• پنجشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91122415852

منوچهر متکی: اردیبهشت سال آینده ائتلاف می‌کنم

منوچهر متکی: اردیبهشت سال آینده ائتلاف می‌کنم

نایب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: اردیبهشت‌ماه سال آینده براساس واقعیت‌های میدانی از میان اصولگرایانی که در جامعه وضعیت مناسب‌تری دارند، ائتلافی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

نایب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: اردیبهشت‌ماه سال آینده براساس واقعیت‌های میدانی از میان اصولگرایانی که در جامعه وضعیت مناسب‌تری دارند، ائتلافی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منوچهر متکی در همایش سراسری جبهه پیروان خط امام و رهبری با عنوان نگاه به آینده با بیان این‌که «ما در جلسات جبهه پیروان خط امام و رهبری تفاهم کرده‌ایم، تا اردیبهشت‌ماه سال آینده حرکت پرشوری داشته باشیم» خاطرنشان کرد: مبانی ورود، چارچوب‌های همکاری و همراهی، ائتلاف و حتی رسیدن به وحدت باور عمومی ماست. برای ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری دو مولفه مهم مراقبه و تدبیر را باید مدنظر داشته باشیم.

وی گفت: مراقبه از این جهت اهمیت دارد که اگر پذیرفتن مسوولیت همراه با مراقبه نباشد، فرصتی را برای سوءاستفاده دشمن فراهم می‌کند.

وی با بیان این‌که «تدبیر عاملی است که می‌تواند یک حرکت را موفق کند» خاطرنشان کرد: انتخابات ریاست جمهوری عرصه بسیار مهمی است و اصولگرایان باید تکثرها را مدیریت کنند و به این فکر باشند که چگونه ائتلاف صورت بگیرد.

وزیر سابق امور خارجه در ادامه با تاکید بر این‌که «ما طرف‌های خارجی داریم که رغبت صحبت کردن با ما را دارند» گفت: اگر ما در حرف خوب زدن و یا خوب حرف زدن دچار نقص و اشکال شویم، بر روابط خارجی کشور هزینه‌هایی را اضافه می‌کنیم.

وی با تاکید بر این‌که «در سیاست خارجی قالب‌ها به اندازه محتوا می‌توانند در رساندن شما به هدف نقش داشته باشند» افزود: مواضع در سیاست خارجی باید حساب شده باشد.

وی اظهار کرد: در طی ماه‌های آخر مسوولیتم خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و به ایشان گفتم که در بحث هسته‌یی دست برتر را داریم و گفتم که می‌توانیم سناریوهایی را مطرح کنیم که در یک طرف حقوق ملت ایران تثبیت شود و طرف دیگر ما احساس کند که چیزی به دست می‌آورد.

متکی گفت: هم‌اکنون ما در بحث هسته‌یی به دنبال این نیستیم امپریالیسم جهانی را نابود کنیم. آن‌چه که در بحث هسته‌یی می‌تواند در مقوله تحریم کمک کند، رویکرد جدیدی است که ما می‌توانیم در مذاکرات تعقیب کنیم.

وی با بیان این‌که «تنها بحث تحریم‌ها به اقتصاد ما لطمه نزده است» گفت: مردمی کردن اقتصاد نکته مهمی است و هرجا که ما پروژه‌های‌مان را ملی کردیم، توانستیم به خوبی به اداره آن بپردازیم.

وی در ادامه سیاست‌های اقتصادی، روابط خارجی و رفتار بین مسوولان را به عنوان محورهای اصلی در سطح جامعه برشمرد و ضمن تاکید بر ضرورت وجود مدیریت کلان گفت: اگر ما حمایت سیستمی از تولید نداشته باشیم، حمایت موردی شکل می‌گیرد.

به گزارش ایسنا نایب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری در حاشیه همایش سراسری جبهه پیروان خط امام و رهبری نیز در پاسخ به این سوال که اگر رحیم مشایی ردصلاحیت شود، به جایش چه نامزدی را معرفی می‌کنند؟ گفت: به جز کسانی که شورای نگهبان آن‌ها را ردصلاحیت کند، بقیه افراد می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.

وی در پاسخ به سوال دیگری در همین زمینه گفت: من در این مورد اطلاعات خاصی ندارم ولی روند حرکت نشان‌دهنده این است که مدیریت چندوجهی و مذاکره با افراد مختلف را مدنظر دارند.

وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد سیاست خارجی دولت احتمالیش گفت: در چارچوب مبانی انقلاب اسلامی و منافع کشور و رفتار سایر کشورها با آن‌ها تعامل خواهیم داشت. آمریکا باید گام‌های عملی و جدی در جهت تصحیح سیاست‌های گذشته خود بردارد و شعار تغییر را در عمل اثبات کند. نحوه تعامل آمریکا در بحث هسته‌یی می‌تواند یک شروع باشد.

متکی در پاسخ به این سوال که نظر شما در مورد تخریب دولت قبلی چیست؟ گفت: عبارت نقد منصفانه سال‌ها قبل توسط مقام معظم رهبری وارد ادبیات سیاسی کشور شده است. هر دستگاهی می‌تواند مورد نقد واقع شود، به این شرط که کارکردهای مثبت و منفی در کنار هم دیده شود. این امر موجب آرامش در جامعه می‌شود و مردم می‌توانند بهتر قضاوت کنند.

وی در پاسخ به این سوال که نظر شما در مورد عبارت «زنده باد بهار» چیست؟ هم گفت: هرکس می‌تواند شعاری را انتخاب کند. من هم شعارم را در آینده انتخاب می‌کنم.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که اگر جبهه متحد تصمیم گرفت شما را به عنوان نامزد معرفی نکند، آیا تمکین می‌کنید؟ اظهار کرد: معتقدم به همان اندازه که همکاری، ائتلاف و وحدت مهم است، چگونگی مدیریت آن هم مهم است. معتقدم برگزیده شدن نامزد جبهه پیروان خط امام و رهبری یک پروسه است که در آن باید به واقعیات جامعه و جایگاه نامزدها در افکار عمومی توجه کرد. ما صبر می‌کنیم تا ببینیم وضعیت نامزدها در افکار عمومی جامعه چه موقعیتی دارد. سپس در مورد این‌که چه کسی نامزد جبهه شود، تصمیم‌گیری می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha