• چهارشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 92012106683
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

/گزارش/

راه‌های مواصلاتی شهر تیتکانلو جا مانده در وضعیت روستایی

راه‌های مواصلاتی شهر تیتکانلو جا مانده در وضعیت روستایی

ایسنا/خراسان شمالی تیتکانلو یکی از شهرهای شهرستان فاروج از توابع خراسان‌شمالی است که 4000 نفر جمعیت دارد.

تیتکانلو یکی از شهرهای شهرستان فاروج از توابع خراسان‌شمالی است که 4000 نفر جمعیت دارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان‌شمالی، تیتکانلو در هشتم آبان‌ماه سال 1388 از موقعیت روستایی به شهری ارتقاء پیدا کرد اما به علت تغییر نکردن راه‌های مواصلاتی آن از وضعیت روستایی به شهری و همچنین وجود دو رودخانه در راه جاده‌ای، برای شهروندان آن مشکلات بسیاری را بوجود آورده است که در این راستا برخی از شهروندان و مسوولان ساکن در این منطقه توضیحاتی را ارائه داده‌اند.

مجتبی حسین‌زاده، یکی از شهروندان شهر تیتکانلو با اشاره به راه مواصلاتی بین شهر تیتکانلو به فاروج می‌گوید: طی این مسیر چند نقطه حادثه‌خیز وجود دارد که تاکنون تصادفات متعدد منجر به فوت در آن رخ داده است.

وی اضافه می‌کند: با وجود آنکه تیتکانلو جزء شهرهای زیر مجموعه فاروج است اما به علت عدم وجود راه مناسب جاده‌ای بین فاروج و تیتکانلو، قطب خرید و رفت و آمد مردم ساکن در این منطقه، قوچان است.

حسین‌زاده ادامه می‌دهد: نبود جاده مناسب بین بیش از شش روستای قسمت غربی تیتکانلو با این شهر سبب شده تا بیشتر مردم روستا محصولات تولیدی کشاورزی و دامی خود را برای فروش به شهر فاروج انتقال دهند.

به گفته وی این امر مانع رشد و توسعه شهر تیتکانلو شده است.

تیمور اسدی از دیگر شهروندان این شهر می‌افزاید: ارتباط روستاهای اطراف با شهر تیتکانلو از طریق جاده‌ای قدیمی است که رودخانه‌ای از آن می‌گذرد و در زمان بارندگی و جاری شدن سیل رفت و آمد آنها در این جاده به کلی قطع می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشتر فعالیت مردم تیتکانلو در بخش کشاورزی است، تصریح می‌کند: وقتی سیل جریان پیدا می‌کند کشاورزان شهر تیتکانلو بر سر زمین‌های کشاورزی خود نمی‌توانند بروند.

اسدی با ذکر اینکه این جاده بیشتر از شش کیلومتر نیست، اظهار می‌کند: چند سال پیش استاندار وقت قول داد یک میلیارد ریال برای ساخت این جاده تخصیص دهد اما تاکنون این قول عملی نشده است.

حسن قربانیان می‌گوید: جاده بین شهر تیتکانلو با شهرستان فاروج کم عرض است که عبور وسایل نقلیه در این جاده به سختی انجام می‌شود و در زمان بارندگی برف، این مسیر بسته می‌شود.

قربانیان ادامه می‌دهد: روستای یام که بین شهر تیتکانلو و فاروج است از دو طرف راه ارتباطی دارای دو رودخانه است که در زمان جاری شدن سیل این راه مسدود می‌شود.

وی می‌افزاید: هنگام بروز سیل مردم تیتکانلو مجبورند برای رفت و آمد حدود 15 کیلومتر از سمت خراسان رضوی در رفت آمد باشند در صورتی که راه مواصلاتی بین شهر تیتکانلو با شهرستان فاروج هفت کیلومتر بیشتر نیست.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، عضو شورای اسلامی شهر تیتکانلو با اشاره به تصادف منجر به فوت سه نفر از یک خانواده و مجروح شدن نفر چهارم در سال گذشته اظهار می‌دارد: جاده مواصلاتی شهر تیتکانلو با شهرستان فاروج از عرض استاندارد جاده‌ای برخوردار نیست و این امر موجب تصادفات جاده‌ای بسیاری برای رانندگان شده است.

مهدی شجاع‌مقدم تأکید می‌کند: هر ساله در فصل بارندگی برف راه مواصلاتی بین شهر تیتکانلو با شهرستان فاروج بسته می‌شود.

وی با اشاره به احداث پل ارتباطی بین روستای یام و شهرستان فاروج توضیح می‌دهد: روستای یام که بین شهر تیتکانلو و شهرستان فاروج قرار دارد در جاده ارتباطی خود با شهر تیتکانلو نیز نیاز به احداث پل دارد.

شجاع‌مقدم تصریح می‌کند: حدفاصل راه مواصلاتی شهر تیتکانلو و بخش حصار اندف که دارای بیش از هشت روستا است رودخانه‌ای وجود دارد که در زمان بارندگی و راه افتادن سیل این بخش مصدود می‌شود.

وی احداث پل ارتباطی و همچنین آسفالت جاده را از ضروریات این راه مواصلاتی می‌داند.

مدیر ساخت و توسعه راه‌های اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی تأکید می‌کند: تیتکانلو چند سالی است که از روستا به شهر ارتقاء یافته است ولی جاده‌ای که در بین شهر تیتکانلو و شهرستان فاروج قرار دارد به عنوان یک راه روستایی است.

داوود یارمحمدی تصریح می‌کند: به منظور اصلاح این راه روستایی به شهری نیازمند تأمین اعتبار هستیم.

وی ادامه می‌دهد: برای برطرف شدن مشکل روستایی که در مسیر روستای یام و تیتکانلو وجود دارد در مسیر روستا و تیتکانلو پلی در دست احداث است که 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

به گفته یارمحمدی تا پایان فروردین‌ماه سال جاری این احداث این پل به اتمام می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha