• یکشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91112917426

یک فعال دانشجویی: با اخلال‌گران سخنرانی‌ها باید مطابق قانون برخورد شود

یک فعال دانشجویی: با اخلال‌گران سخنرانی‌ها باید مطابق قانون برخورد شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: انتخابات نشان‌دهنده تجلی حضور مردم و حمایت از نظام جمهوری اسلامی است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: انتخابات نشان‌دهنده تجلی حضور مردم و حمایت از نظام جمهوری اسلامی است.

مصطفی مولایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) تاکید کرد: تلاش برای حضور حداکثری مردم در انتخابات هم موجب تقویت، اتحاد و همدلی بین مردم می‌شود و هم موجب می‌شود که توطئه‌های دشمنان باطل و نقش بر آب شود.

وی افزود: باید از تمام ظرفیت‌های کشور بویژه تریبون‌های عمومی که در اختیار نظام جمهوری اسلامی است استفاده کرد تا کاندیداهای ریاست‌جمهوری بتوانند مواضع، دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود را به طور مستقیم در اختیار مردم قرار دهند و مردم نیز بتوانند یک انتخاب شایسته داشته باشند. استفاده از این تریبون‌ها موجب می‌شود که حضور مردم پرشورتر و گسترده‌تر شود و حمایت مردم از نظام بیشتر به رخ جهانیان کشیده شود.

این فعال دانشجویی با اشاره به برنامه‌های انتخاباتی در صداوسیما گفت: این تریبون‌ها بویژه آنهایی که در صداوسیما پخش می‌شوند باید به‌هنگام برگزار شود، چراکه اگر این تریبون‌ها در فاصله دورتر از انتخابات برگزار شود، ممکن است مردم دیدگاه‌ها و برنامه‌های کاندیدا را فراموش کنند و اگر این تریبون‌ها خیلی نزدیک بر انتخابات برگزار شوند ممکن است مردم فرصت فکر کردن برای انتخاب اصلح را نداشته باشند.

وی با بیان اینکه "مهم‌ترین مساله‌ای که کاندیدا و نمایندگان احتمالی آنها باید مورد توجه قرار دهند، رعایت اخلاق است"، اظهار کرد: کاندیداها باید از تخریب یکدیگر بپرهیزند و صرفا به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود بپردازند و از مطرح کردن مسائل شخصی دیگر کاندیداها بپرهیزند. همچنین آنها نباید با استفاده از فنون سخنوری و برای کسب رای بیشتر از بوجود آوردن شور و هیجان بین مردم بپرهیزند.

مولایی تاکید کرد: در این زمینه مردم باید دو مولفه عقلانیت و برنامه‌محوری را در نظر بگیرند و بصورت برنامه‌محور به کاندیدای مورد نظرشان رای بدهند. آنها نباید تحت تاثیر هیجاناتی که در سخنرانی‌ها و تریبون ایجاد می‌شود قرار بگیرند یا از روی مسائل شخصی رای بدهند.

وی همچنین با اشاره به رفتار شنوندگان در مقابل نظرات و صحبت‌های سخنرانان اظهار کرد: برخورد مستقیم و طرح نظر از سوی شنوندگان به طور مستقیم در این نشست‌ها موجب هیجانی شدن ماجرا می‌شود و این صحیح نیست. هیچ وقت نباید شنوندگان را در تقابل شخص سخنران قرار دهیم زیرا در این صورت نه تنها شخص سخنران فرصت دفاع از خود را ندارد بلکه شنوندگان نیز نمی‌توانند آنطور که باید، پیگیر ماجرا شوند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: به جای تقابلی شدن این سخنرانی‌ها، می‌توان ساختاری تعریف کرد که بازخورد مردمی این سخنرانی‌ها از طریق نظرسنجی به سخنرانان منتقل شود و این مواضع در نظرات مردم در اختیار سخنرانان و کاندیداها قرار بگیرد.

وی در ادامه با اشاره به اتفاقات 22 بهمن در قم، تاکید کرد: در این چنین مراسمی باید از قبل برای مباحث امنیتی تدابیر لازم اندیشیده شود. همچنین باید بر افرادی که به این مراسم دعوت می‌شوند نظارت کافی داشت و دقت کرد که آنها برای خرابکاری نیامده باشند. به طور کلی باید در مراسمی اینچنینی از حضور افرادی که در زندگی و برنامه‌هایشان منطقی ندارند و از طریق هوچی‌گری قصد دارند نظر خود را اعلام کنند، جلوگیری کرد.

این فعال دانشجویی در پایان با بیان اینکه "با این اشخاص باید مطابق قانون مجازات اسلامی و قوانین تعریف شده در این زمینه رفتار کرد"، افزود: با برقراری یک تناسب صحیح بین جرم و جزای جرم، می‌توان این افراد را با جرایم نقدی، یکسری محرومیت‌های اجتماعی و روش‌های دیگری که در شرع مقدس وجود دارد تنبیه کرد. با این کار، هم این ماجرا خاتمه پیدا می‌کند و هم اینکه این افراد از کار خود پشیمان می‌شوند و به آغوش جامعه بازمی‌گردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha