• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 91061911366
  • منبع : نمایندگی خوزستان

سه‌هزار هكتار از اراضي كشاورزي خوزستان زيركشت محصولات سالم است

سه‌هزار هكتار از اراضي كشاورزي خوزستان زيركشت محصولات سالم است

ایسنا/خوزستان مديرعامل انجمن توليدكنندگان محصولات سالم خوزستان گفت: تمام محصولات كشاورزي استان به صورت سالم و ارگانيك توليد شده و سطح زيركشت اين محصولات بيش از سه‌هزار هكتار است.

مديرعامل انجمن توليدكنندگان محصولات سالم خوزستان گفت: تمام محصولات كشاورزي استان به صورت سالم و ارگانيك توليد شده و سطح زيركشت اين محصولات بيش از سه‌هزار هكتار است.

امير سلامتي‌زارع در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه‌ خوزستان، عنوان‌كرد: از تيرماه امسال بيمه‌ تمام محصولات سالم قطع شده است؛ از سوي ديگر كشاورزان مواد اوليه خود را به صورت آزاد تهيه مي‌كنند.

وي با بيان اين‌كه هزينه توليد چند برابر شده است، افزود: در گذشته هزينه بيمه هر هكتار زمين كشاورزي 120 هزار تومان بود اما امسال اين ميزان به 320 هزار تومان افزايش يافته است. اگر افزايش قيمت نهاده‌هاي توليد به همين منوال افزايش يابد، توليد با مشكل مواجه خواهد شد.

مديرعامل انجمن توليدكنندگان محصولات سالم خوزستان تصريح‌كرد: توليد محصول سالم و ارگانيك سه سال است كه در استان كشت مي‌شود و با توجه به آب و هواي مساعد و منابع موجود، محصولات باكيفيت بالا توليد مي‌شود.

سلامتي‌زارع بيان‌كرد: سالانه حدود 70 درصد از توليد محصولات سالم و ارگانيك به دليل كيفيت بالا به خارج از كشور صادر و 30 درصد از آن در داخل كشور مصرف مي‌شود.

وي يادآور شد: برداشت محصولات سالم از آبان‌ماه آغاز و تا اسفندماه ادامه دارد و هر سال بيش از 700 هزار تن محصول سالم در خوزستان توليد مي‌شود.

مديرعامل انجمن توليدكنندگان محصول سالم و ارگانيك خاطرنشان‌كرد: امسال به‌دنبال كه توليد خود را بيشتر در داخل كشور مصرف كنيم اما متاسفانه هزينه مالي توليد زياد است و محصول توليد يا قيمت زياد عرضه مي‌شود كه مردم توانايي خريد آن را ندارند.

سلامتي‌زارع با اشاره به بيمه محصولات سالم و ارگانيك تصريح‌كرد: محصول سالم بيمه نمي‌شوند و هر سال جهت بيمه كردن اين محصولات اقداماتي انجام شد. اما با اين امر موافقت نشده است و محصولاتي هم كه بيمه مي‌شوند. بيمه محصولات كشاورزي خوب به تعهدات خود عمل نمي‌كند.

وي افزود: امسال مشكل تامين آب داريم به‌طوري كه هزينه‌هاي آب دو برابر شده است و ما هر سال بايد اول شهريور محصولات را آبياري كنيم اما امسال به دليل مشكلات تامين آب تاكنون مخصولات خود را آبياري نكرده‌ايم كه اين امر موجب تاخير در توليد مي‌شود و در ميزان توليد تاثير مي‌گذارد.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha