روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران به گزارش اخیر ایسنا با عنوان" نظر مردم درباره کیفیت نان/استفاده از جوش شیرین همچنان درصدر انتقادها" واکنش نشان داد.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، در نمابر ارسالی آمده است: درحال حاضر به علت اختلاط گندم ها، آرد تولیدی از مرغوبیت بالایی برخوردار است بطوریکه کمترین اعتراض و نارضایتی از کیفیت آرد تولیدی از سوی نانوایان درکشور مشاهده نشده است. درخصوص مصرف خمیرمایه و عدم استفاده از جوش شیرین در تولید نان نیز یاد آور می شویم که طبق توافقی که با سندیکای تولید کنندگان خمیرمایه صورت گرفته، قرار شد 330 تن خمیرمایه در هر ماه به تعاونی نانوایان سنتی تحویل و بین نانوایان توزیع شود تا به مرور جوش شیرین از فرآیند پخت حذف شود که در همین شروع طرح جایگزینی پاسخ مناسب در سطح کشور دریافت شده است به گونه ای که مصرف جوش شیرین طی ماه های گذشته 1.5 درصد نسبت به سه ماهه دوم سال جاری کاهش یافته است.
این نمابر میافزاید: درزمینه افزایش کیفیت نان این شرکت اقدامات مناسبی از جمله بهسازی و بازسازی ، آموزش نانوایان وطرح رتبه بندی نانوایان و غیره را انجام داده که خوشبختانه اجرای این طرح ها به نتایج قابل قبولی دست یافته و رهآورد آن تثبیت و افزایش کیفیت نان در سراسر کشور است به طوری که نتایج حاصل از سنجش کارشناسی کیفیت نان، نمره 77 از 100 را طی آذرماه سالجاری نشان می دهد. همچنین در زمینه کم فروشی، گرانفروشی و غیره نیز سازمانهای نظارتی کار نظارت و پیگیری تخلفات را به عهده دارند که شهروندان محترم می توانند موارد تخلفاتی را به سامانه 124 اعلام و پیگیر نتایج آن باشند.
انتهای پیام
نظرات