• پنجشنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ / ۰۷:۱۴
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 91121006605
  • خبرنگار : 71356

/سفر رییس قوه قضاییه به استان گلستان/

آملی‌لاریجانی: برای جلوگیری از پدیده زمین‌خواری از بلندشدن سروصداها نترسیم

آملی‌لاریجانی: برای جلوگیری از پدیده زمین‌خواری از بلندشدن سروصداها نترسیم

رییس قوه قضاییه بر تعامل دستگاه‌های اجرایی و قضایی برای جلوگیری از پدیده زمین‌خواری تاکید کرد.

رییس قوه قضاییه بر تعامل دستگاه‌های اجرایی و قضایی برای جلوگیری از پدیده زمین‌خواری تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان گلستان با تاکید بر ضرورت رعایت اخلاق گفت: همه ما از باب اینکه مسلمانیم، موظف به سیر در تکامل مکارم اخلاق هستیم و این مساله هم در دستگاه‌های اجرایی و هم در دستگاه قضایی باید رعایت شود.

وی افزود: آنچه که انقلاب اسلامی ما را از انقلاب‌های دیگر متمایز می‌کند بحث ارزش‌های اسلامی است و اگر ما بخواهیم مسوولیت خودمان را در هر یک از قوا انجام دهیم، قدم اول تخلق به اخلاق اسلامی است و این امر یک امر واجب عقلی و شرعی است.

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: ما نباید مساله اخلاق را به عنوان یک امر ثانوی قرار بدهیم، خصوصا مسوولان دستگاه‌های قضایی و اجرایی و همه کسانی که در این مملکت سمتی دارند، باید در مسیر اخلاق قرار گیرند.

وی گفت: نکته دوم مساله عمل به مسوولیت‌هاست. یعنی اگر کسی مسوولیتی در این مملکت به عهده می‌گیرد باید به خوبی وظایف خود را اجرا کند.

وی تصریح کرد: گاهی با مدیرانی برخورد می‌کنیم که کار اصلی خود را رها می‌کنند و دنبال جهات دیگری هستند.

آملی لاریجانی ادامه داد: ما مسوولان حکومت باید اخلاق را رعایت کنیم اما نباید این امر مانع انجام وظایفمان شود. به عنوان مثال یک بار به یکی از مراجع قضایی مراجعه کردم و مسوول یکی از بخش‌ها حضور نداشت. وقتی پرسیدم کجاست، گفتند به مراسم زیارت عاشورا رفته است و من گفتم زیارت عاشورا مستحب است ولی انجام وظیفه واجب است.

رییس قوه قضاییه با اشاره به ضرورت وجود تعامل بین مسوولان کشور گفت: همه ما اهل یک خانواده هستیم و قانون اساسی نیز وظایف را مشخص کرده است. پس نباید تنش وجود داشته باشد و اگر به خاطر برخی زیاده‌خواهی‌ها تنش ایجاد کنیم، همه مسوولیم.

وی با اشاره به اهمیت رعایت اخلاق حرفه‌ای افزود: تعامل با ارباب رجوع مساله‌ای است که هم در دستگاه قضایی و هم در دستگاه‌های اجرایی از اهمیت زیادی برخوردار است. گاهی اوقات با یک ارشاد کوچک می‌شود کار یک نفر را راه انداخت اما گاهی اوقات آنقدر او از یک اتاق به اتاق دیگر فرستاده می‌شود که دلسرد می‌شود و این ممکن است هم در قوه قضاییه و هم در دستگاه‌های اجرایی وجود داشته باشد.

آملی لاریجانی با تاکید بر ضرورت توجه و احترام به حدود الهی گفت: مساله فرهنگ و ترویج آن مساله اساسی است و وظیفه ما به عنوان مسوولان یک نظام دینی همانطور که در قانون اساسی تصریح شده این است که خودمان این حدود را رعایت کنیم و فکری هم برای ناهنجاریی‌هایی که این حدود را می‌شکند، کنیم.

رییس دستگاه قضایی با بیان این‌که «نباید افکار لیبرالیستی ذهن ما را خراب کند» گفت: نباید بگوییم به ما چه ربطی دارد، زیرا امر به معروف و نهی از منکر از اصول اولیه قرآنی است و در قانون اساسی نسبت به آن تصریح شده است و متاسفانه از همان اصولی است که معطل مانده است.

وی ادامه داد: در قانون اساسی تصریح شده که باید قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس تصویب شود، ولی به هرحال باید در وظایف مسوولیتی و در وظایف شخصی اخلاق و امر به معروف و نهی از منکر را رعایت کنیم.

آملی لاریجانی با اشاره به وجود بحث زمین‌خواری در استان گلستان گفت: اتفاقا این مساله هم یک سال پیش در جلسه سران قوا مورد بحث بسیار مبسوطی قرار گرفت و هم در محضر مقام معظم رهبری در مورد آن بحث شد و ما امیدواریم دستگاه‌هایی قضایی و اجرایی در تعامل با هم بتوانند جلوی این پدیده را بگیرند.

وی ادامه داد: البته ممکن است با اقدام برای جلوگیری از این پدیده، سروصداهایی بلند شود اما نباید ترسید.

رییس قوه قضاییه گفت: خود من شاهد بوده‌ام که در بعضی جاها، جنگل‌ها را تراشیده‌اند و بلوک‌هایی گذاشته‌اند تا زمین آنجا را تصاحب کنند که امیدواریم با اقدام به موقع دستگاه‌های اجرایی که باید به موقع شاکی شوند و با رسیدگی قضایی جلوی این پدیده گرفته شود.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه، جواد قناعت استاندار گلستان، منتظری مدیرکل ارشاد و حجت‌الاسلام طاهری نماینده گرگان در مجلس شورای اسلامی به بیان مطالبی در رابطه با مسایل استان گلستان پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۱۲-۱۰ ۰۹:۰۹

مگه زمین نخورده هم باقی مونده؟ به ما که کارمندیم، گفته‌اند در دماوند زمین وجود ندارد. سال 1382 کلی پول دادیم تعاونی مسکن، به ما زمین که ندادن هیچ، بعدش با هزار بار رفتن و اومدن و خواهش و التماس، زمستون 1391 تونستیم عین پولی رو که دادیم پس بگیریم. به این می‌گن عدالت؟