رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد گفت: قصه گویی موجب تحکیم بین نسلها و خانوادهها و تبادل عاطفهها و احساسات میان افراد میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، نادر ارجمندی در حاشیه برگزاری نخستین جشنواره قصه گویی دانشجویی با عنوان(فجر و قصههای ایرانی)، افزود: این برنامه با هدف توجه به اهمیت تقویت و پرورش نیروی تخیل در کودکان ایجاد عشق و علاقه به ادبیات در کودکان، برآوردن نیازهای عاطفی کودک و آماده سازی او برای دریافت پیامهای اخلاقی و انسانی و شهروند خوب بودن و حفظ و اشاعه قصههای اصیل ایرانی و رشد ذهنهای خلاق و تقویت قدرت قصهگویی در کودکان برگزار شد.
وی اظهارکرد: در شرایط کنونی که مواجه با شکاف بین نسلها هستیم، نیاز به قصه به دلیل کارکردهای آن بیش از گذشته احساس میشود و از کارکردهای قصه همین بس که موجب تحکیم بین نسلها و خانوادهها میشود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاداسلامی بروجرد تصریح کرد: قصهگویی ارزشمندتر از قصه خوانی است زیرا موجب تبادل عاطفهها و احساسات دو طرف میشود.
ارجمندی ادامه داد: این جشنواره به مناسبت سی و چهارمین سالگرد پیروزی اقتدار آفرین انقلاب اسلامی نخستین جشنواره قصه گویی دانشجویی با عنوان( فجر و قصه های ایرانی ) ویژه کودکان به همت دانشکده فنی و حرفهای دختران بروجرد(تزکیه) و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجرد برگزار شد.
در این برنامه که دانشجویان با استفاده از قصههای ایرانی و قدیمی و قدرت بیان و ایجاد فضایی کودکانه به خلق قصهای کوتاه پرداخته و در یک فضای رقابتی قصههای ایرانی خود را برای کودکان قرائت کردند و استاد محمد گودرزی دهریزی با موضوع جایگاه ادبیات کودکان و اهمیت آن در شکل گیری شخصیت و آینده کودک به ایراد سخن پرداختند.
این برنامه با حضور کودکان به عنوان مخاطبان اصلی این برنامه برگزار شد و در پایان با اهداء جایزه به سه نفر دانشجویان دانشکده فنی و حرفهای تزکیه بروجرد نویسنده قصههای برگزیده به کار خود پایان داد.
انتهای پیام
نظرات