• جمعه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91112012084
  • خبرنگار : 71470

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی:

هیچ وقت کمبود برنج ایرانی در کشور حس نشده است

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اختصاص نیافتن ارز مرجع به برنج یک سیاست حمایتی از تولید داخل است.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: اختصاص نیافتن ارز مرجع به برنج یک سیاست حمایتی از تولید داخل است.

غلامحسین حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد:‌ اگر حمایت کامل از کشاورز و تولیدکننده انجام گیرد انگیزه برای تولید افزایش یافته و تولیدات داخل نیاز کشور را جوابگو است.

وی ادامه داد: حمایت از تولید برنج خودکفایی این محصول را در برخواهد داشت و اگر این محصول با ارز آزاد وارد شود آنچنان افزایش قیمت در برنخواهد داشت.

او بیان کرد: به طور مداوم ذخیره‌سازی برنج حداقل برای یک دوره شش ماهه در پنج نقطه کشور صورت می‌گیرد که حجم اعظم برنج ذخیره سازی را برنج خارجی تشکیل می‌دهد.

حسنی خاطرنشان کرد: مازاد مصرف داخلی به کشورهای آمریکا، اروپا و کشورهای آسیای شرق صادر می‌شود و این در حالی است که هیچ وقت کمبود برنج ایرانی در کشور حس نشده است و در حال حاضر قیمت برنج ایرانی کیلویی 4500 تا 5300 تومان است.

رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: حجم اعظم خرید برنج‌های خارجی توسط آشپزخانه‌های بزرگ صنعتی به دلیل سریع عمل آمدن انجام می‌شود قیمت برنج هندی برای مصرف کننده کیلویی 3850 تومان، عمده فروشی کیلویی 3600 تومان و تحویل در بندر کیلویی 3400 تومان است همچنین برنج آرژانتینی کیلویی 2000 تومان، آمریکایی 3000 تومان و برنج اروگوئه قیمتی اعلام نشده است.

وی یادآور شد: هیچ کمبودی در کالاهای اساسی در حال حاضر برای شب عید احساس نمی‌شود نباید هیچ افزایش قیمتی بر روی محصولات اعمال شود چون بازرا کشش افزایش قیمت‌ها را ندارد.

حسنی تصریح کرد: هر افزایش قیمتی تنها با موافقت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قانونی و عملی است.

او در پاسخ به این سوال که چرا کمتر از یک ماه قیمت آبمیوه دو برابر شده است گفت: افزایش دو برابری قیمت آبمیوه به دلیل افزایش قیمت خرید پاکت آبمیوه بوده است که با ارز آزاد خریداری و به کشور وارد می‌شود.

وی همچنین در رابطه با طرح شبنم گفت: طرح شبنم برای محصولات خارجی که قیمتی بیش از دو هزار تومان است الصاق می شود و تا به حال در حدود چهار میلیون برچسب الصاق شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha