مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان آذربایجان غربی اعلام کرد که هفت طرح مدرسه سازی با مشارکت بنیاد برکت تحت پوشش ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در مناطق روستایی این استان به بهرهبرداری رسیده است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فریبرز اسماعیلزاده با بیان این مطلب، افزود: تمامی این طرحها به طور صددرصد با اعتباری بالغ بر 16 هزار و 640 میلیون ریال – عملیاتی شده است.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح، 26 کلاس درس در قالب هفت مدرسه ساخته شده و 900 دانش آموز در مناطق روستایی از این کلاسها بهرهمند شدهاند.
مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان آذربایجان غربی، این هفت طرح را شامل ساخت مدرسه، شش کلاس روستای باران دوز، مدرسه پنج کلاسه روستای فلکان مرگور، مدرسه سه کلاسه تپه مکی ارومیه، مدرسه دو کلاسه روستای گندمان بوکان، مدرسه سه کلاسه نیک بن پیرانشهر، مدرسه سه کلاسه قره سوی خوی و مدرسه پنج کلاسه حاج حسن آقای میان دوآب، برشمرد.
اسماعیلزاده با بیان اینکه به طور متوسط در هر کلاس درس 35 دانش آموز مشغول به تحصیل است، گفت: امسال نیز طرح جدیدی با مشارکت بنیاد برکت قرار است در یکی از مناطق روستایی ساخته شود.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح مدرسه سازی، یک مدرسه سه کلاسه در روستای " قزل داغ" شهرستان ماکو احداث خواهد شد که تاکنون کارهای مناقصه و عقد قرارداد آن اجرایی شده است.
مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان آذربایان غربی یاد آور شد: بنیاد برکت تحت پوشش ستاد اجرای فرمان حضرت امام خمینی (ره) از سال 87 در طرحهای مدرسهسازی این استان مشارکتی فعال و موثر دارد.
اسماعیلزاده، مشارکت بنیاد برکت در طرحهای مدرسه سازی را بسیار موثر و مثبت ارزیابی کرد و گفت:اقدامات خیرخواهانه این بنیاد به موقع و بدون تاخیر بوده و مشارکتی صد در صد دارد.
وی یادآور شد: استان آذربایجان غربی نیاز فراوانی به اجرای طرحهای مدرسه سازی دارد، چرا که اغلب مدارس روستایی، استیجاری بوده و حاشیه شهرها نیز نیاز به احداث مدرسههای جدیدی دارد.
به گفتهی اسماعیلزاده این استان نیاز به ساخت دو هزار کلاس درس دارد.
بنیاد برکت که پنج سال پیش زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ر ه) شکل گرفت، برای تحقق رهنمود رهبر معظم انقلاب برای ساخت 1000 مدرسه در روستاهای کشور، برنامه ساخت 314 مدرسه در قالب 1359 کلاس در س را در 30 استان کشور در فاز نخست دستیابی به این هدف، قرار داده است.
در این فاز مدرسه سازان بی نام بنیاد برکت تاکنون در دور افتادهترین و محرومترین مناطق روستایی کشور اقدام به تاسیس 194 مدرسه کردهاند.
این مدارس در مقاطع ابتدایی، راهنمایی، متوسطه و فنی و حرفهای هستند و هزاران دانش آموز روستایی را تحت پوشش خود قرار میدهند.
کلیه مدارس ساخته شده توسط برکت دارای استانداردهای ملی از جمله فضای آموزشی، فضای پرورشی، تجهیزات آموزشی ، محوطه سازی و ... هستند که پس از عملیات احداث، تحویل اداره کل آموزش و پرورش استان مربوطه میشوند.
تاکنون بیشترین برنامه مدرسه سازی بنیاد برکت مربوط به مناطق محروم استانهای خوزستان- آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی بوده است.
فعالیتهای مدرسه سازی در استانهای کردستان، هرمزگان و خراسان جنوبی نیز پیشرفت خوبی داشته است.
در حال حاضر هر ماه چند مدرسه در استانهای مختلف کشور توسط مدرسه سازان بینام بنیاد برکت به بهره برداری میرسد و برنامهریزی برای ساخت مدارس دیگر آغاز میشود.
انتهای پیام
نظرات