• دوشنبه / ۱۱ دی ۱۳۹۱ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 91101106943
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدفون شدن مقنی 47 ساله در عمق 6 متری چاه

مدفون شدن مقنی 47 ساله در عمق 6 متری چاه

ایسنا/خراسان رضوی پس از ساعت‌ها تلاش آتش‌نشانان و نجات‌گران آتش‌نشانی سرانجام جسم بی‌جان مقنی 47 که روز یکشنبه هنگام حفر چاه با ریزش دیواره چاه زیر خرواری خاک گرفتار شده بود از زیر آوار خاک بیرون آورده شد.

پس از ساعت‌ها تلاش آتش‌نشانان و نجات‌گران آتش‌نشانی سرانجام جسم بی‌جان مقنی 47 که روز یکشنبه هنگام حفر چاه با ریزش دیواره چاه زیر خرواری خاک گرفتار شده بود از زیر آوار خاک بیرون آورده شد.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان، افزود: حادثه ریزش دیواره چاه بر روی کارگر مقنی بعد از ظهر یکشنبه مورخ 91/10/11 به سامانه 125 گزارش شد و در پی اعلام گزارش ستاد فرماندهی آتش‌نشانی مشهد بی‌درنگ گروه نجات ایستگاه‌های 3، 2، 7 و 10 این سازمان را به خیابان شهید صادقی فرستاد.

حسین خاکپور گفت: در جریان این حادثه کارگری که در عمق 6 متری چاه مشغول حفاری بود بر اثر ریزش آوار خاک گرفتار شد.

سست بودن خاک و ریزش دیواره‌های چاه علت بروز این حادثه بود

مدیر حوزه دو عملیات آتش نشانی، ماموران آتش نشانی پس از رسیدن به محل حادثه به سرعت عملیات ایمن‌سازی را آغاز کردند و از آنجا که خاک زمین اطراف چاه بکر نبود، انجام هرگونه عملیات با ریزش دوباره همراه می‌شد، آتش‌نشانان با بستن سه پایه فلزی کارگاه عملیاتی ویژه‌ای به اجرا گذاشتند.

مجید شادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، افزود: پس از راه‌اندازی کارگاه عملیات، خاک‌برداری صورت گرفت که بکر نبودن زمین و سستی خاک هر لحظه جان آتش‌نشانان را نیز تهدید می‌کرد که با وجود ناایمنی‌های فراوانی که در محل حادثه وجود داشت، آتش‌نشانان با رعایت اصول ایمنی و بکارگیری بیل مکانیکی عملیات خاک‌برداری را ادامه دادند.

وی در ادامه اظهار کرد: نجاتگران سرانجام پس از مهار دیواره‌های چاه و جلوگیری از ریزش خاک دستی در عملیاتی بسیار دشوار که حدود 7ساعت طول کشید و در شرایط آب و هوایی بسیار سخت توانستند به جسم بی‌جان مقنی 47 ساله دسترسی پیدا کنند و او را از چاه بیرون آورند و تحویل نیروی انتظامی حاضر در محل دهند.

مدیر حوزه دو آتش نشانی افزود: سست بودن خاک و ریزش دیواره‌های چاه علت بروز این حادثه ناگوار بوده است.

شادی در مورد رعایت اصول ایمنی در حفر چاه هشدار داد و گفت: حفر چاه از پر خطرترین مراحل کار ساختمانی و یا طرح‌های اگو است، لذا کارفرمایان و پیمانکاران ساختمانی باید کارگران خود را به تجهیزات کامل حفاظت فردی مجهز کنند و با نظارت مداوم لحظه‌ای از رعایت اصول ایمنی غافل نباشند، همچنین هنگام حفر چاه حتما از کول (قطعات دایره شکل بتنی که جهت محافظت از چاه‌هایی که خاک ریزشی دارند) استفاده کنند تا شاهد این گونه حوادث نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha