• چهارشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 91061509493

وزير راه در پاسخ به ايسنا اعلام كرد:

شرايط ثبت نام مسكن ويژه تهران/به زودي ثبت‌نام آغاز مي‌شود

شرايط ثبت نام مسكن ويژه تهران/به زودي ثبت‌نام آغاز مي‌شود

وزير راه و شهرسازي با اعلام شرايط ثبت نام مسكن ويژه تهران گفت: طي روزهاي آينده پس از اطلاع‌رساني ثبت نام مسكن ويژه تهران آغاز خواهد شد.

وزير راه و شهرسازي با اعلام شرايط ثبت نام مسكن ويژه تهران گفت: طي روزهاي آينده پس از اطلاع‌رساني ثبت نام مسكن ويژه تهران آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار راه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي نيكزاد در حاشيه مراسم تجليل از مسوولان فرودگاهي كشور پس از اجلاس سران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر شرايط ثبت نام در مسكن ويژه تهران اظهار كرد:‌ آغاز ثبت نام براي اين طرح چند روز آينده اعلام مي‌شود.

وي افزود: همه كساني كه زمين، خانه،‌ آپارتمان در تهران نداشته باشند و يا وام با يارانه نگرفته باشند، واجد شرايط دريافت مسكن ويژه تهران هستند.

نيكزاد افزود: امتياز متاهل بودن، تعداد فرزندان، حضور شش ماهه در جبهه، همسر و فرزند شهيد بودن، نخبه بودن و يا دارا بودن مدال المپيك ورزشي و المپياد علمي از ديگر مواردي است كه مي‌تواند براي واجدان شرايط مسكن ويژه تهران محسوب شود.

وي همچنين به ايسنا گفت: يكي از شروط ثبت نام براي مسكن ويژه تهران سكونت حداقل پنج سال در تهران است كه تا 10 سال سكونت به ازاي هر سال يك امتياز در نظر گرفته مي‌شود.

وزير راه و شهرسازي در مورد نحوه پرداخت هزينه خريد مسكن ويژه تهران نيز گفت: طي چهار يا پنج مرحله، پول از مردم گرفته مي‌شود و قيمت تمام شده محاسبه مي‌شود و 30 درصد قيمت زمين نيز از مردم اخذ خواهد شد و پس از واگذاري 70 درصد قيمت خانه با اقساط ماهيانه كمتر از يك ميليون تومان گرفته خواهد شد.

او همچنين گفت:‌ آورده اوليه براي خريد مسكن ويژه تهران 20 ميليون تومان است.

نيكزاد درباره سرشماري مسكن در ايران و وضعيت خانه‌هاي بيش‌تر از تعداد خانوارها گفت:‌ در سال 85 طبق سرشماري 17.5 ميليون خانوار با 16.5 ميليون واحد مسكوني وجود داشته است، يعني يك ميليون واحد مسكوني كمتر از تعداد خانوارها.

وي افزود: در سرشماري سال 90 تعداد خانوارها به 23.2 ميليون رسيد، در حالي كه 23.6 ميليون واحد مسكوني وجود داشته است اين يعني 400 هزار واحد مسكوني اضافه در كشور در مقايسه با تعداد خانوارها وجود دارد.

به گفته وزير راه و شهرسازي، در سرشماري سال 90 مشخص شد كه يك ميليون و 663 هزار واحد مسكوني كشور خالي است كه در اين بين 372 هزار واحد مسكوني خالي در تهران وجود دارد.

وي در مورد ماليات بر خانه‌هاي خالي نيز يادآور شد:‌ در اين مورد درخواست و مسائل مربوطه به مجلس تحويل داده شده كه مجلس نيز با آن موافق است و اميدواريم به قانون تبديل شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۶-۱۸ ۱۶:۰۹

با سلام، این طرح بسیار جالب است البته در صورتی‌که در آن عدالت رعایت شود. سؤالی برایم پیش آمده که این واحدها چند متری است و آیا اگر کسی با توجه به تعداد خانواده واحد بزرگتری بخواهد، تکلیفش چیست؟

avatar
۱۳۹۱-۰۶-۲۱ ۰۹:۳۵

اگر مردم این پولی را که شما در نظر گرفته‌اید داشته باشند که نمی‌آیند مسکن مهر خانه بخرند!