اضافه کردن زنجبيل به رژيم غذايي براي سلامتي مفيد است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، زنجبيل يکي از بيشترين ادويههايي است که در غذاهاي هندي استفاده ميشود و نه تنها باعث افزايش عطر و طعم به غذا شده بلکه از ارزش دارويي هم برخوردار است.
افزايش اشتها، هضم غذا، جذب مواد مغذي ضروري در بدن، کاهش تهوع (جويدن يک قطعه از زنجبيل که در عسل باشد)، درمان سرماخوردگي و آنفلوانزا، كاهش دردهاي مزمن و رفع گرفتگي گلو و بيني از فوايد زنجبيل است.
انتهاي پیام
نظرات