مدیر آموزش و پرورش شهرستان قوچان گفت: استفاده از بخاری نفتی در مناطقی که فاقد گاز شهری هستند، اجتنابناپذیر است.
علی کلیدری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان، تصریح کرد: با توجه به نبود گاز در برخی مدارس روستایی شهرستان قوچان، در حال حاضر از بخاری نفتی استاندارد استفاده میشود.
وی افزود: استفاده از وسایل گرمازا در کنار مزایا با خطراتی نیز همراه است و باید توجه داشت که در مدرسه روستای پیرانشهر در استان آذربایجان غربی نیز از بخاری استاندارد استفاده شده بود، ولی به دلیل نداشتن آموزشهای لازم واقعه آتشسوزی منجر به فاجعه گردید.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قوچان تاکید کرد: نحوه مواجه شدن با خطر از عوامل مهمی است که به آموزش نیاز دارد و آموزش و پرورش شهرستان با توجه به اهمیت موضوع یک دوره آموزشی برای متصدیان خدمات مدارس پیشبینی کرده است.
کلیدری در ادامه اظهار کرد: با توجه به اینکه برخی از مدارس روستایی هنوز به شبکه گاز متصل نیستند در سالهای اخیر بخاریهای نفتی استاندارد توسط اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل نوسازی و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان تهیه و در بین مدارس توزیع شده است.
وی با اشاره به لزوم استفاده از سیستم حرارت مرکزی در مدارس جدید عنوان کرد: در مدارسی که بازسازی میشوند از روشهای سنتی و خطرآفرین گذشته استفاده نمیشود و مدارس ملزم به استفاده از سیستم شوفاژ و یا پکیج هستند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قوچان افزود: شهرستان قوچان نیز در 12 مدرسه نوساز خود از سیستم حرارت مرکزی استفاده میکند که در صورت تامین اعتبار شمار این مدارس افزایش خواهد یافت.
وی بیان کرد: برای اطلاع از آخرین وضعیت وسایل گرمازا در سطح شهرستان نشستی با حضور مدیران مدارس برگزار خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات