• پنجشنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91121711351
  • خبرنگار : 71489

حسن بیگی:تبیین دفاع‌ همه‌جانبه در مقابل تهاجم به هم پیوسته دشمن احساس می‌شود

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: در حال حاضر شاهد تهاجم به هم پیوشته دشمن به صورت شبکه‌ای در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی- اجتماعی و امنیتی هستیم و بیش از پیش تبیین دفاع همه‌جانبه و تدوین راهبردهای منسجم و یکپارچه درمقابل یورش ناجوانمردانه دشمن احساس می‌شود.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: در حال حاضر شاهد تهاجم به هم پیوشته دشمن به صورت شبکه‌ای در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی- اجتماعی و امنیتی هستیم و بیش از پیش تبیین دفاع همه‌جانبه و تدوین راهبردهای منسجم و یکپارچه درمقابل یورش ناجوانمردانه دشمن احساس می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ابراهیم حسن‌بیگی طی سخنانی در همایش دفاع ملی، دفاع همه‌جانبه خاطرنشان کرد: می‌توان دفاع همه‌جانبه را هوشیاری راهبردی، کسب آمادگی، حفظ آمادگی و ارتقای آمادگی به همراه مجاهدت عالمانه و هم‌افزا به منظور مقابله موثر با انواع تهدیدات سخت و نرم و متناسب با نوع،‌ ابعاد، ماهیت، شدت و گستردگی تهدید دانست.

وی در ادامه تعریفخود از دفاع همه جانبه آن را دفاعی با هدف پیشگیری و بازدارندگی در همه حوزه‌های مربوط به منافع امنیت ملی اعم از اقتصادی، سیاسی، فرهنگی- اجتماعی و نظامی و امنیتی به صورت یکپارچه و نظام‌مند به منظور دست‌یابی به عزت ملی‌، اقتدار ملی و اهداف منافع ملی، همچنین بسیج و تجمیع توامندی‌های کشور در پیشتیبانی از نیروهای مسلح در جنگ احتمالی برشمرد.

وی افزود: اکنون در مقابل تحریم‌های غیرقانونی دشمنان علیه این ملت مقاوم، مسوولان نظام با هوشیاری درمقابل القائات موذیانه آنان متکی بر همدلی و هم‌یاری اقشار مختلف مردم در حال برنامه‌ریزی می‌باشند، بخش‌های گوناگون صنعتی و مراکز دانشگاهی نیز باید با همتی مضاعف به صحنه تولید محصولات کارآمد، مفید و جدید در عرصه دفاع همه‌جانبه رونق بخشیده و همراه با دیگر بخش‌ها در برپاسازی و شکوفایی نهضت نرم‌افزاری تولید علم، کشوری نمونه از برنامه‌ریزی موفق و تلاش مجدانه در پیاده‌سازی سیاست‌های دفاعی کشور را به نمایش گذارند تا نشان‌گر کارآمدی و موفقیت شیوه‌هایی باشد که در رفع تهاجمات سخت و نرم دشمن موثر واقع شود.

حسن‌بیگی در ادامه بر این نکته که همواره باید تحقیق و تربیت‌ مدیران، فرماندهان و پژوهش‌گران در صدر فهرست برنامه‌های راهبردی قرار گیرد، تاکید کرد.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در ادامه با اشاره به این‌که برنامه‌ریزی برای برگزاری این همایش از ابتدای سال جاری و با مشارکت سازمان‌های عمده نیروهای مسلح ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و قوه مجریه و همچنین هفت وزارتخانه، قوه مقننه، قوه قضائیه و پژوهش‌گاه‌ها و مراکز علمی – آموزشی آغاز شده است، خاطر نشان کرد: در طول این مدت جلسات شورای سیاست‌گذاری این همایش برگزار شد.

وی در پایان تصریح کرد: پس از انتشار فراخوان کمیته علمی همایش و بر اساس محورهای اعلامی تعداد 755 چکیده مقاله و تعداد 408 عدد مقاله به دبیرخانه عملی این همایش واصل گردید که پس از ارزیابی تعداد 92 مقاله با درجه علمی تشخیص داده شد که امروز و در 11 نشست تخصصی این مقالات ارائه خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha