• جمعه / ۱۰ آذر ۱۳۹۱ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91091004420
  • خبرنگار : 71078

پیشنهاد فراکسیون زنان:

اذن ولی برای صدور گذرنامه دختران مجرد، محدود به مواردی خاص شود

اذن ولی برای صدور گذرنامه دختران مجرد، محدود به مواردی خاص شود

نایب رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، گفت: این فراکسیون قرار است به هیات رییسه مجلس پیشنهاد دهد که مصوبه ضرورت موافقت ولی قهری یا حاکم شرع به منظور صدور گذرنامه برای دختران زیر 40 سال تنها شامل دخترانی شود که با هدف نامشخصی به خارج از کشور مسافرت می‌کنند.

نایب رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، گفت: این فراکسیون قرار است به هیات رییسه مجلس پیشنهاد دهد که مصوبه ضرورت موافقت ولی قهری یا حاکم شرع به منظور صدور گذرنامه برای دختران زیر 40 سال تنها شامل دخترانی شود که با هدف نامشخصی به خارج از کشور مسافرت می‌کنند.

شهلا میرگلوبیات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: برخی از این افراد در خارج از کشور مشکلاتی برای کشور و خود به وجود می‌آورند که البته این افراد تعداد کمی از دختران مجرد هستند.

وی تاکید کرد: بر اساس پیشنهاد فراکسیون زنان این مصوبه بهتر است شامل دخترانی که با اهداف مشخصی مانند شرکت در کنفرانس‌ها، انجام فعالیت‌های بازرگانی و تحصیل، به خارج از کشور می‌روند، نشود.

نایب رییس فراکسیون زنان در ادامه اظهار کرد: به احتمال زیاد مصوبه ضرورت موافقت ولی قهری یا حاکم شرع به منظور صدور گذرنامه برای دختران زیر 40 سال که یک طرح است تا پایان امسال در صحن علنی مجلس مطرح می‌شود.

بیات در پایان گفت: به هیات رئیسه مجلس پیشنهاد می‌دهیم تا زمانی که قرار است درباره ماده‌ای مربوط به زنان در یکی از کمیسیون‌های مجلس صحبت شود نماینده‌ای از فراکسیون زنان در جلسه حضور داشته باشد تا از حق و حقوق زنان حمایت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۰ ۱۲:۲۰

به نام خدا، ورود و خروج زن یا دختر بدون سرپرست و تنهائی از مملکت، یک طرح احمقانه و خود گول‌زدن است! چون گفته خدا و پیغمبر(ص) هیچگاه دروغ و اشتباه نمی‌شود بلکه این ما هستیم که اشتباه می‌کنیم و به‌صورت احمقانه به مسائل نگاه می‌کنیم و اگر به آمار انجام شده این موضوع به دقت و ریشه‌ای نگاه کنید، متوجه می‌شوید که اکثر این ورود و خروج‌ها با مشكل روبه‌رو بوده‌اند یا طبق ضرب‌المثل قدیمی، روغن ریخته شده را نمی‌شود جمع کرد. با سپاس

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۰ ۱۳:۱۹

تصويب 40 سالگي به خروج غير قانوني دختران از كشور دامن خواهد زد.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۰ ۱۳:۵۳

در جواب به کامنت آقای احمد نظری: واقعا جای بسی تاسف هست که از دید شما زن تحت هر شرایطی نیاز به سرپرست و به تعبیری قیم دارد. دوست محترم! چرا دید محدود خودتون رو به پای خدا و پیغمبر(ص) می‌نوسید. اگه خوب نگاه کنید می‌بینید که تو این مملکت زنها فراتر از مردها در همه کارها هستند!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۴ ۱۰:۵۵

سلام، این توهین‌ها و ...ها وضع رو بدتر از اون می‌کنه. اگه خانمی نتونه به راحتی مسافرت داشته باشه، چه بسا متوسل به خروج قاچاقي بشه(به قیمت تن‌فروشی!). اینها دیگه مذهب نیست. خدا می‌گه ازاد هستید در اصل اسلام چه برسه به انجام بعضی و عدم اجراء برخی. ایا مشکل مملکت تنها با حجاب و عدم خروج خانم‌ها حل می‌شه؟ اصلا آیا ما در ایران مشکل داریم غیر از اینها؟!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۹ ۰۱:۱۶

چرا ما خانمها همیشه باید تنمون بابت هر تصمیم که در مورد ما گرفته می‌شه، بلرزه؟ مگه کم محدودیت و مشکل داریم که دنبال محدودتر و تنگ‌تر کردن عرصه برای خانمها هستید؟! یعنی خانمی که 40 سالش نشده و خودش شخص تحصیلکرده و مستقلی هست، نمی‌تونه برای خودش تصمیم بگیره؟ چرا فعالان حقوق زنان و خانمهای صاحب‌نظر دفاع نمی‌کنن؟ چرا؟ چرا؟ من خودم یه خانم هستم. نمی‌تونم نگاه سنگین مردان جامعه‌ی خودم رو که شاید جای فرزندم هستن و 2 سال دیگه می‌تونن گذرنامه بگیرن بدون اذن و اجازه‌ی کسی، تحمل کنم. چرا همیشه باید برای هرکاری خانمها اجازه بگیرن؟ چرا ارزش انسانی خانمها این‌قدر می‌آد پایین؟ مگه من خانم به اختیار خودم زن شدم؟ مگه خدا همه‌ی انسانها رو با هم برابر نیافريده؟ مگه زمین خدا و مگه مملکت و جامعه‌ی ما برای خانمها نیس؟ چرا سر هر موضوعی باید این‌قدر همه‌ی افراد جامعه به مسائل جنسیتی نگاه می‌کنن و در نهایت از مسئولینی که نماینده‌ی ما خانمها هم هستن، خواهش می‌کنم با این تصمیمات باعث نشن من خانم از اینکه خانم هستم اظهار ناراحتی بکنم. مگه غیر از اینه که اهم دانشجویان و قشر تحصیلکرده‌ی جامعه‌ی ما رو زنان تشکیل می‌دن؟!