• چهارشنبه / ۱۸ بهمن ۱۳۹۱ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91111810968
  • خبرنگار : 71214

مدیرعامل اتحادیه دامداران به ایسنا خبر داد:

اجرای طرح تأمین گوشت قرمز از منابع داخلی به منظور کاهش قیمت

اجرای طرح تأمین گوشت قرمز از منابع داخلی به منظور کاهش قیمت

مدیر عامل اتحادیه دامداران از اجرای طرح تأمین گوشت قرمز از منابع داخلی به منظور کاهش قیمت این محصول خبر داد و گفت: عامل اصلی افزایش قیمت گوشت در بازار مصرف، دلالان و نبود علوفه ارزان است.

مدیر عامل اتحادیه دامداران از اجرای طرح تأمین گوشت قرمز از منابع داخلی به منظور کاهش قیمت این محصول خبر داد و گفت: عامل اصلی افزایش قیمت گوشت در بازار مصرف، دلالان و نبود علوفه ارزان است.

سعید سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: ‌پس از افزایش قیمت گوشت قرمز اتحادیه دامداران پیشنهاد اجرای طرح تأمین گوشت قرمز از منابع داخلی را به کارگروه تنظیم بازار ارائه داد که پس از تصویب، از روز گذشته برای اجرا به اتحادیه‌ها و تولیدکنندگان استان‌ها ابلاغ شده است.

وی افزود: بر اساس این طرح، اتحادیه دامداران علوفه مورد نیاز تولیدکنندگان گوشت گوساله را به قیمت دولتی از طریق شرکت پشتیبانی دام تهیه می‌کند؛ به گونه‌ای که به ازای هر کیلوگرم دام زنده پنج کیلو گرم علوفه در اختیار دامداران قرار می‌گیرد.

مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران با بیان اینکه تولیدکنندگان پس از دریافت علوفه متعهد می‌شوند تا دام‌های خود را به قیمت تعیین شده به نسبت هزینه‌های تولید در هر استان در اختیار اتحادیه قرار دهند گفت: ‌براساس این مصوبه دامداران به ازای هر کیلوگرم دام زنده 2.5 کیلوگرم جو به قیمت کیلویی 590 تومان، 1.5 کیلوگرم ذرت به قیمت کیلویی 600 تومان و یک کیلوگرم سبوس به قیمت کیلویی 250 تومان از اتحادیه تحویل می‌گیرند.

سلطانی ادامه داد:‌ این طرح در حال حاضر تنها برای گوشت گوساله اجرا می‌شود و در صورت موفقیت آن، در آینده برای گوشت گوسفند نیز اجرا خواهد شد که می‌تواند دست دلالان در بازار گوشت را کوتاه کرده و ثبات نسبی در قیمت این محصول ایجاد کند.

دلالان و نبود علوفه ارزان عامل اصلی افزایش قیمت گوشت

در حالی که علی پورکاوه - مدیر کل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت، معدن و تجارت - تولید کنندگان را مقصر اصلی در افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار می‌داند، مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران معتقد است: تولیدکنندگان در افزایش قیمت گوشت هیچ دخالت و نقشی نداشته‌اند.

سلطانی تصریح کرد: عامل اصلی افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار، دلالان و نبود علوفه ارزان است.

وی افزود: براساس گزارش‌های دریافت شده از استان‌های کشور، روز گذشته متوسط قیمت خرید هر کیلوگرم گوساله زنده از دامداران 9800 تومان و هر کیلوگرم لاشه گوساله 19 هزار و 500 تومان بوده است. همچنین هر کیلوگرم گوسفند زنده 10 هزار تومان و هر کیلوگرم لاشه گوسفند 19 هزار تومان از دامداران خریداری شده است.

به گفته مدیر عامل اتحادیه مرکزی دامداران قیمت گوشت قرمز در بهمن ماه نسبت به دی ماه حدود هشت درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha