• سه‌شنبه / ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91062816506
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

کاهش وزن به کمک مواد غذايي پاييزي

کاهش وزن به کمک مواد غذايي پاييزي

با فرارسيدن فصل پاييز مواد غذايي و سبزيجاتي در دسترس مردم قرار مي‌گيرند که سرشار از ويتامين و فيبر هستند اما کالري بسيار کمي دارند.

با فرارسيدن فصل پاييز مواد غذايي و سبزيجاتي در دسترس مردم قرار مي‌گيرند که سرشار از ويتامين و فيبر هستند اما کالري بسيار کمي دارند.

به گزارش سرويس سلامت خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، هر صد گرم قارچ تنها 20 گرم کالري دارد در حالي که سرشار از پروتئين و مواد معدني است.

به گفته متخصصان؛ قارچ داراي مس سلنيوم و آنتي اکسيدان است که به سلامت روده بزرگ کمک مي‌کند.

متخصصان اظهار کردند: کرفس نيز از سبزيجات کم کالري پاييزي و سرشار از فيبر است. هر صد گرم کرفس تنها 20 گرم کالري دارد و سوخت و ساز چربي‌ها را در بدن افزايش مي‌دهد.

مطالعات نشان مي‌دهد، اگرچه سيب به اندازه سبزيجات کم کالري نيست اما به علت خواص فراواني که دارد نبايد از رژيم غذايي حذف شود. سيب سرشار از فيبر، پتاسيم و انواع ويتامين‌هاست و به راحتي هضم مي‌شود.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha