یک متخصص نوزادان گفت: احتمال خفگی در نوزادانی که به شیوه سزارین به دنیا میآیند بیشتراز نوزادانی است که طبیعی متولد میشوند.
دکترعلی اصغر عالی پور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: عمل جراحی سزارین به طور کلی خلاف طبیعت بشری است و تنها در صورت اجبار باید نوزاد به این روش متولد شود.
وی ادامه داد: از زمانی که تیغ جراحی روی رحم مادر گذاشته میشود، عروق جفت به شدت منقبض میشوند و خونرسانی به جنین تا حد زیای کاهش می یابد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه معتقد است: انبساط و انقباض رحم حین زایمان طبیعی هوای موجود در حباب های ریوی نوزاد را خارج میکند و خطر خفگی را در نوزادانی که طبیعی متولد میشوند را کاهش میدهد.
عالی پور در ادامه با اشاره به پیامدهای منفی داروی بیهوشی بر نوزاد، افزود: نوزادانی که مادر آنها بیهوشی عمومی دریافت کرده با مشکلات تنفسی بیشتری مواجهند و نمیتوانند به راحتی شیر بخورند.
به گفته این پزشک متخصص، خطر انتقال عفونت به نوزاد حین تولد در زایمان سزارین افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: لازم است بعد از تولد ارتباط عاطفی بین مادر و فرزند برقرار شود و گرمای بدن یکدیگر را حس کنند که در عمل سزارین به دلیل بیهوشی و حال نامساعد مادر این ارتباط به تاخیر می افتد.
وی در پایان، درد و خونریزی و عواقب جسمی و روانی ناشی از عمل را از جمله پیامدهای منفی سزارین برای مادران عنوان کرد.
انتهای پیام
نظرات