• چهارشنبه / ۸ آذر ۱۳۹۱ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 91090803660
  • منبع : فضای مجازی

چرا "من مادر هستم"؟ چرا انصار؟

چرا "من مادر هستم"؟ چرا انصار؟

شبکه ایران نوشت در حالی که به تازگی بیانیه‌ای از سوی انصار حزب‌الله و در اعتراض به اکران فیلم «من مادر هستم» منتشر شده، فریدون جیرانی کارگردان این فیلم در این باره به این شبکه گفته است: «من هم بیانیه را خوانده‌ام اما در این باره فعلا حرف نمی‌زنم.»

شبکه ایران نوشت در حالی که به تازگی بیانیه‌ای از سوی انصار حزب‌الله و در اعتراض به اکران فیلم «من مادر هستم» منتشر شده، فریدون جیرانی کارگردان این فیلم در این باره به این شبکه گفته است: «من هم بیانیه را خوانده‌ام اما در این باره فعلا حرف نمی‌زنم.»

به گزارش سرویس رسانه‌های دیگر ایسنا این کارگردان در پاسخ به این سوال که اگر این بیانیه به توقیف فیلمتان منجر شود هم حرفی نمی‌زنید اظهار کرده است:« در اولین گام برای چگونگی پاسخگویی به این بیانیه جلسه‌ای را با حضور تهیه‌کننده و پخش کننده فیلم تشکیل داده‌ایم تا بعد از آن اقدامات مقتضی را انجام دهیم.»

جیرانی درباره نتیجه حاصله از این جلسه هم گفته است:«هنوز جلسه به اتمام نرسیده که درباره نتیجه‌اش به شما بگویم. معلوم هم نیست که نتیجه جلسه ارائه بیانیه باشد یا تصمیمی دیگر.»

فریدون جیرانی درباره چرایی صدور چنین بیانیه‌ای هم معتقد است:«باور کنید من هم نمی‌دانم چرا الان این بیانیه صادر شده در صورتی که از هفته قبل مقرر شده بود این فیلم به همراه سه فیلم دیگر از چهارشنبه این هفته روی پرده برود. اینکه الان و در فاصله یک روز مانده به اکران بیانیه می‌دهند هم به شدت عجیب است. درباره چرایی بیانیه هم نمی‌دانم چرا فیلم من به این سرنوشت دچار شده.»

جیرانی در ادامه در پاسخ به این که آیا این بیانیه ربطی به تسویه‌حسابهای سیاسی دارد یا نه هم می‌افزاید:«مرا قاطی این بحثها نکنید. بگذارید جلسه‌مان با عوامل فیلم به نتیجه برسد بعدش اظهارنظر می‌کنم.»

به گزارش ایسنا «ایران» همچنین نوشت: درحالی که ساعاتی قبل تازه‌ترین بیانیه انصار حزب‌الله در اعتراض به اکران «من مادر هستم» از طریق تعدادی رسانه نزدیک به این ارگان منتشر شد، به نظر می‌رسد اصلی‌ترین عامل این گونه بیانیه‌های تهدیدآمیز، هرج و مرجی است که به واسطه عدم تمکین حوزه هنری به قوانین وزارت ارشاد گریبان سینما را گرفته است! از همان نوروز که حوزه هنری بیخود و بی‌جهت نمایش دو فیلم «خصوصی» و «گشت ارشاد» را با داشتن مجوز قانونی در سینماهای تحت امر خودش ممنوع کرد می‌شد حدس زد که دیری نمی‌گذرد که این بی‌قانونی دستاویزی می‌شود برای ارگانها و نهادهای دیگر که کوچکترین اعتراض و نقد نسبت به یک فیلم خاص را مجالی کنند برای تسویه‌حسابهای سیاسی خویش. با این حال در آن هنگام هرچقدر که کارشناسان سینمایی بر ایراد بدعت حوزه هنری تاکید کردند گوش شنوایی وجود نداشت تا اینکه به شرایط فعلی رسیدیم که ارگانی مانند انصار حزب‌الله با ارائه یک بیانیه مستقیما وزیر ارشاد را تهدید می‌کند که اگر اسباب توقیف یک فیلم مجوزدار را فراهم نکند، در برابر وزارت ارشاد تحصن خواهد کرد.

اما واقعا مشکل انصار حزب‌الله چیست؟ فیلمی مانند «من مادر هستم»، کارگردانی به نام فریدون جیرانی یا مساله اصلی مشکل با شخص وزیر ارشاد است که حالا به واسطه یک فیلم می‌توان عملکرد او را به چالش کشید!

آیا مشکل فریدون جیرانی است؟

فریدون جیرانی پیش از این هم در سینما و هم در مطبوعات فعالیت می‌کرد. ضمن اینکه مدت دو سال یک برنامه سینمایی به نام «هفت» را هم روی آنتن می‌برد! پس حتی اگر بپذیریم که جیرانی به خاطر سبک خاص فیلمسازی‌اش که علاقه‌مند به درام‌هایی با محوریت موضوعات اجتماعی است در حلقه فیلم‌سازان نزدیک به انصار نباشد نمی‌تواند مانند کسانی مانند داریوش مهرجویی در موضع اپوزیسیون هم قرار گیرد و حداقلش این است که او را باید در زمره فیلمسازان میانه قرار داد.

آیا محتوای فیلم مشکل‌ساز شده؟

آیا مشکل انصار با محتوای «من مادر هستم» است؟ بعید است چنین مساله‌ای هم در میان باشد؛ برای روشن شدن قضیه مروری می‌کنیم بر خط داستانی این فیلم که به لحاظ لحن روایی یکی از بهترین آثار سالهای اخیر سینمای ایران است. «من مادر هستم» داستان دختر جوانی (با بازی باران کوثری) را روایت می‌کند که در آستانه ازدواج با پسر جوانی(با بازی امیرحسین آرمان) قرار دارد که اتفاقا هر دوی اینها یعنی هم پسر و هم دختر به هم علاقه دارند اما گره اصلی درام جایی رقم می‌خورد که این دختر جوان شبی از شبهای بحرانی زندگی‌اش به نزدیکترین دوست خانوادگی‌شان که مردی است میانسال (با بازی حبیب رضایی) پناه می‌برد و عشق قدیمی این مرد جوان، علیه دخترکی که این مرد را مانند پدرش می‌دیده مجالی را فراهم می‌کند برای تجاوز به دخترک و از اینجا به بعد است که داستان مسیری پرپیچ و خم را می‌پیماید؛ چرا که دخترک در دفاع از خود برآمده و این دوست خانوادگی را به قتل می‌رساند اما مادر این دخترک (با بازی هنگامه قاضیانی) به خاطر اینکه دختر را از مجازات اعدام رها کند خود قتل را به گردن می‌گیرد و از آن سو پدر این دخترک (با بازی فرهاد اصلانی) هم در معادله‌ای چندمجهولی گرفتار می‌شود و به جستجوی اشتباهات زندگی خویش می‌پردازد. در این بین همسر آن دوست خانوادگی (با بازی پانته‌آ بهرام) هم تحت هیچ شرایطی از خون همسرش نمی‌گذرد و شرایطی را فراهم می‌کند که عامل واقعی قتل پای چوبه دار برود.

داستان «من مادر هستم» تلخ و تکان‌دهنده است اما فارغ از تکان‌دهندگی آن قدر عبرت‌آموز است که بتواند حداقل نیمی از مخاطبانی که فیلم را می‌بینند به اصلاح روابط رفتاری خود با فرزندان و رفقای صمیمی‌شان وادارد؛ ضمن اینکه آن طور که انصار حزب‌الله در بیانیه‌اش آورده هیچ جای فیلم نه حرفی از زنا زده می‌شود و نه به عادی‌سازی فحشا پرداخته می‌شود! ضمن اینکه در فیلم تنها تصویری ارائه می‌شود از مراودات دو خانواده‌ای که به واسطه گره داستان به هم ربط پیدا می‌کنند؛ پس باز هم آن طور که دوستان انصار گفته‌اند فیلم بخش عمده‌ای از جامعه را گرفتار فحشا تصویر نکرده!!!

تئوریسین‌های انصار حزب‌الله حتما آرشیوی کامل از روزنامه‌های کشور را در اختیار دارند. پس برای آن که درک کنند داستان فیلم نه برآمده از سوء نیت که بیشتر در راستای رونمایی از بخشی از اتفاقات دردناکی است که در جامعه ما روی می‌دهد کافیست نگاهی بیندازند به صفحه حوادث یکی از همین روزنامه‌ها! مطمئنا بیان حقیقت همواره تلخ است اما اینکه بخواهیم با ندیدن و نگفتن حقیقت، خط بطلانی بکشیم بر حضور آن، کاری عبث کرده‌ایم که فقط و فقط به افزایش تلخی می‌انجامد.

تسویه حساب با وزیر ارشاد

با این حال آنچه هویداست اینکه مشکل نه فریدون جیرانی است و نه خط داستانی «من مادر هستم»؛ مساله تسویه حساب با وزیری است که احتمالا به لحاظ خط فکری همراه هسته اصلی انصار حزب‌الله نیست و البته یک ضرب شست نشان دادن به مدیر سینمایی این وزیر. کیست که نداد شمقدری از همان ابتدای روی کار آمدنش سعی داشت با ایحاد رابطه‌ای حسنه با فیلمسازان مطرح کشور شرایطی آرام برای امتداد فعالیت آنها فراهم آورد؛ اولین نتیجه این تلاش هم رفع توقیف فیلمهایی بود مانند «به رنگ ارغوان»، «تسویه حساب» و «آتشکار» و امتداد آن هم به جایی رسید که شمقدری شخصا اعلام کرد که برای ساخت «اشغال» بیضایی هر کمکی از دستش برآید انجام خواهد داد اما متاسفانه مخالف خوانهای سیاسی که سازوکار بالاترین مقام سینمایی دولت را عاملی می‌دانستند برای دوستی دولتمردان با سینما و در نهایت خط بطلان کشیده شدن بر تصورات غلطی که آنها از دیدگاه سینمایی دولت ارائه کرده بودند تا توانستند در مسیر برنامه‌های شمقدری سنگ انداختند. این سنگ اندازی‌ها بعد از تعطیلی خانه سینما به اوج خود رسید و کار به جایی رسید که گروهی از حلقه اقتصادی خانه سینما با سنگر گرفتن پشت حوزه هنری خود را به عنوان متولی فرهنگ کشور جا زدند.

شکی وجود ندارد که بیانیه اخیر انصار حزب‌الله هم در امتداد تخریب وجهه فرهنگی دولت است وگرنه انتقاد وارد کردن به یک اثر هنری می‌تواند با دیدگاهی کاملا تعاملی‌تر از این هم صورت گیرد؛ مثلا سران انصار که متاسفانه هیچ کجای بیانیه‌های خود نامشان را ذکر نمی‌کنند می‌توانستند وقت ملاقاتی از وزیر ارشاد یا رییس سازمان سینمایی گرفته و در این باره با وی صحبت کنند اما از آنجا که هدف بیشتر تخریب یک خط سیاسی است و دعوا ربطی به مقوله‌ای به نام سینما ندارد به سرعت یک بیانیه که حتی به لحاظ ادبی ویرایش نشده تنظیم شده و روانه خبرگزاریهای نزدیک به تفکر مقابل دولت می‌شود تا شرایطی جدید برای هجمه علیه دولت فراهم شود.

دوستان انصار کافی بود به طور عمیق‌تر به پاراگراف دوم بیانیه خویش بنگرند تا رفتاری معقول‌تر از این نشان دهند. منظور آنجایی است که با مدد گرفتن از کلام امام حسین(ع)، امر به معروف و نهی از منکر را نخستین فریضه قرار می‌دهند! بله، دوستان انصار آنچه شما از آن نام بردید نخستین فریضه است اما مساله اینجاست که شما با دیدگاهی یکجانبه دور امر به معروف را خط کشیده و فقط و فقط نهی از منکر را در دستور کار قرار داده‌اید.

اینها را که کنار بگذاریم هیچ گاه نفهمیده‌ایم چرا انصار حزب‌الله در هر بیانیه‌ای که صادر می‌کند به جای اینکه به طور صریح دیدگاههای خویش را به عنوان دیدگاه یک تشکل با تعداد افرادی خاص مطرح نماید از مردم متدین مایه می‌گذارد و نظر خود را نظر مردم متدین می‌داند. به خدا قسم ما هم دین داریم و اگر خدا قبول کند، سعی می‌کنیم متدین باشیم و اتفاقا با این افراطی‌گری ها هیچ میانه‌ای نداریم.

راستی این دوستان انصار اگر واقعا در عرصه سینما صاحبنظر هستند چرا از امکانات و ابزاری که در اختیارشان قرار گرفته برای ساخت تعدادی اثر درجه یک استفاده نمی‌کنند؟ آثاری که الگوهایی باشند برای سایر فیلمسازان تا از روی دست انصار، مشق کنند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۸ ۱۱:۲۷

در درستي اصل حرف ايران شكي نيست؛ اما بايد به برادران يادآوري كرد از هر دست كه بدهي از همان دست مي‌گيري... اگر آن‌موقع كه برخي تندروي‌ها عليه ديگران انجام مي‌شد هم اين‌گونه با استدلال سخن مي‌گفتيد نه اين كه بر آتش بدميد الان مجبور نبوديد حقانيت خود را اثبات كنيد. يادتان باشد اگر مرگ خوب است براي همه خوب است نه فقط همسايه!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۹ ۱۱:۲۱

کاش اقایان انصاروقتی دلار 4500 تومان شد یه بیانیه میدادند نه برایه فیلمی که اصلا تو این اوضاع و احوال گرونی کسی بهش اهمیت نمیده بیانیه صادر کنن وجو سازی الکی راه بیندازند

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۹ ۱۶:۲۱

خود این انصار در پرونده های ...نقش اساسی دارند، حالا کاسه داغتر از آش شده اند.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۹ ۱۷:۵۱

شما بجای اینکه انصار را متهم به کم‌سوادی و تندروی کنید، خواهشا{خواهش مي‌كنم} بفرمایید چه اتفاقی رخ داده که در چند سال اخیر شاهد رشد مشکوک فیلمهایی با محوریت فساد اخلاقی درون‌خانوادگی هستیم و شما هم مثل همیشه مدافع تمام عیار آنها هستید؟!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۹ ۱۸:۳۷

احسنت! اتفاقی که چند ساله شیوع پیدا کرده همینه که شخصیتها و گروهها نظرات خودشون را از پشت سنگر دین و مردم بیان می‌کنن که اکثرا این نظرات از جنس هیچکدام نیست!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۰۹ ۱۸:۴۹

من تو سینما کار می‌کنم. هر کس فیلم رو دید، نفهمید چرا انصار گیر داده. ولی من می‌گم یک كم به جمله اول فیلم و اون ترانه قدیمی که تو فیلم هست دقت کنید.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۰ ۰۱:۴۱

سلام به همه هنردوستان، زياد ناراحت نشويد، عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد. اين خودش بهترين تبلغ براي فيلمه. من كه به خاطر همين بيانيه بايد اين فيلم رو ببينم.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۰ ۱۰:۵۲

جیرانی جان! تو هم برو کلاه قرمزی و پسر خاله بساز! بیکاری، برای خودت شر درست می‌کنی ... والله!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۰ ۱۵:۴۸

داستان که فحشا رو ترویج نمی‌ده، داره واقعیت رو می‌گه و اینکه اگر شرایط خوب فراهم نباشه، این اتفاق می‌افته. تا کی باید از واقعیات فرار کرد؟ بابا بیاین با کمک هم جامعه رو اصلاح کنیم. تندرو و کندرو بودن رو بذاریم کنار. یه مسلمون باید روز به روز رشد کنه.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۱ ۰۲:۲۱

واقعیت؟ کدوم واقعیت؟! الآن مشکل جامعه ما زنا هست؟ این همه مسائل مهمتر تو جامعه‌مون هست که مردم درگیرشن از جمله بدحجابی و اعتیاد، اون‌وقت باید مشکلات یه عده محدود شمال شهر نشین و مرفهین بی‌درد رو به اسم جمهوری اسلامی ایران به تصویر بکشن؟! اصلا فرض بگیریم معضل جامعه زنا هست... پیام به اصطلاح اخلاقی که این فیلم داره اون رو به عنوان راه‌حل به مخاطباش منتقل می‌کنه کجاش به فرهنگ و سبک زندگی اسلامی - ایرانی ما می‌خوره؟ اگه کمتر شراب خورد(نه این که شراب حرامه!)همه چی حله؟ کجای قانون مجازات اسلامی نوشته حکم زنا اعدامه؟ حداقل قبلش یه کم مطالعه کنید بعد فیلم بسازید.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۰ ۱۸:۳۹

بهترین کار اینه که خود آدم فیلم رو ببینه و بر اساس معیارهای عقلی و اسلامی درباره فیلم قضاوت کنه نه این که بشینه فقط تحلیل سایت شما یا بقیه سایتها رو بخونه! من که این فیلم را دیدم نظرم اینه: در این 10 - 15 سال اخیر پازلهایی از فیلمهای ... را جیرانی و همکارانش ساخته‌اند...! ذائقه {برخي} مردم، مثل آن مقنی که در فاضلاب بوده، آمده از جلوي عطاری رد بشود بیهوش می‌شود، شده. ذائقه {برخي} مردم تلخ و لجن‌آلود شده! سینه‌ها و قلبهای {برخي} جوانهای ما نمی‌تواند پذیرای نص دین و مسائل اخلاقی بر مبنای اسلام باشد! آقای جیرانی! اخلاقی را در فیلمت ترسیم می‌کنی که این اخلاق، اخلاق حداقلی اروپایی- آمریکایی و نوعی از سبک زنگی غربی است كه بايد دوز مصرف مشروبت را پایین بیاوري(نه این که حرام است نباید بخوری!) و لاغیر و آن بیانیه که پدر آخر فیلم اعلام می‌کند فقط یک روح کلی از اخلاق انسانی نصفه و نیمه دارد. این فیلم کجاش نسخه‌ای هست برای سبک زندگی اسلامی...؟! نمی‌گم این فیلم ارزشها رو کرده ضدارزش... واقعیت اینه که توی این فیلم ارزشها از جمله احکام اسلامی مثل حرام بودن شراب و حکم قصاص، شدن یه سری چیز بی‌ارزش و دین هم شده فقط برای املاء...! کم نیستن فیلم‌هایی از این دست که توی این چند سال اخیر ساخته شدن و البته دلیلش هم بی‌نظارتی است... ترک امر به معروف و نهی از منکر یا به قول حضرت آقا واجب فراموش شده...!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۰ ۱۸:۴۳

یه نگاه به حوادث بکنید، می‌بینید بدتر از این داستانها هم وجود داره. تو رو خدا بزارین{بگذاريد} مردم از این نوع فیلمها عبرت بگیرن. زمانی که قانون تصویب کرده فیلم اکران بشه، احزاب حق دخالت ندارن. در ضمن مردم خودشون حق تصمیم دارن لازم نکرده انصار از طرف مردم بیانیه صادر کنند.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۱ ۱۱:۲۵

موضوعی که در این فیلم بزرگ شده، از فیلم قرمز تاکنون هنجارشکنانه بوده و معلوم نیست این روند تا کی می‌خواهد ادامه داشته باشد و این به اصطلاح مشکلات جامعه! چرا این‌گونه اشاعه می‌یابد؟

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۱ ۱۶:۴۰

مشکل جامعه ما اینه که قدرت دست برخي آدمها افتاده که به فکر مردم نیستن و می‌خواهند نشان دهند به فکر مردم بوده و از جنس آنها هستند. شما انصار حزب‌الله کجا بودید موقعی که دلار و به تبع اون قیمت همه کالاها تو کشور بالا می‌رفت؟ بند "م" وصیت امام(ره) فقط جاهایی کاربرد داره که به نفعتون باشه؟ چرا به فیلمی اعتراض می‌کنید که کارگردان اون ماهها تو رسانه ملی آنتن زنده داشته؟ تو رو به خدا ذهن مردم رو انقدر به حاشیه نکشید. مردم ما کم زجر نمی‌کشند از این اوضاع وخیم اقتصادی جامعه. مردم دارن کمرشون رو زیر این گرونی‌ها راست نگه می‌دارن اون‌وقت شما تریبون به دستها و بیانیه‌نویسها راه افتادید تو خیابونها که چی رو ثابت بکنید؟ شما به ظاهر ... هستید. تو هر جامعه‌ای آزادی بیان حرف اول رو می‌زنه ولی تو جامعه ما یک‌سری افراد یا احزاب خاصی فقط می‌تونند صحبت کنند، اعتراض کنند یا فیلمی رو متوقف کنند. حرف آخرم اینه که اگر شما مسلمونید و خداشناس، بجای اینکه ذهن مردم رو به چیزهای بی‌خود معطوف کنید خودتون رو از مردم دور کنید. مردم ما درسته ساکتند ولی... همه چیز رو می‌دونند و می‌فهمند.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۱ ۲۱:۰۳

با سلام، مگر اين مملكت قانون ندارد كه اين آقايان انصار دايه{داعيه} قدرت مي‌زنند{هستند} يا اينكه مگر مي‌شود هر كسي از چيزي خوشش نيامد راه بيفتد و تظاهرات كند؟! اين فيلم مجوز ساخت و پروانه اكران قانوني گرفته. قانوني كه همه بايد به آن احترام بگذاريم. اين فيلم متعلق به تمام مردم ايران است و...

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۱ ۲۳:۲۶

سلام، شما در سطحی نیستید که خواسته باشید انصار حزب‌الله رو نقد کنین!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۳

بیانیه انصار نظر مردم هم هست. این رو از همراهی مردم با انصار می‌فهمید! سینمای مبتذل ایران برای مردم مسلمون و پایبند به خانواده مناسب نیست. شما فقط چند درصد مردم شمال شهرنشین، مرفه ، بی‌درد که دوست دارند از دردهای داخل فیلم بگیرن رو می‌بینین. سینمای ایران شده شعبه یک فاسی وان! که فقط خیانت و بی‌دین بودن عده‌ای از خدا بی‌خبر رو نشون می‌ده!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۲ ۱۰:۱۷

تو همین سینما هم شاهد فیلمهایی مثل آژانس شیشه‌ای، طلا و مس و... بودیم. پس خواهشا کل سینمای ایران رو زیر سوال نبرید. اگر ما در سطحی نیستیم که فقط حرف دلمون رو بزنیم پس خواهشا بگید که در چه سطحی هستیم؟ شما در چه سطحی هستید؟ جوابش را می‌دانم. شما نورچشمی و شمشیرهای این انقلابید و اجازه هر کاری را دارید! ولی ما مردم عوام هستیم و باید در قبال تمام مسائل اتفاق افتاده فقط سکوت کنیم و سکوت! باز هم می‌گویم که حرف دل این مردم چه شمال‌شهر نشین و چه جنوب‌شهر نشین توقف فیلم و به تبع آن خفقان بیان نیست.

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۲ ۱۵:۵۴

کاشکی با کسانی که نظر می‌دن، یه کم محترمانه‌تر صحبت می‌کردید، آقایون به اصطلاح روشنفکر!

avatar
۱۳۹۱-۰۹-۱۲ ۲۲:۴۲

من کار انصار حزب‌الله را تعید{تاييد} می‌کنم به این دلیل که ما فیلمی که نگاه می‌کنیم باید کل خانواده هم ببینن نه فیلمی که از خجالت نتونم نگاه به چشم خانواده کنم!