• شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۰۰:۰۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92020704001

با وجود تاکیدهای فراوان صورت گرفت

مقاومت نانوایان در برابر جایگزین کردن خمیرمایه با جوش شیرین

مقاومت نانوایان در برابر جایگزین کردن خمیرمایه با جوش شیرین

با وجود اعلام ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان‌های سنتی، نانوایان همچنان به دلیل بالا بودن قیمت خمیرمایه، تمایل به جایگزین کردن آن با جوش شیرین ندارند.

با وجود اعلام ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان‌های سنتی، نانوایان همچنان به دلیل بالا بودن قیمت خمیرمایه، تمایل به جایگزین کردن آن با جوش شیرین ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در ماه‌های پایانی سان گذشته ممنوعیت استفاده از جوش شیرین از سوی شرکت بازرگانی دولتی اعلام و قرار شد خمیرمایه جایگزین جوش شیرین درنان‌های سنتی شود.

بر همین اساس در دی ماه سال گذشته مدیرعامل شرکت بازگانی دولتی از حذف جوش شیرین در نان‌ها خبر داده و اظهار امیدواری کرده‌ بود که بازرسان بر روند این جایگزینی نظارت کنند.

وی اعلام کرده بود که اگر گزارشی مبنی بر عدم استفاده از خمیر مایه در نان به ما برسد به سرعت با آن مورد برخورد می‌کنیم، زیرا حذف جوش‌ شیرین از نان با جدیت ویژه‌ای در حال پیگیری است.

به گفته او بازرسان سازمان بازرسی و نظارت و هم‌چنین بازرسان پژوهشکده شرکت بازرگانی دولتی ایران در مورد این جایگزینی بر روند نانوایی‌ها رسیدگی کرده و همچنین سازمان حمایت و وزارت بهداشت بر روند حذف جوش شیرین بر نان نظارت می‌کنند.

اما گزارش‌های میدانی ایسنا از نانوایی‌های سطح شهر حاکی از عدم تمایل نانوایان به استفاده از خمیرمایه به‌جای جوش‌شیرین است.

بنا بر اظهارات نانوایان استفاده از خمیرمایه قیمت تمام شده تولید نان را افزایش می‌دهد لذا استفاده از آن برای آنان مقرون به صرفه نیست. به گفته نانوایان نظارت‌های انجام شده بر نانوایی‌ها کمتر درباره استفاده از خمیر‌مایه به جای جوش شیرین بوده‌ است.

بر اساس این گزارش به ترتیب نانهای تافتون، بربری، لواش و سپس سنگک همچنان در پخت نان‌های خود از جوش شیرین استفاده‌ می‌کنند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در زمینه روند حذف جوش شیرین از نان‌های سنتی ضمن غیر مجاز اعلام کردن آن گفت: با توجه به اثرات سوء مصرف جوش شیرین در فرآوری خمیر نان‌های سنتی مصرف آن در ایران ممنوع شده است.

این در حالی است که قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این‌که فعلا هیچ تصمیمی در زمینه افزایش قیمت نان گرفته نشده است، تاکید کرده که نه تنها تصمیمی درباره افزایش قیمت نان گرفته نشده، بلکه هیچ مذاکره‌ای هم در این زمینه انجام نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۲-۰۷ ۰۹:۱۳

حالا اثرات این صرفه جویی نانوایان را باید مردم بیچاره بدهند با زخم معده و خونریزی معده و چندین بیماری دیگر. خوب دیگه باید کم‌کم تولید لواش و تافتون را متوقف کرد چون بسیار برای سلامتی دستگاه گوارش مضر هستند. مساله دیگر سبوس نانها هست که بسیار کم شده است.