پویا داشتن رابطه با سایر کشورهاست.

باهنر در بخش دیگر سخنان خود به شاخص امنیتی در کشور اشاره کرد و گفت: شاخص های امنیتی در کشور ما بسیار مطلوب هستند به طوری که شورای امنیت کشور اعلام کرده است که هیچ نقطه قرمز یا نارنجی در کشور وجود ندارد و تمام نقاط کشور در امنیت کامل به سر می‌برند.

وی ادامه داد: کشور ما در بخش فناوری علم نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است به طوری که اغلب کشورهای جهان درصدد هستند که از لحاظ علمی به رتبه ما دست یابند.

این مقام مسول افزود: البته ما در تجاری سازی علم با مشکلاتی مواجه هستیم به طوری که می توان گفت ارتباط بین دانشگاه با بخش تولیدی کشور بسیار ضعیف است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مفاسد اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: مفاسد اقتصادی متاسفانه از پیچیدگی های خاصی برخوردار هستند که باید این پیچیدگی‌ها را شناخت و درصدد رفع آن برآمد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین هم چنین از سهام عدالت یاد کرد و گفت: موضوع سهام عدالت موضوعی مبهم است و باید به روشنی مشخص شود که مردم با خرید سهام عدالت در چه امری مشارکت می کنند.

باهنر در پایان سخنان خود گفت: مردم باید با آگاهی کامل رای دهند و با رای خود افرادی را به عرصه‌های مدیریتی کشور وارد کنند که توانایی و صلاحیت حل مشکلات را دارند و با اقدامات خود جامعه را به سمت پیشرفت و توسعه هدایت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha