مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور اعلام کرد: حدود 85 تا 90 هزار تن گوشت مرغ ذخیره شده و تاکنون صادرات محدودی به کشورهای عراق و افغانستان صورت گرفته است.
حسین مقدمنیا در گفتوگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اینکه تولید گوشت مرغ مازاد بر مصرف است پیشبینی کرد: تا پایان سال یک میلیون و 850 هزار تن گوشت مرغ تولید شود.
وی با پیشبینی حدود یک میلیارد جوجهریزی تا پایان سال جاری افزود: مرغداران در حال حاضر در پیک جوجهریزی هستند و از آنجاکه بیشترین میزان جوجهریزی در دو ماهه پایانی سال انجام میشود، برای تامین نیاز کشور باید تولید مورد حمایت قرار بگیرد.
به گفته مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ماهیانه حدود 95 میلیون جوجهریزی صورت میگیرد و برای تأمین نیاز شب عید به ذخیرهسازی حدود 40 هزار تن گوشت مرغ نیاز است که در حال حاضر حدود 85 تا 90 هزار تن از این محصول جمعآوری و ذخیره شده است.
مقدمنیا اظهارکرد: با توجه به تولید مازاد بر مصرف و فروش مرغ زیر قیمت تمام شده، مجوز صادرات 20 هزار تن گوشت مرغ تا پایان سال صادر شده که لازم است برای عملیاتی شدن صادرات، حمایتهای لازم برای شناسایی بازارهای هدف و تعادل عرضه و تقاضای داخلی صورت گیرد.
وی عنوان کرد: براساس مصوبات کارگروه صادرات مرغ گوشتی ایران، صادرکنندگان باید دارای برند باشند تا مشخص شود که مرغ ایرانی در کجا، چگونه و با چه جیره غذایی تولید شده است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی افزود: تاکنون حدود 12 شرکت برای صادرات مرغ انتخاب شدهاند که برخی از آنها در حال تکمیل مدارک و طی مراحل نهایی تأیید برای صادرات هستند.
مقدمنیا درباره قیمت مرغ ایرانی در بازارهای جهانی گفت: اگر بخواهیم صادراتی منسجم و بادوام داشته باشیم باید میزان صادرات مرغ قبل از هر سال مشخص شود و در سالهای ابتدایی نیز دولت از صادرات این محصول حمایت کند.
انتهای پیام
نظرات