• چهارشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۲ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 92012106442
  • خبرنگار : 71282

عضو ستاد دستمزد به ایسنا خبر داد:

شکایت کارگران به دیوان عدالت در اعتراض به دستمزد 92

شکایت کارگران به دیوان عدالت در اعتراض به دستمزد 92

کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران در اعتراض به نحوه تعیین دستمزد سال 92 کارگران به دیوان عدالت اداری شکایت کرده است.

کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران در اعتراض به نحوه تعیین دستمزد سال 92 کارگران به دیوان عدالت اداری شکایت کرده است.

حسین حبیبی - عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران - در گفت‌وگو با خبرنگار تعاون و اشتغال ایسنا، با تایید این خبر اظهار کرد: اعضای کانون طی جلسه‌ای که در تاریخ 18 فروردین و بعد از تعطیلات عید تشکیل دادند به این نتیجه رسیدند که خواسته‌ها و مطالبات جامعه کارگری در خصوص حداقل دستمزد کارگران در سال 92 در شورای عالی کار تامین نشده و افزایش 25 درصدی دستمزد شایسته جامعه کارگری نیست.

وی ادامه داد: بر این اساس به این اجماع رسیدیم که با توجه به اینکه ماده 41 قانون کار به عنوان شاخص اصلی، مبنای تعیین دستمزد کارگران در آخرین جلسه شورای عالی کار قرار نگرفته است اعتراض خود را به مراجع قضایی اعلام و از طریق قانونی این مطالبه مهم جامعه کارگری را دنبال کنیم.

حبیبی افزود: در حال حاضر شکواییه تنظیم و لایحه نوشته شده و آماده ارسال به دیوان عدالت است و در صورت اقدام تشکلهای کارگری استانی و کشوری از آن حمایت می‌کنیم.

عضو ستاد دستمزد در عین حال با تاکید بر اینکه ارسال دادخواست به منزله نادیده گرفتن زحمات نمایندگان کارگری در شورای عالی کار نیست، ادامه داد: نمایندگان کارگری نهایت تلاش خود را در آن جلسه به کار گرفتند و هیچ گله‌ای از عملکرد آنها نداریم اما بر خود واجب می دانیم که در راستای دفاع از حقوق جامعه شریف کارگری به مراجع قانونی متوسل شویم.

به گفته وی برخی تشکلهای کارگری در استانها در اعتراض به نحوه تعیین دستمزد کارگران شکایاتی ارسال کرده‌اند و این حق برای شوراها و تشکلهای کارگری در سطح کشور محفوظ است که اگر خللی در نحوه تعیین دستمزد کارگران دیده اند آن را از طریق محاکم قضایی دنبال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۱ ۱۰:۱۷

تو رو خدا به داد ما كارگران مخصوصا كارگران بصورت پيمانكاري برسيد با اين حقوق و مزايا. لطفا شعار ندهيد عمل كنيد.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۱ ۱۰:۲۲

سلام، به داد نيروهاي شركتي شاغل در بانكها مخصوصا ملت و تجارت برسيد.

avatar
۱۳۹۲-۰۱-۲۱ ۱۷:۰۷

سلام، ای کاش می‌شد افزایش حقوق رو بر اساس تقسيمات شهرها گذاشت. مثلا شهرهای کوچک به اندازه نرخ تورم 30 درصد، کلانشهرها بیشتر از 30 درصد. چون تو شهرهای کوچک که هزینه رفت‌وآمد و مسکن کمتر هستش به اندازه همون نرخ تورم، کلانشهرها که این مخارج هم هستش میزان افزایش حقوق بیشتر که مخارج سنگین رفت و آمد و مسکن رو تا حدودی تامین کنه. از طرفی هم کارگاههای تولیدی و شرکتهای کوچیک که نمی‌تونن حقوق درست رو پرداخت کنند برن تو شهرهای کوچک که هم اشتغال تو شهرهای کوچک ایجاد بشه و هم مخارج کمتری جهت خرید، اجاره و در نهایت حقوق کارمندان پرداخت کنند.