• پنجشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۱ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 91090201033
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

کاهش خطر سکته قلبی با مصرف زعفران

کاهش خطر سکته قلبی با مصرف زعفران

ایسنا/خراسان رضوی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در بررسی‌های صورت گرفته نشان داده شده است که زعفران و عطر آن موجب کاهش خطر سکته قلبی می‌شود.

استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در بررسی‌های صورت گرفته نشان داده شده است که زعفران و عطر آن موجب کاهش خطر سکته قلبی می‌شود.

دکتر"حسین حسین‌زاده" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان، با اشاره به تحقیقات صورت گرفته در گذشته مبتنی بر اثر ضد ایسکمی و سکته زعفران در بافت‌های کلیه، عضلات و مغز گفت: بعد از این تحقیق با همکاری همکاران به بررسی اثر این ادویه و عطر آن "سافرانال" در مدل مصنوعی ایجاد سکته در رت توسط ماده شیمیایی ایزوپرترنول پرداختیم.

وی افزود: در این تحقیق به روش بیوشیمیایی و آسیب‌شناسی، مشخص شد که زعفران و عطر آن باعث پیشگیری ضایعات قلبی ناشی از سکته می‌شود.

دکتر حسین‌زاده با اشاره به اثرات دیگر زعفران مانند اثر ضد فشار خون، پایین آورنده چربی خون،‌ ضد اترواسکلروزیر(ضد تصلب شرائین) و آرامبخشی، اظهار کرد: در این ادویه اثر ضد سکته قلبی مشاهده شد و در تحقیق اخیر می‌توان زعفران را به عنوان کاندیدا مناسبی جهت مطالعه آن در انسان به منظور پیشگیری از انفارکتوس قلبی یا پس از ابتلا به این بیماری معرفی کرد.

دکتر حسین حسین‌زاده که در سال میلادی جاری چهار بار جزو یک درصد دانشمندان برتر در گرایش سم شناسی و داروشناسی معرفی شده است با چاپ بیش از 35 مقاله در ISI در مورد اثرات داروشناسی و سم شناسی زعفران و مواد مؤثره آن شامل رنگ(کروسین) و عطر(سافرانال)، رتبه اول جهان در بانک اطلاعاتی ISI از جهت تعداد مقالات مرتبط با علوم پزشکی زعفران و مواد مؤثره آن را دارا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha