معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: در نظام جدید و سند تحول بنیادی هر سال کتابهای دو پایه تحصیلی تغییر میکند و قرار است درسی از برخی کتابهای درسی مقاطع تحصیلی مختلف به موضوع ایمنی و زلزله اختصاص یابد.
به گزارش خبرنگار سرویس «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کیومرث هاشمی در حاشیه برگزاری چهاردهمین مانور سراسری زلزله و ایمنی که در دبیرستان دخترانه شهید آوینی برگزار شد، با اعلام این خبر اظهار کرد: طی مکاتبات انجام شده با سازمان پژوهش وبرنامه ریزی آموزشی کشور در صورت موافقت وتایید ، مباحث مربوط به ایمنی در برابر زلزله بخشی از کتب درسی دانش آموزان خواهد شد.
وی اظهار کرد: سالانه 140 زلزله کمتر از 4 ریشتر در کشور به وقوع میپیوندد و یکی دو زلزله بالای 6ریشتر قدرت دارد. در این زلزلهها بیشترین آسیبها به دانش آموزان میرسد،بنابراین رسالت اصلی خودمان را آگاهی دهی به این قشر میدانیم که برای تحقق این امر مانورهای زلزله را برگزار میکنیم. البته هر اقدامی که سازمانهای مسئول مانند جمعیت هلال احمر و مرکز مدیریت بحران در این زمینه برای دانش آموزان انجام دهند استقبال میکنیم.
معاون تربیت بدنی و سلامت مدارس وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: بیشترین آسیبها در دنیا در هنگام وقوع زلزله به افرادی میرسد که سن پایینی دارند لذا لازم است که به آنان آموزش لازم را بدهیم.
هاشمی در پایان در زمینه میزان موثر بودن برگزاری مانورها در کاهش تلفات دانش آموزان هنگام وقوع زلزله گفت: آمارها نشان دهنده کاهش تلفات دانش آموزان است البته سازمان نوسازی مدارس در مقاوم سازی مدارس موفق بوده است به گونهای که در زلزله ورزقان هیچ ساختمان آموزشی تخریب نشد.
اعلام آمار دقیق هوشمندسازی مدارس تا پایان آذرماه
رییس مرکز آمار و فناوری ارتباطات و اطلاعات وزارت آموزش و پرورش هم که در این مراسم حضور داشت گفت: سال گذشته 15 هزار خط اتصال داشتیم که در سال جاری به 44 هزار خط اتصال رسیده است. البته آمار دقیق هوشمندسازی مدارس تا پایان آذرماه اعلام میشود.
به گزارش ایسنا، یوسف نوری اظهار کرد: بحث هوشمندسازی یکی از اجزای سند تحول بنیادین است که به منظور ارتقای فرایند تعلیم و تربیت دنبال میشود. سال گذشته 15 هزار خط اتصال داشتیم که در سال جاری به 44 هزار خط اتصال رسیده است.
وی در زمینه تجهیز مدارس به هوشمند سازی اشاره و اظهار کرد: مهرماه سال گذشته 3400 مدرسه تجهیز شده بودند که در سال جاری به 26 هزار مدرسه رسیده است.
در حال حاضر 12 میلیون و 337 هزار و 303 نفر در مقاطع مختلف تحصیلی ثبت نام کردهاند که 6میلیون و 874 هزار و 40 نفر در مقطع ابتدایی، دو میلیون و 131 هزار و 83 نفر در مقطع راهنمایی و سه میلیون و 267 هزار و 742 نفر در مقطع متوسطه ثبتنام کردهاند. آمار دانش آموزان ثبت نام کرده در مقطع 6ابتدایی یک میلیون و 65 هزار نفر و دانش آموزان اول ابتدایی یک میلیون و 270 هزار نفر است. آمار دانش آموزان ثبت نام کرده پیش دبستانی 388 هزار نفر است که در سال گذشته این آمار 405 هزار نفر بود.
وی تاکید کرد: البته دانشآموزان پیش دبستانی تا پایان آذرماه فرصت دارند که ثبتنام کنند و پیشبینی میشود که تعداد آنان به بیش از 405 هزار نفر برسد.
نوری درباره تفاوت آمار ثبت احوال با آمار وزارت آموزش و پرورش در زمینه دانش آموزان واجد شرایط ثبت نام اظهار کرد: آمار ثبت نام سال جاری در پایه اول یک میلیون و 270 هزار نفر است. البته افراد واجد شرایط یک میلیون و 209 هزار نفر هستند. البته قرار است بانک اطلاعاتی خود را تا 20 ماه جاری به ثبت احوال تحویل دهیم و این مرکز 15 روز مهلت دارد (5 دی ماه) تا نظر خود را به ما اعلام کند.
نوری درباره آمار دانش آموزان مدارس غیر دولتی گفت: آمار این دانش آموزان سال گذشته 980 هزار نفر بود که در سال جاری به یک میلیون و 30 هزار نفر رسیده است.
وی در زمینه تجهیز مدارس اظهار کرد: مهرماه سال گذشته 3400 مدرسه تجهیز شده بودند که در سال جاری به 26 هزار مدرسه رسیده است.
نوری در پاسخ به این پرسش که قرار بود وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان سال جاری 60 هزار مدرسه را به اینترانت متصل کند چرا هنوز این اتفاق نیفتاده است؟ اظهار کرد: باید ببینیم که آیا بسترهای مخابراتی برای این کار فراهم است یا نه.
انتهای پیام
نظرات