• پنجشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۱ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91060904936
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

تاثير آجيل خوردن در کاهش بيماري‌هاي قلبي

تاثير آجيل خوردن در کاهش بيماري‌هاي قلبي

خوردن آجيل باعث کاهش خطرات بيماري قلبي مي‌شود.

خوردن آجيل باعث کاهش خطرات بيماري قلبي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خراسان و به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجيل کمک مي‌کند تا خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي در افراد مبتلا به سندرم متابوليک(MetS) و يا کساني که با چربي اضافي شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش يابد.

با استناد به بيانيه‌اي از دانشگاه بارسلونا، چاقي در سراسر جهان در حال پيشرفت است.

مصرف اين دانه‌ها باعث کاهش بيماري‌هاي قلبي و ناراحتي‌هاي مرتبط با آن مي شود.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha