• پنجشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۹:۱۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 91060905211

بان كي مون :مذاكره با مقام‌هاي ايران يك فرصت ويژه است

وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران و دبيركل سازمان ملل متحد طي ديداري در تهران پيرامون مهمترين تحولات منطقه‌اي و بين المللي، ارتقاء همكاري ميان ايران و سازمان ملل و نيز ساير موضوعات مورد توجه دو طرف رايزني و تبادل نظر كردند.

وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران و دبيركل سازمان ملل متحد طي ديداري در تهران پيرامون مهمترين تحولات منطقه‌اي و بين المللي، ارتقاء همكاري ميان ايران و سازمان ملل و نيز ساير موضوعات مورد توجه دو طرف رايزني و تبادل نظر كردند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي اكبر صالحي در اين ملاقات با سازنده خواندن رايزني‌ها و تبادل نظر بين مقامات جمهوري اسلامي ايران و دبيركل سازمان ملل در خصوص مسائل منطقه اي و بين المللي، برگزاري اجلاس سران كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در ايران را يك رويداد بزرگ خواند.

دبيركل سازمان ملل نيز ديدار و مذاكره با مقام‌هاي جمهوري اسلامي ايران در تهران را يك فرصت ويژه توصيف كرد.

وي از مديريت، برنامه‌ريزي و ترتيبات مناسب اجلاس بويژه تهيه، تنظيم و تصويب اسناد بصورت حرفه‌اي و تخصصي و نيز ديدارهاي دوجانبه حاشيه اي تقدير كرد.

دبيركل سازمان ملل متحد رياست جمهوري اسلامي ايران بر جنبش عدم تعهد را فرصتي براي ارتقاء جايگاه سياسي، اقتصادي و اجتماعي كشورمان و افزايش نقش ايران در عرصه هاي منطقه اي و بين المللي خواند.

وي بر اهميت همكاري ميان جنبش عدم تعهد، سازمان ملل و گروه 77 تاكيد كرد.

بان كي مون همكاري و حمايت ايران از دفتر نمايندگي سازمان ملل در تهران را ستود.

در اين ديدار كه در خصوص گفت‌وگوهاي ميان ايران و 1+5 تبادل نظر شد، بان كي مون با تاكيد بر اين كه هر كشوري از حق استفاده از انرژي هسته اي صلح آميز برخوردار است، اعتماد سازي ميان طرفين و حسن نيت متقابل را ضروري خواند و ابراز اميدواري كرد: مذاكرات خوبي بين ايران و 1+5 صورت پذيرد.

صالحي نيز با اشاره به مواضع كشورمان در خصوص مسئله هسته‌اي بويژه فرمايشات مقام معظم رهبري در اين ارتباط ، اظهار داشت: غربي ها با فشار و اقدامات مبتني بر منطق زور سالهاست كه مردم ايران را تحريم كرده‌اند، ليكن مردم ايران با پايداري و سرعت راه ترقي و پيشرفت خود را ادامه مي دهند.

موضوع حقوق بشر و اتهام هاي بي پايه غربي ها عليه جمهوري اسلامي ايران از ديگر محورهاي اين مذاكرات بود و صالحي ضمن تاكيد بر اين‌كه مقوله حقوق بشر تبديل به ابزاري سياسي در چارچوب يك معيار دوگانه شده است ، از دبيركل سازمان ملل خواستار پيگيري مسئله آزادي ايراني هاي دستگير شده در آمريكا شد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha